33535
  • Jerry djxxx
    oké.köszönöm. sikerült elindítani, úgy hajnal környékén. A demo indító fájljait átmásolva a teljes programba, de az az érdekes, hogy nem találtam városi pályákat! Miért? :( Ha meg a misszió beállításba lépek, akkor ott elvileg városi reptéren kéne lennem és ehelyett berakja a repülőt az erdő közepére! Tényleg köszi, hogy segítesz!
  • alert
    Elindul de hogy.... Egy dupla magos processzoron felsőkategóriás számítógépen is akadozgat, nem hogy egy celeronon...
  • Jerry djxxx
    és akkor menni fog?
  • zolo
    Szedd le a repackot.....
  • chicco
    faq
  • Jerry djxxx
    Sziasztok.Kérem valaki segitsen!letöltöttem én is a FSX Deluxot és a telepittés végén a regisztrácionál bevág egy error ablakot valami x86 processzor arhive vagy mit és miután az ablakot leokézom automatikussan törlődni kezd a játék.Intel celeron D 2.6GHZ-ES procim van.lehet h nem jo hozzá a processzorom?Kérem valaki segitsen...
  • Ombika
    privi ment!!
  • DJviolin
    Szerintem egész érdekes volt.

Hidd el. Amikor a repülés elméletét tanuljuk, akkor izgalmasabb lesz.
  • ColdFire
    azt hittem bealszok, de azért jó volt :D
  • DJviolin
    Sejtettem előre, hogy nem úszo meg. :(

Tudnátok ajánlani valamilyen előre összeállított konfigot? (Lehet márkás gép, mint például Dell, de az se gond, ha csak egy kereskedés által összeállított gép.)

Fusson rajta az FSX, de lehetőleg minél olcsóbb legyen. :)
  • DJviolin
    Szia Coldfire!

Köszi a segítséget.

Off!
    A tegnapi repelméleti nagyon kemény volt. :) El ne felejtsd. Jövő héten dolgozat! :)
    On!
  • Ombika
    Komplett gepet sajnos es ez nem tulzas!! :((
  • ColdFire
    sokkal nagyobb procc, min. 1gb, de kéne még a 2gb ram...

Nekem
    P4 2,4
    1gb ram
    gforce 6600

,hát igen szerényen fut médiumon :\
  • DJviolin
    Sziasztok!

P4 1,7 Ghz
    256Mb SD Ram
    Geforce FX5200 128Mb 64Bit

Mit vegyek ebbe a trabantba, hogy legalább minimálisan fusson az FSX? :)
  • Ombika
    DE a problema akkor is fennt all!! :((
  • endiboy
    szevasztok, olvastam a faq-t, de szerintetek mennyi esélyem van, hogy játszak a gameval a köv gépen?
    a64(2,8), 1giga ddr, gef6600(128mb)
  • Clidey
    Óhogyne!
  • Ombika
    ERdekes ,mert Hamachin keresztul is csinalja!! Tied eredeti?
  • Clidey
    Nekem még soha nem csinálta. Be kéne olajozni a telefonzsinórod hogy jobban csússzon az adat!
  • Ombika
    1 kis SP1 + dx 10 infok!!

Katt ide

u.i: Kotelekrepulesnel nektek is suron dob le es irja ki,hogy akarod e egyedul single playerbe folytatni?
  • Ombika
    Hat ez a hir kicsit elkeserit:

dx 10 es vista katt ide
  • Ombika
  • Falconer
    Angolul reszletek.
  • Ombika
    Vmit lehet mar rola tudni esetleg?
  • Falconer
    Nincsen meg DX10es driver, hiaba a kartya.
  • Ombika
    Ha vkinek van hozza DX 10-es vga-ja ,er vele vmit vagy meg mindig patch kellene hozza Vista ala?
  • alert
    Ez így helytelen kérdés, mert a navigáció nem csak erre a kettőre korlátozódik sőt! Kisgépes repülésnél VOR-t (és társait) vagy GPS-t, de nagygépek esetében általában FMC-t használnak. Mindhárom módszert alkalmazzák sőt ennél többet is, géptípus és a repülés mikéntje válogatja.
  • ocsi10
    Akkor a mostani gépek gps alapján repülnek vagy Vor után...melyik az igazibb?...Vagyis melyik az élethübb,mert ugye Gps után sokkal könyebb.
  • chicco
    flight plan
  • chicco
    ifr routot kérj
  • adiker
    Sziasztok,a Flight Simulator 04-el megyek és amikor create flight-ba megyek akkor beütöm a GPS-be a reptér kódját (pl:LHBP) az útvonalat kiadja de a repülési magasságot viszont nem mondja, a traffic-se.
    Azt sem mondja mikor süjjedjek (pl:F190-ről F150-re)nem tudom hogy csináljam meg!?LEGYETEK SZÍVESEK ÍRJÁTOK MEG MEGOLDSAITOKAT KÖSSZ SZIASZTOK.
  • Ombika
    Nah nekem 3300 Mhz C2D,2 giga ram es vegre kiprobaltam 7900 GTX-el egesz jo eredmenyeket kaptam 1024/760-ba full minden!!

Elso
    MAsodik
  • asdfgh00
    bocsánat és köszönöm.
  • exTrem
    Kérdésedre a válasz: igen. Vatsim és Ivao hálózaton egyaránt repülhetnek fsx-es és fs9-es pilóták is. Több nemzetközi fórumban már kivesézett téma . Picit keresgéljünk már ...
  • kolszal
    Hello, az Ivaon már net van az FSX-hez használhat Ivap. De gondolom olyan konfigod van amin teljesen élvezhetően fut a progi...
  • Papirzacsi
    Már a kérdés is rossz! Mégis mi az hogy fsx-es élmény? Az fsxtől inkább csak agybajt, mint élményt lehet kapni. :-D
  • asdfgh00
    kérdeznék valamit, amit ugyan már feltettem kicsit korábba de em válaszolt rá senki... szóval:
    FSX-el fel tudok menni az IVAO-ra vagy a VATSIM-re úgy, hogy én az FSX-es élményt kapjam? Tehát FS2004-esekkel repülök együtt csak én éppenséggel FSX-el!
  • Clidey
    A hiba NEM az Ön készülékében van.
  • zsoltty
    Nem jelenik meg, de miért?
    Állítgattam a grafikát ide-oda (7950GT), de nem változott.
    Nem hiszem, hogy DirectX 10-kell ehhez?
  • Papirzacsi
    Elvileg benne van, csak nem jelenik meg. Ha menézed az SDK segítségével a megfelelő filet (ne kérdezd melyiket), akkor látható, hogy rendesen benne vannak a folyók, meg az utak is úgy ahogy.