203
Grand Theft Auto: Liberty City Stories - PS2
  • sambauer
    sziasztok. segítséget szeretnék kérni
    http://www.youtube.com/watch?v=p-vc3rcQw8g&feature=related ebben a videóban az első ugratást egyszerűen nem birom megcsinűlni, sose adja be... ez valami Bug vagy csak én vagyok béna ? előre is köszönöm a segítséget
  • Márkus Ricsi
    És a repülő kódját nem tudod?
  • Fido4life
    DE EBBEN NEM LEHET mert budget PSP rész ott meg nem voltak ilyen elvárások, három év múlva gyere vissza, kösz.
  • Márkus Ricsi
    De hiszen a San Andreas-ba is lehet,még a Vie Ciy-ben is!
  • Fido4life
    nem lehet házat venni...
  • Márkus Ricsi
    Hogyan kell házat venni?
  • Fido4life
    14 alatt
  • Márkus Ricsi
    Ez nemigaz te gaz!Az LCS a legjobb!
  • Fido4life
    VCS azért szerintem nagyon jó lett
  • kazuma89
    " GTA LCS! a legkirájabb! " Ez szerintem hülyeség
    LCS meg a VCS ezek lettek a leg gyengébbek mivel a uyganaz a város és semivel se jobb mint a vice city vagy a gta 3 , sőt még jobbak is sokkal.Gta 4et vegyél ha elmegy nálad vagy San Andreast
  • Márkus Ricsi
    Sziasztok!Nem tudja valaki a repüéőgép kódját?
  • Gomber
    GTA LCS! a legkirájabb!
  • peetfire
    Sziasztok!Az eddigiek közül melyik a legjobb rész?Most szeretnék vásárolni egy GTA-t,csak nemtudom melyiket lenne érdemes.
  • Prince of Máté
    Na most van DODO v nincs?
  • argo001
    jobbat tok. add nekem :D
  • Prince of Máté
    A játékban van DOdo?
    mert ha nincs, megy kukába
  • aka
    Firefox alatt így lehet onnan leszedni: Fájl (ALT+F) » Oldal mentése... (ALT+M)
    (vagy csak simán CTRL+S)
  • Prince of Máté
    Megvan!

A linket amit adtál berakod URL-be ahogy csináltam és jobb klikk cél mentése más néven
  • Prince of Máté
    lcs
  • sigmavirus1
    Rakd be valami letöltőprogiba, vagy próbáld IE-n, Mozillán nekem is csak meghalgatni lehet(bár gondolom valahogy rá lehet venni hogy szedje le).
  • Prince of Máté
    És van egy olyan honlap ahonnan le is lehet tölteni?Mert ott csak meghallgatni lhet!
  • sigmavirus1
    March Popakov Remix - Danger Mouse
  • sigmavirus1
    http://www.freeweb.hu/sigmavirus1/GTALCSIntro.mp3
  • Prince of Máté
    Meg tudná vki mondani h mi a játék főcímzenéjének a neve??Mert az nagyon ott van
  • Prince of Máté
    Meg tudná vki mondani h mi a játék főcímzenéjének a neve??Mert az nagyon ott van
  • sigmavirus1
    Már akinek.
  • King of Roads
    ez egy nagy csalódás
  • dinomano
    engem sem zavart a rondabb graf; vegulis sejteni lehetett... ha növelik a karik poliszamat+ujratexturaznak mindent; akkor gyakorlatilag kezdhettek volna elölröl csinalni a game-et...igy felnyomtak felbontast, benyomtak pár effektet és csokolom... nekem is akadozik a game; neha durvan leesik a framerate..igaz; még csak az elejen vagyok a game-nek...
  • sigmavirus1
    Igen. Bár engem nem zavart. Egyébbként az elején nekem is rögtön feltűnt a belassulás, de érdekes módon inkább csak azon a környéken jelentkezett ez a probléma ahol a játék kezdődik...
  • Sephi
    Gyerekek ma kaptam meg. Ezt nem hiszem el. Ennyire szomoru a grafika benne vagy nalam van a baj? Akad mint allat es ronda.

Ilyen a jatek alapbol?
  • sigmavirus1
    Motoros küldi? Mikor hátul űlsz és lövöldözni kell?
    R1-el lehet hazsnálni adrenalin pill-t és az megkönnyíti a dolgodat. Én elöszőr meg is feledkeztem róla, így mindig megdöglöttem mire a flatbedekhez értem, aztán eszembejutottak a pirulák, íg ymá rkönnyebben ment.
  • komikky
    azt a küldit hogy kell megcsinálni amikor két flatbedet kell likvidálni nekem az első után mindig mission failed
  • John Cena
    :D bocs csak nyomtam 1 frissítést az újra el küldi!!!
  • dinomano
    hááát ja... nagy hatranya; h. tenyleg olvasofejgyilkos a game...
  • sigmavirus1
    :)
    Ezé kell eredeti. Ill. egy GTA még eredetiben is olvasófej gyilkos, hát még másoltan...:D
  • dinomano
    nyomtam picit a game-et; igaz beőrült töle picit a PS-em; sztem lemezolvasasi gondja tamadt; lassan töltött nagyon helyszinek között, utana meg rosszul pakolta ki a texturakat; ill. nem pakolt ki uj texturakat; csupa folt volt az ut; helyenkent hianyoztak texturak; utana meg epületek tüntek el...ugyhogy hanyagoltam a game-et; de majd elöszedem... Allandoan DVD-röl olvas a game; ugy latszik besokalt a fejem...
  • sigmavirus1
    Ehh, ( helyett " .
  • sigmavirus1
    Szerintem a karakterek azért jobbak az LCS-ben, kevésbé tömzsik, még ha kevesebb pologonból is állnak. De leginkább az utcán járkáló embereken látszik meg hogy (tömbökből) vannak összerakva mint a 3-ban.
  • dinomano
    nah, szerintem a GTAIII szebb picit, a fények szebbek+talan a tavolba tünő táj szebben van megcsinalva L.City Stories-nal+talan autofényezés szebb; de a texturak+karaktermodellek szebbek GTA III-ban... A belsö terek szerintem rondak a game-ban; eleg csupaszak is(pár object, oszt csokolom...)...
  • sigmavirus1
    Jólvan, azé leírhatja 1x normálisan is hogy mi haladó emberek is egyből megértsük.:)