33535
  • Papirzacsi
    De a 7(home) és az 1(end) nem korzor. A többi trimm meg több billenytűs kombináció defaultból.
  • Clidey
    Szerintem a numerikus billentyűzetre gondolt, csak kissé lámán fogalmazott. :D
  • Papirzacsi
    Sztem te félrebeszélsz vagy vmi? Mindenesetre az fs ismeretében az utolsó mondatod értelmetlen.
  • hetti
    tegnap este csak futolag ránéztem a progira az elsö utam a graf beállitáshoz vezetett :) tökig felhuztam a gépek részletességét de az extra 300-ason eléggé furin nézett ki a textura! van valami részletesebb beállitás lehetöség is(texturák, szürök)??

Csak a microsoftnak juthat eszébe hogy a kurzorral alapbol trimmelsz nem pedig a botkormányt mozgatod :))
  • Ombika
    En is ezt keresem,mert kivancsi lennek mennyivel jobb dx 10-en! :P
  • Sleeper
    Van már valami teszt/tapasztalat 8800-as kártyával, netán 4 maggal? :D Én nem találok. :(
  • Falconer
    Penz
  • samhun
    hellosztok.
    a megjelenés oda van valami teljesitmány javito? régen néztem be, és nem akarok visszaolvasni pár 100üzit.
  • Papirzacsi
    Esetleg ha használnátok a netet is, lehet többre jutnátok...
    ERROR 1935
  • trialkornel
    Nos nekem is pont ugyanaz a gondom mint Raptor 2-nek!!!! De látom nemigazán tudja senkisem rá a választ!!!!
  • kad
    Friss:
    NZ verte Franciaorszagot rugby-ban!!!
  • the1gabor
    Sziasztok! Azt akarok kérdezni hogy lehet e multizni az fsx razoros verziojával? ki káne probálni vásárlás elött? és a Hamachi (www.hamachi.cc)nevü progival (lan -t szimulál neten) lehet e jáccani és akar e valaki? msn re vegyetek fel aki igen: [email protected]
    Elöre is kösz a válaszokat Gabor
  • matya00007
    Ahonnan leszedted letölthetnél egy helyesírási szótár e-book ot is.
  • matya00007
    Eros Lámazotti. Ne "haraguggyatok" de ez jutott eszembe. :)
  • ColdFire
  • alert
    Na akkor elmondom utoljára. Vagy vedd meg eredetiben, vagy szerezz olyan verziót, aminek jól van feltörve a telepítő cd-je és nem dob hibát. Ennyi az egész.
  • Raptor 2
    Kijön ez a hibaüzi, rámek, hogy ok, és automatikusan uninstall! Pedig már nagyon szeretnék játszani!
  • Raptor 2
    Neharaguggyatok, de nem találom a véálasztt! Csak egyszer találtam annyit, hogy egy gyereknek a hibaüzije az, mint az enyém:

"Error 1935.An error occurred during the installation of assembly ’Microsoft.FlightSimulator.SimConnect,publycKeyToken=”67c7c14424d61b5b”,version=”10.0.60905.0”,type=”win32”,processorArchitecture=”x86””.Please refer to Help and support for more information.HRESULT: 0x800736E7
  • Ombika
    Szerintem teged is leosztanak pillanatokon belul!!

Konyorgom miert nem olvasol,mind2 kerdesre megvan a valasz lejjebb!!
  • Raptor 2
    Bajvan! Valamiért nem tudom feltelepíteni! Már pont 100%nál tat, már csak a többi hozzávalót telepítené, amikor kijön egy hiba! ha rámegyek, hogy ok, akkor letörli az eddigi játékot!
  • Raptor 2
    gondoltam! De szerinted közepes graffal játszhatóan fog futni?
  • Ombika
    VGA lesz a szuk keresztmetszett!!
  • Raptor 2
    Hali! SZeretném megkérdezni, szerintetek hogy fog menni a gépemen?(Hallottam nagy a rendszerkövetelmény)

AMD A64 3200+
    2GB DDR
    X1600Pro256mb

ÉS ugye ittis lehet MO-n száguldani?

Köszi elöreis
  • kiskorúbézoltán #1534
    "És arra hogy 1000 valahányszáz hozzászólást elolvassak se energiám se időm!"

Nem akarok belepofázni de szerintem ez esetben úgy általában a szimulátor kategóriát hanyagold mert - jellegéből adódóan - nagyon idő igényes .

Időn kívűl még más is szükséges hozzá , de ezt most hagyjuk ...
  • Papirzacsi
    Nos ere találták ki a keresőt a topik alján, hogy ne kelljen elolvasni 1000 hsz-t, de mégis hatékonyan lehessen megtalálni dolgokat. De mivel továbbra se szolgáltatsz infót a problémáról, így sztem nem nagyon tudunk segíteni, ugyanis legalább 3 féle hibaüzi merült fel itt a topikban, ami az fs installálással kapcsolatos.Mindegyiknek más az oka.
  • trialkornel
    Megnéztem a FAQ-t és nem tlaáltam a választ!! És arra hogy 1000 valahányszáz hozzászólást elolvassak se energiám se időm! Ezért reméltem hogy valaki tud segíteni! A hibaüzit meg nem tudtam leírni mert fejből nem tom és gondoltam hogy valaki mésnak már volt hasonló problémája!!!
  • ColdFire
    hát sztem igen :D
  • exTrem
    Intel p4 3.2 ghz, 2 giga ram ( 667 mhz egyenként ) 7950gt 512 ram az jó konfig ? Ezzel menne az fsx ? Köszi a válaszokat
  • kolszal
    Egyébként olvass vissza a fórum közepére, és regeteg infót találhatsz ami segíthet a bajodon. Meg a szokás az, hogy előszőr vedd a fáradtságot arra, hogy utánanézel a fórumban, a FAQ-ban, és ha nem találod akkor írj. Azt még megértem, hogy nincs kedves egy topicban 248 oldalt végigolvasni, de amint Te is láthatod ez csupán 19 oldalas. Másfelől te is írtad, hogy másnak is van ilyen gondja, akor miért nem olvatad el figyelmesebben a válaszokat. Harmadrészről Zacsinak teljesen igaza volt, de akkor sem kellene ilyen stílusban megnyilvánulni.
  • Ombika
    Hagyjuk ne szivjuk a veret!! :PPPP
  • eyecandy
    Ebbe is van azé' valami ugyebár???
    (ha meg valaki itt kabbézik ne nagyon várjon mást)
  • Papirzacsi
    Ez mégcsak egy dolog, de egy, hogy le se írja, mi a hibaüzi, annélkül meg mégis hogy a bánatba találjuk ki mi a hiba? Ha eddig nem nőtt fel agyilag, akkor nem is való neki a progi.
    Arról az apróságról nem is beszélve,hogy állítólag(ő állítja magáról) rendelkezik az olvasás képeségével, így senki sem gátolja meg benne, hogy vissaolvasson, és talán talál megoldást a hibára. (emlékeztek, rossz első lemez probléma, amire a megoldás is le van írva itt a topikban)
  • kolszal
    Ebben van valami
  • Ombika
    Mit varsz el hisz ugyse eredetibe vette meg ,akkor mit irjon neki erre a kerdesere! :)
  • kolszal
    Nah ja meg ez a stílus is..............
  • eyecandy
    Szar a géped.
    Szar a szoftver.
  • trialkornel
    Kabbe!!! Pár hozzászólással lejjebb már írtam mi a bajom!!! Ez a szar nem telepíti fel a játékot!!! De láttam lejjebb hogy másnak is van ilyes gondja!!!!!
  • Papirzacsi
    Mégis mibe? Én neked szavazom a leglámábbak díjját.
  • trialkornel
    Help!!!!!!!! Valaki segítsen!!!!!!
  • JHrepklub
    http://origo.hu/tudomany/technika/20061019programajanlo.html

http://www.jovohaza.hu/engine.aspx?page=repuloklub