33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#154 Sztem nem fog a repmodell változni. Ezt bizonyítja, hogy kompatibilisek a 2004-es gépek, és látszik a videókon is, hogy a repülők mozgása ugyan olyan mesterkélt, mint a régi verziókban. Szóval semmi repmodelt, és sérülésmodelt érintő változás nem fog történni a progiban. Ne legyen igazam...
A másik ami a cikkben szerepel, az optimalizálás kérdése. Felejtsük el. Ismerjük mindannyian az Ms-t, és a korábbi verziókat. Egyik se hallott róla.EZ se fog. Gépzabáló lesz, mint a régiek, csak több ficsörrel. -
DJviolin #153 Sziasztok!
Frissíttem az FSX cikkemet. Az új híreket innen szemezgettem. Arra kérlek titeket, hogyha valami nem valósat állítottam, akkor hívjátok fel rá a figyelmemet.
Légcsavar műsor rajongói oldala!
Üdv:
DJviolin
(alias: Lanti) -
#152 Látod mekkora reklámot csináltak a cégünknek ,hogy berakták a Besenyő gépét -
perko #151 :) -
#150 faszák a videók igazi microsoft prezentáció. "its oooo 2D cockpit so its traditional 2D cockpit which we call 2D cockpit oooo because its not 3" :DDDDDDDD -
#149 Micsoda hasonlóság...biztos csak a véletlen...
...az FS-X...
...és a valóság... -
#148 Ezt még nem olvastam végig, de igéretesnek tűnik... -
#147 Pár - számomra - új kép -
#146 és akkor se garantálják, hogy kapsz bétát :) -
#145 Ez az :) most 3-4 $ pff nem ! :D -
#144 Ki akar fizetni? :D -
#143 Erre kíváncsi leszek :) -
#142 Na ki akar bétateszter lenni? :-P -
#141 Nem marad. Azt mondják, sokkal jobb lesz (pl. realisztikus termikek). Dehát mit is mondhatnának mást, nemigaz? Majd hiszem, ha látom...
Hogy a képeken mit látsz az egy dolog, az csak a grafika. -
kerek1224 #140 Szerintetek az időjárás motorja marad a 2004-esé? A képek alapján úgy tűnik.
Nem mintha az nem lenne szép, de lehetne fejleszteni. -
kerek1224 #139 Honnan érdemes megrendelni az amerikai verziót? Amazon kihozza Magyarországra? Megvámolják? -
#138 Például július 14.
Például július 19.
Egyedül a két sárkányos képnek nem találtam az "eredetijét", de azt sem itt láttam először, hidd már el. Abbahagynád végre a durcáskodást ? -
T Zsolti #137 a fenébe rosz hejre irtam bocsi a world of warcrafra akartam clickelni -
T Zsolti #136 Szasztok!
Nem tudjátok hogy a wownak a hivatalos trailerjébe lévözene leatölthetö-e valahonan??? -
perko #135 Tedd már be légyszi azt a linket ahol ez a 13 kép megjelent -
#134 Ennyire ne légy már ! -
#133 Ha jobban szétnéznél, akkor rájönél, hogy csak azon az oldalon újak ezek a képek. Máshol már napokkal, sőt inkább egy héttel ezelött fent voltak már. -
#132 Na most nekem is bejött. Viszont nem hiszem hogy fontos lenne az európai kiadás dátuma :) Aki meg akarja szerezni annak az amcsi dátum körül meglesz, akár legálisan is. Több fast preorder is van. Na meg más... -
perko #131 Most már jó. -
perko #130 Na nehezen bejött:
Pontosan
Microsoft Flight Simulator X
Publisher: Microsoft Game Studios
Platform: PC
Release Date: Oct 3, 2006
Release Region: North America
Distribution: Retail
Microsoft Flight Simulator X
Publisher: Microsoft Game Studios
Platform: PC
Release Date: TBA (EU)
Release Region: Europe
Distribution: Retail -
perko #129 Az előbb írtam hogy nehezen, most pl. sehogy.
Úgy nézem, hogy nem béta, viszont a dátum az USA-ra vonatkozik.
Az európai kiadás időpontja nincs megadva. -
#128 És ha bétateszter? Vannak ám más források is infógyűjtéshez... :) Én is kíváncsi lennék ha bejönne az oldal... Nálad megy? -
perko #127 Most nekem is elég nehezen jött be. -
perko #126 Ha egy kicsit jobban megnézted volna
Latest Images Screens added on: Jul 31, 2006
Azért julius 31.-e nem volt olyan régen -
#125 Nálam a kiszolgáló nem található :/ -
#124 Neked lehet :) -
perko #123 Úgy nézem van itt egy pár új kép is. -
perko #122 FSX Release Date: Okt 3, 2006 -
#121 És a touchdown effect meg a 737 virtual cockpit húúú ez mégjobban érdekel már :) -
imat #120 Remélem le lehet majd tölteni torrenten + warezon. -
matya00007 #119 Király! -
#118 Qrva jo szerintem :D:) -
#117 Új FSX videó. Marhajó :-)) SharedSkies -
kerek1224 #116 Ha ez mind így is lesz, akkor lesz....rom a bokámat!
Nagyon várom.... -
perko #115 An advanced look at FS-X