203
Grand Theft Auto: Liberty City Stories - PS2
-
#203 sziasztok. segítséget szeretnék kérni
http://www.youtube.com/watch?v=p-vc3rcQw8g&feature=related ebben a videóban az első ugratást egyszerűen nem birom megcsinűlni, sose adja be... ez valami Bug vagy csak én vagyok béna ? előre is köszönöm a segítséget
-
Márkus Ricsi #202 És a repülő kódját nem tudod? -
#201 DE EBBEN NEM LEHET mert budget PSP rész ott meg nem voltak ilyen elvárások, három év múlva gyere vissza, kösz. -
Márkus Ricsi #200 De hiszen a San Andreas-ba is lehet,még a Vie Ciy-ben is! -
#199 nem lehet házat venni... -
Márkus Ricsi #198 Hogyan kell házat venni? -
#197 14 alatt -
Márkus Ricsi #196 Ez nemigaz te gaz!Az LCS a legjobb! -
#195 VCS azért szerintem nagyon jó lett -
kazuma89 #194 " GTA LCS! a legkirájabb! " Ez szerintem hülyeség
LCS meg a VCS ezek lettek a leg gyengébbek mivel a uyganaz a város és semivel se jobb mint a vice city vagy a gta 3 , sőt még jobbak is sokkal.Gta 4et vegyél ha elmegy nálad vagy San Andreast -
Márkus Ricsi #193 Sziasztok!Nem tudja valaki a repüéőgép kódját? -
#192 GTA LCS! a legkirájabb! -
peetfire #191 Sziasztok!Az eddigiek közül melyik a legjobb rész?Most szeretnék vásárolni egy GTA-t,csak nemtudom melyiket lenne érdemes. -
#190 Na most van DODO v nincs? -
argo001 #189 jobbat tok. add nekem :D -
#188 A játékban van DOdo?
mert ha nincs, megy kukába -
#187 Firefox alatt így lehet onnan leszedni: Fájl (ALT+F) » Oldal mentése... (ALT+M)
(vagy csak simán CTRL+S) -
#186 Megvan!
A linket amit adtál berakod URL-be ahogy csináltam és jobb klikk cél mentése más néven -
#185 lcs -
#184 Rakd be valami letöltőprogiba, vagy próbáld IE-n, Mozillán nekem is csak meghalgatni lehet(bár gondolom valahogy rá lehet venni hogy szedje le). -
#183 És van egy olyan honlap ahonnan le is lehet tölteni?Mert ott csak meghallgatni lhet! -
#182 March Popakov Remix - Danger Mouse -
#181 http://www.freeweb.hu/sigmavirus1/GTALCSIntro.mp3 -
#180 Meg tudná vki mondani h mi a játék főcímzenéjének a neve??Mert az nagyon ott van -
#179 Meg tudná vki mondani h mi a játék főcímzenéjének a neve??Mert az nagyon ott van -
#178 Már akinek. -
#177 ez egy nagy csalódás -
#176 engem sem zavart a rondabb graf; vegulis sejteni lehetett... ha növelik a karik poliszamat+ujratexturaznak mindent; akkor gyakorlatilag kezdhettek volna elölröl csinalni a game-et...igy felnyomtak felbontast, benyomtak pár effektet és csokolom... nekem is akadozik a game; neha durvan leesik a framerate..igaz; még csak az elejen vagyok a game-nek... -
#175 Igen. Bár engem nem zavart. Egyébbként az elején nekem is rögtön feltűnt a belassulás, de érdekes módon inkább csak azon a környéken jelentkezett ez a probléma ahol a játék kezdődik... -
#174 Gyerekek ma kaptam meg. Ezt nem hiszem el. Ennyire szomoru a grafika benne vagy nalam van a baj? Akad mint allat es ronda.
Ilyen a jatek alapbol? -
#173 Motoros küldi? Mikor hátul űlsz és lövöldözni kell?
R1-el lehet hazsnálni adrenalin pill-t és az megkönnyíti a dolgodat. Én elöszőr meg is feledkeztem róla, így mindig megdöglöttem mire a flatbedekhez értem, aztán eszembejutottak a pirulák, íg ymá rkönnyebben ment. -
komikky #172 azt a küldit hogy kell megcsinálni amikor két flatbedet kell likvidálni nekem az első után mindig mission failed -
#171 :D bocs csak nyomtam 1 frissítést az újra el küldi!!! -
#170 hááát ja... nagy hatranya; h. tenyleg olvasofejgyilkos a game... -
#169 :)
Ezé kell eredeti. Ill. egy GTA még eredetiben is olvasófej gyilkos, hát még másoltan...:D -
#168 nyomtam picit a game-et; igaz beőrült töle picit a PS-em; sztem lemezolvasasi gondja tamadt; lassan töltött nagyon helyszinek között, utana meg rosszul pakolta ki a texturakat; ill. nem pakolt ki uj texturakat; csupa folt volt az ut; helyenkent hianyoztak texturak; utana meg epületek tüntek el...ugyhogy hanyagoltam a game-et; de majd elöszedem... Allandoan DVD-röl olvas a game; ugy latszik besokalt a fejem... -
#167 Ehh, ( helyett " . -
#166 Szerintem a karakterek azért jobbak az LCS-ben, kevésbé tömzsik, még ha kevesebb pologonból is állnak. De leginkább az utcán járkáló embereken látszik meg hogy (tömbökből) vannak összerakva mint a 3-ban. -
#165 nah, szerintem a GTAIII szebb picit, a fények szebbek+talan a tavolba tünő táj szebben van megcsinalva L.City Stories-nal+talan autofényezés szebb; de a texturak+karaktermodellek szebbek GTA III-ban... A belsö terek szerintem rondak a game-ban; eleg csupaszak is(pár object, oszt csokolom...)... -
#164 Jólvan, azé leírhatja 1x normálisan is hogy mi haladó emberek is egyből megértsük.:)