383
-
#142 Renault-ok!
LOL -
#141 francia autót elvből fikázza az ember de emlékeim szerint a családban 93 óta csak renault-ok voltak soha egyikkel se volt gond, szal lehet neked is szerencséd lesz :) -
G_ArchAngel #140 magánvállalkozónak?
persze, én vagyok a CÉG:)
a Peugeot 306-ot (5 éves, 1.6-os, 192.000km) beszámolják 1,1 millióért, többi vagy kp vagy hitel - holnapra kiderül... -
#139 cég autó? -
G_ArchAngel #138 Holnaptól Renault tulajdonos leszek:
Megane II Grandtour, 1.5 dCi (105LE)
- metálfekete
- alufelni
- xenon
- ködlámpa
- klíma
- ESP
- ABS
- elektromos ablakok
- elektromos, fűthető tükrök
- CD
- fedélzeti computer
- 6 légzsák
- stb...
majd csinálok képeket...:) -
Jhon Balu #137 köszi!majd a héten teszek fel róla képeket is. -
#136 Grat!:) -
Jhon Balu #135 hi!márcsak párat kell aludni és átvehetem végre az ujjj autót! -
#134 Istenkirály:P -
Jhon Balu #133 nemkerestem vevőt hanem a renault-ba számolták be. -
#132 Tegnap láttam őket a Campona parkolóba. Egy 3 és egy 5 ajtós Megane RS. A 3 ajtós a legújabb az 5ajtós az egyel régebbi. Mind a kettő nagyon szép volt. A 3ajtósnak nagyon tetszett a felnije. Hatalmas Brembo fékek. Az 5ajtóson meg a gyári Renault alufelni :S
-
#131 Az nem is sok.
Akkor viszonylag könnyen találtál rá vevőt, gondolom. -
Jhon Balu #130 igen benzines volt.
hát kb:7 liter körül jött ki az átlagfogyasztása.nemez volt a gond hanem az,hogy 13 éves volt.nagyon szép állapotban volt.
-
#129 Benzines?
Sokat evett?
Az akkori oroszlánokról az a hír járta. -
Jhon Balu #128 köszi.
405 peugeot 1.6 kombi -
#127 Kircsi.
Remélem, sok örömed lesz benne!
Eddig mid volt? -
Jhon Balu #126 5 ajtós,klima,cd-rádió,6db légzsák,szervó,abs,ködlámpák,stb....mert még van másis benne. -
#125 A 3 ajtós mindig szebb.
Bírom, akik szinte soha nem utaznak kettőnél többen, de 5-ajtóst vesznek, mert nem sokkal drágább.
De most a tiéd akkor 3-, vagy 5-ajtós? -
#124 Hát jah de az első ilyesfajta Renault a Vel Satis volt ami nekem tetszik, de a környezetembe sokaknak nem. Ez a Megane régebben nem tetszett, de kezdem megszokni vagy mi :) A 3 ajtós változata tetszik, de az 5 nem. -
#123 Ez a forma még ma is legalább annyira megosztja az embereket, mint az új civic.
Milyen a felszereltsége amúgy? -
Jhon Balu #122 2450000ft-volt.de ma voltam megpróbálni és nemazt választottam hanem egy 1 évesst,ugyanezzel a szinnel és felszereltséggel csak 16000km van benne és 2700000ft kerül tehát ez lesz. -
#121 Utaztam ilyenben, tetszett.
Mennyi volt? -
Jhon Balu #120 és így néz ki: -
Jhon Balu #119 mai naptól azt hiszem ide tartozok én is mert tulajdonosa lettem egy mégane 1.4 16v 2 éves a drágám 23863 km van benne. -
Jhon Balu #118 első -
#117 Ki tudja, hogy a 3000-es 2001-es Lagunák azok első vagy hátsókerekesek? -
#116 teligumi.hu
vagy nyarigumi.hu
valszeg 4*100, de nézd meg! -
Boyz #115 Valaki meg tudná mondani hogy a renault megan I-nek milyen osztóköre van?
-
#114 Nem, az nem az.
Ezt a témát zárd is le, kérlek!
Köszi. -
#113 az nem személygépkocsi?;D -
#112 hát nem vagyunk egyformák, én jó méhány autót szívesen megnyúznák, de egy sok kivétel van, főleg a japán modellekből, azaz csak a japán modellekből -
#111 Én akkor sem tudok ütni-vágni egy autót, ha nem az enyém.
Simán parasztságnak, kultúrálatlanságnak tartom. -
#110 na az autót így kell használni ha céges, és jó a választásod saját részre ;) -
#109 nekem nem lehet rossz szavam, egy 1,8 Dynamique kombi-ról tudok, másfél év alatt 120 000km-t futott, a kötelezőkön kívül nem volt szervízben, csak az automata klíma háttérvilágítása volt érintkezéshibás a végefelé. De nem is csoda, céges volt, szar rázós utakon rendszeresen 120-140 között volt hajtva, néha 160-170-nel is, úgyhogy jól bírta.
De ettól függetlenül én speciel Mazda 6-ost vagy Mondeot vennék ebben kategóriában, még olcsóbb is mindkettő egy kicsivel talán mint a Laguna -
#108 Nemigen ismerek referenciát lagunára. -
#107 twingo, megane 1 scenic 1, yeeeah, sőt 19 meg ezek a régik is yeah
többi...
na modjon má valaki valamit a lagunáról, ha valaki tud jót róla az varázsló, na beszéjjetek! ;) -
#106 Szerintem viccnek szánta. -
#105 "Renault személygépkocsik"
^topic címe ^ -
#104 elég csúnya -
#103 Laguna GT, 205 LE