33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
zsoltty #1978 Az FS X-ből olyan apróságok azért kimaradtak, mint a Duna, Tisza stb.
Az FS 2004-ben még a legkisebb patakok, főutak is a helyükön voltak.
Remélem hamarosan kiadnak majd valamiféle frissítést.
Vagy esetleg a játék már 2100-ban játszódik, amikorra a folyók már kiszáradtak. -
#1977 Azért nem te vezeted, mert ezek a gépek forgalomnak vannak. Ha nagyon akarod ami kétlek, akkor tudod őket vezetni szimplán csak a seelect aircraft menüben kiválsztod a mytraffic-es gépet és voala. -
adiker #1976 Jó estét mindenkinek,megvettem a flight x-hez a my trafik x-et és a gépeket felrakja a flight x-be de csak úgy hogy látom őket de nem én vezetem,a másik meg a flight 2004-hez is rajta van a kiegészítő ott először elindult szépen de most meg se mukkan,várom minél hamarabbi segítségetek! -
#1975 Ha megkeresel a fenti nickem kukac freemail pont hu msn címen, akkor át tudom küldeni a dolgot, de ha a dolognak köze van a nemrégen a 3dsmax topikban felmerült témádhoz, akkor nem sok eredménnyel fog zárulni a dolog. ;-) -
#1974 Sziasztok!
Szükségem lenne a Flight Simulator X-hez mellékelt SDK-ból a 3D Studio MAX 7/8 pluginre. Ha valakinek megvan, megköszönném, ha odaadná (mondjuk icq-n vagy msn-en keresztül)! -
#1973 Remek kis videó az fs9 és fsx felhasználásával. -
#1972 hát a z soundból szedi azt meg a configból.nem minden repcsi képes rá csak ha ezeket összekombinálod és bemásolod a cfg.jébe.hogy pontosan hova az aircraft vagy a panel.cfg nemtom.,de én az AC.cfg-revoksolnék
a sebit meg spec nekem csak a level-d 767 mondja azt is összehasonlító 80csomo meg a v1 vrotate.gear upokat -
kockafej554 #1971 Hello!
Hogy kell beállítani, hogy felszállásnál mondja a sebességet, leszállásnál pedig a magasságot? -
#1970 2240-nel nem ment feljebb ,ott vmi mas volt a baj talan a memoria bar 640-et csak ment memoriad,de ez ide mar off tema!! :) -
#1969 Nem ment, próbáltam hidd el, sztem szar volt a procim. 320 FSBnél nem ment feljebb. Ez simán elindult, igaz ragasztottam rá egy komoly Zalman hűtőt. -
#1968 Ehhez nem kellett volna venned 6600-ot,hanem felhuznod 3300-ra ,mint en pl..! :)))) -
#1967 Hát vmit gyorsult, 6300at cseréltem 6600ra, és 3244en ketyeg. Még mindig nem ájulok el tőle... 8800GTS-es és 2G ram. -
#1966 Ollyé akkor játszunk X-Plane-t:D -
kerek1224 #1965 hmmm?? -
#1964 Akkor mar csak C2D kell hidd el!! :) -
#1963 biztos intel az nem amd gyorsa -
kerek1224 #1962 hát egy ideje már filózom, hogy a 4800+ X2 AMD rendszert lecserélem egy C2D 6600-ra, esetleg meg is húzom 3 GHz-re. Tudom, hogy másról se szól itt semmi, mégis megkérdem, hogy ettől gyorsul jelentősen? Ne adj isten játdzható lesz földközelben is? Most se rossz, de nem az igazi.
Ja egy 7950GT dorombol alatta, meg 2G RAM. -
#1961 A Normal verzió 15ezer körül van, a Deluxe Edition pedig (itt legalábbis) 24ezer körül -
#1960 hello!
ez a játék boltba menyibe került? -
#1959 Olvass vissza. A te geped ehhez a jatekhoz egy nulla, szo szerint. Videokartya alapbol mar semmit nem er, (FS2004hez sem volt egy nagy szam), proci is gyenge hozza, stb. Szoval vehetsz egy gepet 3-400k-ert (C2D rendszert), es akkor menni fog. Egyebkent felejtsd el. -
#1958 MAr lehet olcson kapni pixmanianal 22 brutto,lehet en is rendelek egyet!
TE hol vetted? -
#1957 Hello!
Eléggé nehézkess repülni a játékba...
És nekem eléggé akad és lassan tölt közepes szintre van rakva a grafika tudom a gépem nem egy erőmű de a FS2004 nem akadt!
Ati 9600 Pro
3,20 GHZ
1.0GB RAM
-
kad #1956 Sziasztok!
Van valakinek a Saitek Pro Flight Rudder Pedallal tapasztalata? Erdemes megvenni vagy inkabb gyujtsek a CH Products pedalra?
Andras -
#1955 a VATSIM-en vagy az IVAO-n lehetséges a repülés FSX-el is?
Mármint akkor én az FSX-es élményt kapom vissza? -
Brikó #1954 Önmagában nem is. De kiegészítők használatával már közelít az elfogadhatóhoz... -
#1953 Megy igy is halomnyi hiba meg bug van. Kozel nem lehet kiforrottnak nevezni. -
#1952 Mivel meglehetősen komplex a cucc, így a patch felrakása után azért már olyan komoly hibákat nem láttam. Grafikai bugok persze bőven akadnak, de nem hiszem, hogy csak a grafika miatt játszunk :-) -
#1951 "FS2004 egy kiforrott repszim, ezernyi kiegészítővel..."
Hmmm...hány négyzetköbméter oldalt irjak neked a bugokról, grafikai hibákról? Szvsz egyetlen egy FS változat sem volt kiforrott. És mivelhogy M$ termékről van szó, soha nem is lesz. -
#1950 Hat nincs egy gigabrutal atomeromuved amire most koltottel egy evi minimalbert, akkor nem. -
#1949 FS2004 egy kiforrott repszim, ezernyi kiegészítővel... gyakorlatilag csak azt a repteret nem találja meg az ember a neten amelyiket nem akarja :-)
FSX sokkal szebb, de a filmilliós PC nem túlzás hozzá és kevesebb hozzá egyelőre a kieg, bár nem tudom, hogy mennyire igaz az, hogy az FS2004 kiegjeinek nagy része használható FSX alatt is (nem próbáltam még.) -
#1948 megéri váltani FS2004-ről FSX-re?
elvben jobbnak tűnik... -
#1947 Tervben van, de egyelőre maradok a FS 2004 mellett, azt bitang jól fut.
FSX amúgy sem fut már el a polcról... azért az optimalizálás fogalmát nem ártana megismertetni a fejlesztőkkel. -
#1946 Hát hozzád meg ki a franc szólt?
"Jópár éve"? Ez qrva érdekes, mert a FSX alig pár hónapos.
Ha nem vetted volna észre itt sokan vagyunk úgy, hogy sorba cserélgetjük a hardvereket, mert nem elégszünk meg a sebességgel. Hogy ez téged mit zavar azt nem tudom, de nem is érdekel.
/ignore thantos -
Thanatos #1945 és ennek a hsz-nek a gizduláson kivül mi értelme volt? feltaláltad a spanyolviaszt amit már jopár éve tud mindenki... -
#1944 Egyértelműen gyenge a processzorod, újíts be Core 2 Duo -va , mert ez így nem hozza ki a gépből a maxot szerintem... -
#1943 Szar a procid meg a VGAd :D -
#1942 off En meg kulfoldon vok, es nincs annyi manim, hogy vegyek itt is gepet. Meg inni sem lehet, qrva 21es korhatar... -
#1941 Akkor majd én, mert megjött a játék:
Konfig:
- XP SP2 minden frissítés fent van ami kell
- DirectX októberi verzió
- a rendszer frissen telepítve, vírusírtó nincs és egyéb felesleges alkalmazás sem
- a Win teljesítményre van finomhangolva, mindenféle felesleges szolgáltatás letíltva
Hardver:
VGA: GF8800 GTS 640 MB VGA RAM
Merevlemez: SATA Raid 0-ban hajtva, 2x160 GB Samsung 2x8MB gyorítótárral
Processzor: 64 bites 3.2-es LGA775 proci 90nm, L2 cache 2 MB /single core!/
Memóra: 2x1GB Samsung Dual Channelben hajtva
Hangkártya: Audigy 4 a lehető legfrisebb szoftvereivel
Eredmények:
1024x768x32 és mindent maxra tettem ! (Anizotróp, élsimítás, forgalom, textúra stb.)
Repülés közben: 20-24 FPS
Föld ill. repterek közelében: 10-16 FPS
Véleményem: A Microsoft az Aerosoftal egyetemben nem tud programozni.
Nem tudom néztétek-e, de:
1. A játék kb. 40.000 fájlal dolgozik
2. Egy csomó textúra BMP-ben van, ami teljesen indokolatlan, hiszen a minőségük nem túlságosan állkoppantó.
Nálam az oblivion 1280x1024-ben minden maxra tolva 40 FPS körül szaladgál még harc közben erdőben is, városon/dungeonon belül meg 60-75 FPS. És mindezt olyan küllemmel, hogy az valami egészen elképesztő.
Ahogy olvasgattam Dual Core procival se ugrik meg drámaian az FPS. Egy ilyen konfiggal, mint az enyém de Dual Core mellett a srác 26-30 FPS-t ért el repülés közben, repterek közelében meg 20 FPS-t.
Érdekes.
-
#1940 Holnapra meglesz csak uj winfossal kinlodom vinyo miatt!!! :( -
#1939 Nafene... ez a tesztredmény érdekelne engem is.
Nekem sem sokkal jobb VGA-m van, de még nem jött meg a játék :-(
FPS-es képeket is tegyel be majd légyszi.