33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#1896 Már nem idegesít :) Elfogadtam, hogy vannak ilyen emberek is. -
#1895 Csodállak, milyen nyugalommal tudod kezelni az ilyen adiker-féle félnyolcéves ultralámákat, akiknek közük sincs az aviatikához semmiféle szinten, a számtechez meg pláne, de azt hiszik ők találták ki a kanálba a mélyedést... -
fernandez93 #1894 Jó utazást :-) -
fernandez93 #1893 oké -
#1892 Van, de ne haragudj rengeteg dolgom van, mert hétfőn elutazom, msn-en sem tudnék most gyorsabban reagálni. A topicot olvasgasd illetve a FAQ-ot (ha megjavul az ultraweb), rengeteg kérdésre választ találsz. Ja és próbáld plz egy hsz-ben megfogalmazni a válaszaidat, mert gyűlik-gyűlik és nehezebb keresni.. és használd a válasz funkciót az üzi fejléc jobb oldalán. Köszi! -
fernandez93 #1891 ok köszi van msn-ed? mert ott könnyebb dumálni -
fernandez93 #1890 aaha -
#1889 Fernandez93 olvass vissza topicban pár oldalt. Pont erről van szó állandóan. Nem kell hozzá ilyen brutális videókártya (ha elég lesz a DX9-es megjelenítés). A szaggatást leginkább a processzor és a memória befolyásolja FSX esetében. Amivel érdemes próbálkozni az vagy egy 200 ezer forintos processzor vagy egy tuningolt dupla magos intel processzor (kb 50 ezer forint). 2 GB memória ajánlott. Videókártyából annyi a lényeg, hogy minimum 256 MB memóriája legyen, és egy ilyen konfiggal már lehet próbálgatni az FSX-et, persze csodát ettől sem kell várni. -
gantus #1888 Üdv,
Az FSXTweakGuide használatáról. Megéri megkeresni a gépedhez a legjobb beállításokat. Tuninggal nem sokat értem el. P2.4/1GB/6600GT-m van és 17" LCD-m (1280x1024) XP alatt. Először 8-10 fps low-ban, de ugye repülni márpedig kell!
Majd az összes ajánlott tweak beállítás (trees=1500,buildings=1000, többi ua. mint az ajánlás), biosban: AGP Aperture Size: 128MB, driverben: csere Z-tweaked 82.12-re,coolbits2 trippla pufferelés, 2xQ élsimítás be, játékban: Target frame rate:unlimited, advanced animation be, autogen density:sparse, water effekt:low2.x (hihetetlen látvány!)
Most 16-20fps és játszható élsimítással. -
fernandez93 #1887 ahoz hogy normálisan -
fernandez93 #1886 ahoz hogy jól menjen a játék ahoz kell 8800gtx? 200 000 ft-os videókártyával megy csak nah ez a baj -
fernandez93 #1885 De kár ! ÉS a 7600GS-el????(videókártyával)Alert -
fernandez93 #1884 Van msn-ed?Alert -
#1883 Adiker: plz ne írj privátban egyszavas üziket. És már megmondtam, oprendszert nem tudsz csak úgy letölteni és újratelepíteni!!! A problémának az oprendszerhez semmi köze! De ha megvetted az FSX-et és tudsz repülőt vezetni akkor egy új operációs rendszer megvétele nem okozhat gondot :) mellesleg jelenleg az XP a legújabb ami állításod szerint neked is van :) -
#1882 Szvsz elindul de ennyi. Élvezni nem fogod az biztos :( -
fernandez93 #1881 Köszönöm szépen alert! :-) ÉS akkoe nekem hogy menne mert én még csak most töltöma mi nem soká kéész És a gépem:6600GT 3000+proci amd alaplap asrock k8n,1gb ram, -
#1880 mivel repülsz? ^^ -
adiker #1879 de tudok -
#1878 "de ha rakok fel egy új oprencert sztem job lesz!"
hát sztem de nem tudsz repcsit vezetni :D
ha repcsit tudnál, a hardwerel se lenne gondod... -
adiker #1877 nem csak kipróbálásra vettem hanem tudok repcsit vezetni de ha rakok fel egy új oprencert sztem job lesz! -
#1876 A te gépeden gyötrelem mert nem bírja. Ajánlom nézz meg olyan képeket róla amiket jó számítógépen csináltak és ezt meggondolod mégegyszer. A DX10 utáni változásokat meg még csak nem is láttuk... -
#1875 Elég közhely, de okos ember tájékozódik mielőtt megvesz valamit főleg ha az drága.. Másrészt ne idegeskedj, hidd el nekem ez nem a te programod, nem neked való. Gondolom brand new tehát csak ki lett próbálva. Add el kapsz érte kb 20k-t. -
adiker #1874 és ráadásul a grafikája gyötrelem
-
adiker #1873 hát ez qurva jó meg
vettem ezt a szar progit és kiderül hogy csak drága gépeken megy bassza meg a microsoft!!!!! -
#1872 Szia! Sajnos az FSX jelenleg csak nagyon drága számítógépeken futtatható élvezhetően, mert új grafikai megoldásokat használ és a jelenlegi átlagos számítógépek még nem bírják megfelelően futtatni. A windows xp-nek ehhez semmi köze. -
#1871 Szia semmilyen Flight Simulatorhoz nem létezik magyarítás csak a FAQ alatt található magyar anyagok. Jelenleg nem érhető el mert nem működik az ultraweb szervere de már dolgoznak a problémán. Az FPS a frame per second érték ami a másodpercenként megjelenített képek számát jelenti. Tehát hogy egy képet folyamatosnak láss, 24 kép kell minimum másodpercenként. Tehát ha valami szép grafikájú játékot akarsz futtatni, de a géped gyenge, akkor nem tudja elég gyorsan számolni az éppen megjelenítendő képet ezért az FPS érték lecsökken és te akadozva látod a képet ha nagyon dúrva, akkor pedig teljesen élvezhetetlenné és játszhatatlanná is válhat. -
#1870 új év ^^ -
adiker #1869 Hellótok nekem akadozik a fligt simulator-x és nem tudom mit csináljak pedig xp-m van segítsetek!!! -
fernandez93 #1868 Megmondaná hogy mi az a fps Metr én még kezdő vagyok!köszönöm -
fernandez93 #1867 Sziasztok Ki tud hozzá magyarosítást?Segítsetek! Köszönöm ! B.U.É.K. -
JackDow #1866 köszönöm ezen a fórumon is a segítőknek -
#1865 Nem mintha nem lett volna róla szó, és nem harangozták volna be mindenhol, hogy ebben van shared cockpit, csak olvasni kell a láma kérések helyett...
Multi csatlakoáskor sincs elégszer kiírva, hogy share cockpit... -
#1864 Igen. Úgy hívják Shared Cockpit. Az FS-X egyik újdonságai közé tartozik ez is. -
#1863 Ez engem is erdekelne,mert megalama vagyok meg repuleshez! :) -
JackDow #1862 Szerintetek lehetséges online beülni valaki mellé a gépbe? Mert ma repültem (free flight), egy másik gép is volt ott és a nézeteknél ki tudtam választani hogy a másik gépet lássam, de csak outside. Ha meg tudnám csinálni hogy other gép cockpit akkor könnyű lenne oktatni, oktatáson részt venni!? -
#1861 2,52 a max amitelértem felette visszaáll 1,68-ra. -
#1860 Nomeg nemart majd vmi videokartya is abba!
-
#1859 MEg szep,hogy C2d vegyed!!
Mind alapbol 3 Ghz-t viszi es FSXnek az kell, nekem E6300-as van es jeleneleg is 3.3 Ghz megy,de ha memod csak 800Mhz-t bira es E6300-as lesz,akkor max 2800 Mhz-n megy majd!!! De ha tobbi reszlet erdekel,akkor privi!! -
JackDow #1858 meggondolom :-)
tudunk beszélni privátban skype, mobil ?
írd meg emilben djanakukacsofthomepontnet -
#1857 Ha a c2d procit veszed és sikerül feltornászni 3 GHz körülire akkor simán élvezni tudod az FSX-et. De ha tényleg repülni akarsz akkor ajánlom inkább az FS2004-et, mert kiegészítőkkel még mindig 100x szebb mint az FSX és a megfelelő fizetős repcsiket is beszerezve pedig 1000x reálisabb :) igaz ott már kell tudni repülni is... Viszont tömérdek FPS-ed lenne fs2004-ben :)