33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#2419 Ugye ugye mire tanitottalak !! :))) De o nem akar ramhallgatni ,hogyha felhuzza sokat szamit!! O baja!! :)) -
#2418 Próbáld ki azt a procit 3.2 - 3.4 Ghz-en ha gondolod, alap hűtő bírja, +8 vagy 10 FPS-t jelent, nem megy 65 fok fölé és atomstabil. Én ugyanezt csinálom e6400-al. Esetleg ha még nem próbáltad az SP1-et az is kapásból dob 30-50% FPS többletet c2d-vel. Nálam 20 alá nem megy szinte soha. -
#2417 Nos, nekem E6600 (nincs húzva és nem is szándékozom) van 2 giga rammal, 7900GT-vel, és ha mindent maxra húzok, bizony befigyel a 10-15 fps...sőt, néhol még a kevesebb is. -
#2416 Mire celzol? Mert ha arra,hogy nem mind megy 3xxx folott ,akkor tevedsz vagy te ritka szar peldanyt lattal,de nalam mar jart vagy 10,haveromnal meg 50 ,mivel gepeket rak ossze es barmelyik megy 3 folott! Ha e4300,ha e6x00!! -
#2415 Azért erre ne végy mérget...... -
#2414 Gepeden sp1-el mar egesz jol fut hidd el fullon! Plane ha felhuzod procid 3000mhz fole,amit szinte mind visz! -
#2413 Nem rosz a grafikája de annak milyen gépigénye lesz??
Egyáltalán valakinek a fsx az fut full felbontásba maximum beállításokon? -
kerek1224 #2412 Szép. Lesz az 2009 is. -
#2411 Messze van meg az!! -
#2410 Hátha valaki még nem olvasta:
FS XI -
#2409 ha kicseréled azt a fájlt amit az előbb leírtam működni fog,a tiéd nem csatlakozik a szerverhez és nem tölt le semmit. -
#2408 Valami beállítás nálam nem stimmel nekem ferihegy köré vizet rak be minden hova
-
#2407 http://ikon.inf.elte.hu/~szilagyi/fsx/ProxyUser.ini <<<<Ezt szedd le,aztán megkeresed a játék könyvtárában a TileProxi könyvtárat oda másold be,felül fogja írni a másikat. -
#2406 miutan felraktam az sp1 et akkor se vettem észre gyorsulást pedig core2duo procim van 6300+ -
#2405 Tölts fel légyszi ide egy képet mert én csak ferihegy körül látok kics változást hogy egy tavacska van mellette de azután a nagy uresség :( -
#2404 Megértettem már
-
#2403 Utoljara irom le neked,ha megerted ,ha nem,bar ketlem ,hogy ertened!!
Sp1-nek semmi koze a dx10-hez,talan oszer kijon a patch hozza!!!
Sp1 csak a dual/quad cpukat hasznalja ki,ott van igazan jelentos kulonbseg!
Szar dx10 amit itt meselgetsz,igen lesz xp ala,vki megheckelte,de gondolom olyan is es meg nincs ertelmes mukodo verzio belole,plane nincs ertelmes dx10es jatek!
Attol,hogy te vista alatt futtastsz sok szar jatekot, meg nemfogja kihasznalni a dx10 adta futurekat super mario stb alatt,remelem ertheto voltam!!! -
deew #2402 Már rájöttem, hogy akkor tölt képet, amikor mindenféle http hivatkozásokat ír ki. Sajnos kicsit lusta..... -
#2401 Feltelepiítettem fut a hátérbe a progi de hogy mukodik e vagy se fene tudja meg hogy mikor tölti be be tudnál ide egy képet szurni én is beszurok hogy én mit látok! de azt látom hogy a hátérbe dolgozik a program
-
deew #2400 Hát nekem ezzel működik, de vannak fenttartásaim. Főleg a textura letöltést illetőleg. Északon kb. a Pókutcánál, délen kb a Citadellánál leállt a high res. textura tötike......grrrrrrrrr -
kerek1224 #2399 Én nem biznám az életemet egy berhált directx 10-re.
Az említett képekből a DX10-es egy koncept art, azaz kézi rajz, hogy kb ilyen lesz majd DX10-zel.
-
#2398 Ha letoltom a Tileproxyt és az ini ben ezt beírom akkor mukodni fog vagy még pár dologt át kell nézni irni? -
#2397 van egy directx 10 amet egy amerikai programozo átfejtett és xp alá is működik.
Volt egy oldal ahol (Népámítás) a Flight Simulátort mutatják directx 9 és direct x 10 külömbséget mutatják be! http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=27424
http://www.pcgames.de/?menu=browser&mode=article&article_id=500080&entity_id=-1&image_id=536721&page=1
-
kerek1224 #2396 Tiszutázzuk:
1. Az XP-hez nincs DX10 és nem is lesz.
2. Az FSX jelen állapotában (SP1) NEM használ egy gramm DX10-et sem. Pont.
-
#2395 Egy cikbe olvastam a neten hogy az sp1 pech után jobban kihasználja a kártyát plusz directx 10 et is támogatja -
deew #2394 3 napomba tellett, de sikerült, működik. A google earth-be nem tudtam életet lehelni,de ez tényleg működik, csak a textura letöltés k. lassú....:
[TileProxy]
lod_distance=1000
fast_mode=No
source=Virtual Earth
[Virtual Earth]
cache_folder=cache.service1
network_module=libnettile
module_config="server=http://a*.ortho.tiles.virtualearth.net|path=/tiles/a%s.jpeg?g=52|quad=0123|balance=0123|useragent=Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506; .NET CLR 1.1.4322)"
max_lod=13
min_level=9
max_level=17
color_hack=Yes
color_level=13
bulk_extend=50
[Google Earth]
cache_folder=cache.service2
network_module=libnettile
module_config="server=http://kh*.google.com|path=/kh?t=t%s&n=404&v=17|quad=qrts|balance=0123|useragent=Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506; .NET CLR 1.1.4322)"
max_lod=13
min_level=5
max_level=17
color_hack=No
color_level=0
bulk_extend=25 -
#2393 Nah itt kiszaltam,te max 12 eves lehetsz es ...!!!JEzusoom!! -
#2392 Én felraktam a sp1 es kiegészítőt de nem vettem észre hogy jobban futna az fsx. Kell még valamit csinálni hogy kihasználja a videokaretyat?? Valaki használ xp-alatt directx 10 et? -
#2391 DE konyorgom mit varsz el dx10-tol mikozben jatek meg maga nem is tamogatja? Mar leirtam vagy 5szor neked!! -
#2390 Én leteszteltem vista alatt is meg xp alatt is sp1 el meg anélkül és ugyan olyan sebességel fut! ezért nem tartok vistát igy uninstalláltam azárt vártam némi gyorsaság növekedést 64 biten directx 10 en keresztül.
Vitát lezárva én saját tesztem alatt ugyan olyan sebességet produkált! -
#2389 Ezt mondtam mar 3 hsz-el elobb is,de nincs ertelme vitatkozni,azon meg plane nem,hogy LASSABB,de ha te nem hiszed akkor olvass utana neten es teszteld is! 1 olyan forum nincs ahol azt mondjak gyorsabb !! AMEN!!! -
kerek1224 #2388
Na jó tényleg hagyjuk abba, nincs értelme. Nekem bejött a Vista, sokaknak nem. -
#2387 Neked igen,nekem nem es akkor most oruljek vagy mi? -
kerek1224 #2386 most nézem... 480 MB foglalt 5 perccel a Vista betöltése után, alapállapotban. -
deew #2385 Na közben rájöttem az egyik hibámra, hogy a csillag helyére változó számokat illeszt a gép. A listázott üzenetekben azonban szépen ott fut a timed out was reached, meg a 404. Nem tudom mit csinálok rosszul, a tűzfalat kikapcsoltam.. Plz help!!! -
deew #2384 Szia!
Hát nekem nem igazán szuperált a tileproxy. FSX-et használaom sp1-el. Installáltam a tileproxy-t, felülírtam az ini-t, átírtam benne a könyvtárelérést. Végignéztem az url bejegyzéseket. A csillagokat mind a háromból töröltem. FSX indítás előtt elindítottam a progit....Az eredmény egy nagyon lowrez, iszonyat pixeles textura és semmi 100mb-os letöltögetés. Most uninstallálom.... -
#2383 Mond neked hanyszor kell a szadba ragni a dolgokat? Itt kiszalltam .... -
#2382 Leteszteltem vista vs xp fsx en ugyan azt az eredményt hozta de lehet hogy kicsit csorsabb volt a vistán de jelentéktlen a külömbség! csak azt nem tudom honnan lehet tudni hogy az fsx használja-e a directx 10-et a fsx az csak sima 32 bites ahogy tapasztaltam telepítésnél számít valamit hogí 64 bites az oprendszer vagy csak 32 én a 64 bitest raktam fel. -
#2381 Nincs ertelme vitatkozni nezz meg 1 3dmarkot vagy game testet!!
Akkor is megeszik 6xx mbot ,ha igy ,ha ugy !! -
kerek1224 #2380 Apró tévedés. 3 hónapja csak Vistát használok, játékra is. A jelenlegi Geforce driverek simán hozzák az XP-s szintet(sebesség, stabilitás), legalábbis azokon a játékokon, amiket én játszom (FSX, Eve Online, Everquest 2, Battlefield 2142).
Azért "eszik" meg 600 MB RAM-ot alapból, mert a Superfetch-csel betölti a memóriába azokat a programokat, amiket úgy gondol, hogy abban az időben használni fogsz. Ezt alacsony prioritással teszi, tehát amint valami másra kell a RAM ezeket kitörli onnan. Persze a rendszernek magának is kell kb 400Mb. Az XP-nek sem sokkal kevesebb.
Eza superfetch-es dolog amúgy marha kényelmes, miután beletanul a Vista, én szeretem, hogy az esti rendszeres eve online-ozásomnál rákattintok az indító ikonra, és 2 másodperc alatt indul, nem úgy az XP-s gépemen, ahol kb 10-15 másodperc ugyenez.
Elnézést, csak a tisztán látás végett írtam be.