33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
fernandez93 #1393 AZ szar ügy :
( -
#1392 Újra kalibráltam, és nemnagyon lett jobb. A center közelében olyan érzékeny, hogy nem is érzem, hogy mozdítanám, a gép meg húz fel a felhőkbe mire észbekapok. Most komolyan, ilyen ez a joy, vagy másoknak kiegyensúlyozottabban reagál a gép, és inkább vigyem vissza. -
#1391 De hogy lehet az kalib hiba, hogy magam felé húzva egy helyben tartom, a gép meg össze vissza bukdácsol, hol felrántja az orrát, hol meg lejjebb engedi, én meg közben meg se mozdítom, csak tartom. Megpróbálom újra kalibrálni, de nekem ez inkább kontaktosnak tűnik :S
Amúgy tök új, alig használtam... -
#1390 szerintem kalib hiba én most tettem új winfost nem is kalibráltam és így is tőké.Nemhiszem inkább ha kopott oldalra menő a holtjátéka rugó ellenében.De nekem már 3 éves így is használható tökéletesen -
#1389 Tudom, hogy a Genius f23 "nem egy csúcs" minőség, de szerintetek az hiba, vagy egyszerűen a sz@r minőség miatt van, hogyha magam felé húzom(csak akkor), akkor hol jobban, hol kevésbé húzza fel a gépet, akkor is, ha egyhelyben tartom. Sőt van olyan, hogy hozzá se érek, és felhúzza eléggé az orrát. Akinek ilyen van, szokott ilyet csinálni? Mert ha nem, visszviszem. Eléggé zavaró. -
fernandez93 #1388 nem veszem meg eredeti e valahony meglesz!!!:) -
#1387 Meg tudod majd nézni milyen, de ha szépre állítod nem mindenhol lesz FPS-ed :( -
#1386 AMD 3500+ ,2 giga ram, 7900 gs 256 ddr3-ason mennyire szaladgal ez a game,mert jpy nelkul fel se merem rakni! :S -
#1385 én is ezt mondtam neki ;D -
kerek1224 #1384 tulajdonképpen meg is lehet venni ezt a játékot.
-
fernandez93 #1383 ne szekálj -
#1382 nem kell mindent 2x írni, inkább mennyé csajozni :D -
#1381 Mint lattad regen vettem joyt ,oly annyira hogy legdragabbat csak TomCat Pc Gurubol ha meg ismeri itt vki a fiatalok kozul, o probald segiteni de aztan feladtuk es eladtam !!
Tehat szeretnek 1 full elvezhetot venni de talan mashoz nem is nagoyn hasznalnam csak ilyen gamehez,tehat helikopterhez nem igazan de kitudja!! :S -
fernandez93 #1379 Nagyon!!!!Beleörültem esküszöm!! -
#1378 TM F16FLCS+TQS páros volt anno,de funok hijan nemtudtam beprogramozni es drivert se talaltam hozza anno flight Unlimited 2hoz ,vagy - evvel ezelott!! :S -
#1377 1. kérdés:
mennyire akarsz te ezzel a szim-el foglalkozni? -
#1376 nem minden arany ami fénylik vagy hogy is van :)))
Meg ugye, bombaoldó gombra sok szükség nincs egy 747esben :D -
#1375 Miert bantad meg X 52-ot?!
Nagyon agyalok mit vegyek!!
-
#1374 ezmánmeg beteges -
fernandez93 #1373 Képzeletbe én is játszok!!:)
-
fernandez93 #1372 Képzeletbe én is játszok!!:)
-
#1371 loál -
fernandez93 #1370 Jó játszást kivánok nektek!!!!Én meg csak nézem a videót! -
fernandez93 #1369 Mennyi volt rolesz a videókártyád? -
fernandez93 #1368 Az kb 2hónap:( :( Sajnos!!!
-
Rolesz #1367 HEHE.Jó HSZ volt!:D -
fernandez93 #1366 Sziasztok!!!Nektek jó!mert nektek meg van!De lese birom tölteni egy idejig ameddig nem lesz normál netünk!! -
#1365 miért ha be is állítaná lehet mire megint játszik visszaáll defaultba mint nekem. -
#1364 Egészséges önkritika... -
Brikó #1363 Lehet, hogy én vagyok a béna, de nagyon szívok vele, hogy ki tudjam használni az FS (X) alatt... Eddig még nem tudtam tökéletesen felprogramozni. -
kiskorúbézoltán #1362 Nekem tökéletesen bevált az X52 bár az FS-sel ritkán repülök . -
#1361 me too :D -
Brikó #1360 Én is megbántam már az X 52 megvételét... -
#1359 vicc volt má na... :| -
#1358 Aki komolyan veszi az FS-t és nem Airbus buzi valamint megteheti az mind ilyet használ.. ez egy elit márka és korrekt cucc. Külföldről pedállal együtt 100k körül van, de ha ügyes vagy be lehet szerezni 30-60 körül is pl e-bay-ről stb.. Nemsok szarvkormánnyal fogsz találkozni. Amelyik boltban mégis.. ott ezzel. -
#1357 És szerinted egy igazi szarvkormányon van? Ezen minden rajta van, ami kell. -
#1356 ez ronda mert nem világít, és nincs rajta olyan kijelzőse ami nem mutat semmit, és nincs rajta 8000gomb... :P :DDDD -
#1355 Eleg uszimpatikusan nez ki! :P
Mennyit kostal 1 ilyen?
Vki hasznal itt ilyet? -
#1354 hogyis kell huzatni a vitorlázót? -
#1353 X52? Maximum vadászgép sim-hez. Az nagygépeket az új Airbusok kivételével szarvval vezetik. Az igényes cucc FS-hez ez ;) Igaz csak külföldről lehet rendelni... de lehet használtan vagy olcsóbban is..
Ha pedig tényleg ennyire maximalista igényes akarsz lenni, akkor 737 airliner yoke :D