33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#2218 Eredeti a program? A topikban is (és külföldiekben is) vagy 80x lett említve ez a hiba azok között akinek nem eredeti. Akinek eredeti lett volna az még nem írt ilyen hibát. Talán az is közrejátszik, hogy a warez verziók közül az egyik dvd hibás, stb. De itt SG-n meg ugye nincs warez... -
#2217 csá nép!
az angoltanár nem vállalta a lefordítást
uhogy ha vki rájön (1935-ös error) össza meg PLZ -
#2216 Majd kiderul hamarosan most mar!! -
litlebubu #2215 Sziasztok!
Nekem PentiumD 3.4Ghz procim van 2Gb rammal és egy 7950gt kártyám.
Szerintetek várhatok javulást processzor kihasználtság szintjén az SP1-től? Úgyértem,hogy lehetséges,hogy jobban fog futni,mert ez egy régebbi kétmagos processzor,és ha jól tudom az FSX-et a Core2-re optimalizálták. -
#2214 ctrl+alt+del es ott vmelyik fulon kiirja proci kihasznaltsagi szintet!! -
#2213 Nem fog menni. Most jön az sp1 ami majd mind2 procit megfutattja. -
kirby76 #2212 hello
többen írtátok, hogy a c2d mindekét magja fut x%-on, vagy nem fut, stb.
Hogy tudom leellenőrizni, hogy mindkét magot kihasználja-e a játék?
Amúgy E6600@3400 2GB DDRII és X1900XT van a gépben és igencsak le kell butítanom a grafikát(főleg a Scenery-t), hogy ne diavetítés legyen. Az SP1 fog valamit javítani a helyzeten??
Előre is köszi a válaszokat. -
#2211 Ne is almodj rola :D
1. nincsen videokartyad
2. nincsen ramod
3. procid sem nagyon van -
#2210 Saját menetrendet kell készítened, de semmilyen repülhető gépet nem ajánlok betenni AI repülőnek, mert szaggatni fog a játék, de nagyon. "Menetrendi" gépekként AI repülőket használnak, amelyek alacsony poligonszámúak (rondábbak de gyorsabb a megjelenítésük). Ilyen repülőt tölts le, ezt fesd át (vagy keress hozzá festést) és ezt progrmozd bele a saját menetrendedbe. -
kockafej554 #2209 akkor ha forgalomnak akarok vmi repülőt akkor az alap pár texture helyett kell berakni vagy my traffic x? menetrendet nem lehet nyúlni? -
#2208 Nem hát. Csak azok jelennek meg, amik benne vannak a "menetrendben". -
kockafej554 #2207 Ha egy géphez új festést adok, azok nem jelennek meg a forgalomban? Mert már van vagy 20féle 737esem de még mindig csak a ronda pacificás meg world traveles gépeket látom -
#2206 ott a configom lenn... Épp ezaz h majdhogynem irodai konfig ( kicsi túlzással ) és nem szaggat, stabil... -
#2205 Proci és videókari függő, de inkább proci. Ha nagyon szagattaott akkor szerintem meg se vedd. Ha 2 magos procid van akkor viszont érdemes próbálgatni mert hamarosan sp1. -
#2204 Sziasztok! Most próbáltam ki a demót, a grafikai beállitásoknál ( van külön gép, környezet stb. ) Mindent medium-high -ra raktam először jópoénból és elketyergett 20 fps-el... Várhatok efféle dolgokat a teljesben is? ( Csak mer FAQ-ban: "határ a csillagos ég...")és az én gépem közel sem egy atomerőmű... Köszi a válaszokat -
#2203 Yes ......And we will find thousand of others, what u will repair on beta 8 if u have enought time to take care of your customers.
Thanks this powder answer.MR.MS -
kerek1224 #2202 We just posted SP1 Beta3 to the beta testers.
We had a couple extra 3rd party bugs that needed to be fixed ( animated parts, mouse rects on the panels, lighting ) that we needed to fix and in fixing the stutters with the first round of threading code we lost some perf and had another bad bug lurking in there. And we identified an issue with 3 AI aircraft, 1 of which is fixed in Beta3 - if that aircraft passes muster in Beta3 we will fix the other 2.
We hope Beta3 shows these all as fixed. That does mean we have lost April for SP1. So we are into May now.
As far as how long it’s taken us, it has been longer than we thought and would have liked. Back in January, we clearly thought we had time in front of us. Just not as much as it has taken. We did hope the multi-core work would be done a good 6 weeks before it was. And the beta tests, while valuable, have added their fair share of the "extra" time. We have found and fixed a couple extra 3rd party bugs that we think are going to be of good benefit to the community because of that time investment.
So that was time well spent. As was the performance and thread bake time.
It is what it is; we are trying to get it right. That does take time. And we believe the result will show that care and attention to detail.
-
kockafej554 #2201 St Maartentől nem messze van egy kis sziget azon pedig egy még kiseeb reptér. Juancho Yrausquin Airportnak hívják ha nem tévedek ICAO kódja FSX szerint SABA habár ezt erősen kétlem (talán TNCS). Leszállni fsxben nem egy egyszerű dolog, hiszen a 300mes kifutó előtt 5 méterrel 30 méter magas fák állnak (én ennek fényképeken nyomát se láttam). Boldog voltam amikor a 172-es cessnát sikerült a pálya vége előtt kb.10m-rel megállítani. Járt már arra valaki? Próbált valaki leszállni nagyobb géppel?
-
#2200 Mint mindig szamtek cucc ara esik,semmi erdekesseg nincs ebben!!! -
kad #2199 Érdekesség -
donatus13 #2198 kössz -
#2197 csá nép!
Nekem is 1935-ös error van! Megpróbálom lefordítani azon az oldalon amit írtatok, ha nem megy elviszem angoltanárhoz -
majoka #2196 Upcoming updates for FSX - including an expansion pack, coming this Fall!
http://www.fsinsider.com/Community/News-Articles/fsroadmap.htm
:-)
J.
-
#2195 Nekem Amd 64 X2 440+-om van. Mindenféleképpen Intel !!! Az fs-ek nem nem szeretik az amd-ket :S. Intel kell neki. Más játékban viszont nagyon erős. -
#2194 Core2Duo koztudott jobb ennek a gamenak!! -
samhun #2193 Hello
Athlon 64 X2 CPU kon hogy fut a játék? Páldául egy 4600+ on? -
donatus13 #2192 nem tudja valaki a jo részt leforditani pls mert én nem nagyon értem:( -
#2191 hát nekem sajna ez tul angol :S -
donatus13 #2190 Nekem is ugyan ez a problémám ha megtaláltad megoldást légyszi ird le mert én nem találtam meg jo megoldást köszii -
#2189 No problem! :) -
mactomi #2188 Bocsi Ombika ,nem neked szántam ,hanem ACSATI-nak csak elnéztem a fejléct ,Sorry!!
:-) -
mactomi #2187 Ezt nézd meg ,talán segit:
http://blogs.msdn.com/astebner/archive/2004/11/10/255346.aspx -
#2186 hali
a játék telepitésének a végén mikor már betöltödik a csik akkor ezt a hibaüzenetet kapom:
Mi lehet? Mit csináljak?
Köszi! -
#2185 Azert mert ez nem SP1 amirol beszelunk!!! -
#2184 Ühüm...szerinted nincs szegény proci már most is kellőképp megizzasztva? Már most is diafilm az egész itt-ott, hátha még a hardveres dolgokat is kéne számolgatnia... -
kerek1224 #2183 for those of you on the beta, we await your feedback.
for the rest of the community, we are still on track to deliver FSX SP1 before the end of April.
-
litlebubu #2182 Ha valaki lefordítaná,akkor megtudnánk. -
litlebubu #2181 FS Insider -
litlebubu #2180 Azért kérdeztem,mert a neve: "Microsoft Flight Simulator X Adrenalin Expansion Pack". Ez nekem nem úgy hangzik,mint egy sima javítás,hanem ,mint egy fizetős kiegészítő. -
saylee #2179 ok. Ezt teljesen elfogadom! :)
Nem is számítok sok plusz-ra, de hátha mégsem teljesen fekete-fehér az átmenet...
De mindegy, ha az sp1 megoldja a kétmagos problémámat, akkor is teljesen elégedett leszek az FSX szépségével :))