33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#1352 ja sry, nekem sima van... -
#1351 nem lehet kapni? itt áll az asztalomon... :D -
#1350 Igazabol mindig maximalista voltam es szeretem ha igenyes a cuccom !
Kineztem X 52 Pro joyt de meg nem lehet kapni... :S
Force feedbackesbol meg azt se tom,hogy milyenek vannak es melyik a normalisabbik fajta? :S -
#1349 genius f23 4000huf és bőven elég.Ha sokat akarsz rá költeni forcefidbackes is van -
#1348 Milyen joyt ajanlotok hozza,vagy ti milyennel nyomatjatok? -
#1347 köszke -
#1346 ezt láttátok már?
red bull airrace 1 perc 22 másodperc alatt!!
én végig sem tudtam menni eddig
-
#1345 Ugyanúgy tudsz berakni kiegészítőket ahogy az eddigi részekben. Kezd a FAQ-al (FS2004-es).. olvasgass. Ha megvan töltsd le a gépet, és annak az "olvass el" fájljában is le lesz írva... -
aszti68 #1344 Sziasztok ! Tud valaki segíteni ? Amikor az installom kb 99% ra ér , ellenőrzi a registry-t , hibát talál , és letörlni magát ! :-(
Pedig mindent ugy csináltam ahogy le volt írva ...
pls segítsetek -
#1343 pedig kéne mert az arra szolgál
-
#1342 iylen malévos gépeket hogy tudok berakni?
-
#1341 ez mi? -
#1340 Sziasztok! Még nem nagyon volt időm kipróbálni, csak joy nélkül, egy kölcsön gépen. Egy kérdésem lenne, a menü bart hogyan lehet előhívni? Alt-ra nekem nem reagált. -
#1339 Nem az a lényeg, hanem, hogy mekkora területet jelenít meg egyszerre. Ezeken a képeken ez nem túl nagy, bár még így is szép teljesítmény. De olyan képet én is megnéznék, ahol belátni a város egy jó részét! -
#1338 Bondi! Ez már elég szép konfig de ehhez gyenge. Valóban még 1 giga rammal erősíts, de ezzel túl sokra nem fogsz menni, csupán gyorsabban fog tölteni. Ha áttörést akarsz, akkor felejtsd el a 6300-as procit és vegyél egy 6700 vagy 6800-at. Az áruk brutális a 6300-hoz képest, de azokkal már valóban meg fog ugrani az FPS-ed, alatta nemigen... elég CPU limitált a cucc.. -
Matth3w #1337 Jó - jó, de ha nincs lepausolva a játék akkor hány FPS?! Elvileg jobban lecsökken.. -
Laska123 #1336 -
#1335 FS-X borítók -
#1334 Tennél be egy képet Las Vegasról is, ahol látszik az fps érték? -
Laska123 #1333 -
Laska123 #1332 Daxan,keress priviben... -
ingy3nfr3g #1331 hát konkrétan a 3000+ sempron meg a te 2200 MHZ-es cerkád (az aláirásodból) nem egy kaetegória és a sempron a sokkal jobb :) -
#1330 73 fps? :D -
Brikó #1329 Sziasztok!
Megjelent egy un. Tweak Guide, innen lehet tölteni:download -
#1328 tán nézd meg ha ezt jeltelepíted megy vagy sem -
bacow #1327 Helló valaki tudna segiteni van egykis gondom a gamel.Mikor feltelepitem és elakarom inditni ezt irja ki The MSXML4 SP2 component is not installed.Please reinstall Flight Simulator to restore or repair this missing component.és nem tudok játszani vele -
Laska123 #1326 -
#1325 valaki rájött már hogy az airbus stallközelbe kerül átrakja a robot atthra és togára azt mivel lehet oldani mert akkor nem akarja visszaadni az írányítást
??????????????????????????? -
#1324 mármint hideg nem melegszik gyári intel hűtő -
#1323 hát te tudod de bizvást állíthatom 300 ra felrakhatod gond nélkül még igy is fázik -
#1322 Alapon. Nem foglalkoztam a húzással. Kellett volna? -
#1321 ugyértem mennyin megy most.Nekem 330*7 -
#1320 Állítólag rendesen, de sztem így is eleget teljesít. Azt mondod RAMmal erősítsek? -
Jojoaction #1319 Na ez az ini file buherálás engem is roppant érdekelne, bár én belenéztem miket lehet"ne" benne állítgatni, de szerintem nem sokkal több mindent mint amúgy a programból belülről. -
#1318 egyébként mennyire lehetet meghúzni a 6300 ast?? OFF -
#1317 még 1 giga ram és nem lesz bajod -
#1316 Engem is nagyon érdekelne, milyen beállításokkal játszotok.
Van sok olyan küldetés, ahol kiakasztom a 30-40 fpst, ultra garfikával, de van ahol médiummal is csak 7-15 körül akadozik...
A konfigom 6300 Core2, 7900GT (512), és 1 G 800as Ram. Azért ezzel nem kellene akadnia szvsz, és nagyon nem értem mitől ennyire eltérő a különböző helyszínek vasigénye. -
#1315 persze én is az ini-re gondoltam azt úgy is érzi minden ember mire elég a gépe és ezért milyen (kompromiszumot)döntést kell +hozni miről mondjon le az emberfia.
-
Brikó #1314 Engem különösen az ini file buherálása érdekelne...
Az egyéb beállításoknál én pl. leszedtem a különféle (szerintem felesleges) animációkat, pl. állatokat, mert számomra ez nem szerves része a repülésnek... A különböző csillogásokkal, tükröződésekkel is komoly teljesítmény-növekedést lehet elérni. -
#1313 hát szerintem csak untasd az embereket mert sokan kíváncsiak rá