Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
@berczy: Nekem "csak" 224 bgl-em van, de már minden végigmentem ezzel a módszerrel. Minden nap megcsinálsz 10-et és pont kész leszel mire kiadják a következő ICE AI-t <#eplus2>#eplus2>
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
de ha sima FSX ed van akkor az FS recorderben egyszerűbb és jobb is mint az ezdokban, bár ott is hasonlóan oldottam meg anno mert ott meg koordinátákat kelett megadni a kamerának ....
Utoljára szerkesztette: saca79, 2015.03.30. 16:57:23
Hogy tudnám megcsinálni azt a könnyűséget, mint amit anno az Active Camera adott, mégpedig, hogy ctrl+jobb egérgombbal tetszőlegesen tudtam megadni instant kamerát a földön? EzDokban elég nyűgös procedúra földi kamerát hozzáadni és az AC-ban ez igen csak kényelmes funkció volt. EzDok-ban annyira idétlenül van meggyártva, hogy elkezdeni sincsen kedvem földi kamerát hozzáadni...
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Egyenként? Te jó ég, 800+ flight plan van ebben a nyomi ICE AI-ban, asszem ebbe most nem fogok energiát feccölni, mert kissé vad lenne. 😊
Movit, vitorlázó, ne adjisten rendes motoros gép? <#zavart1>#zavart1>
A traffic-kal kapcoslatban:
AI Flight Plannert megnyitod, ott be tudod (sajnos csak egyenként) hívni a traffic bgl-eket és utána
Flight Plans>Adjust Activity levels, baloldalra 1 et jobbra 100 at írsz
Bejelölöd hogy "Maximize distribution across airports" és klikk Adjust.
Utána Compile vissza és ezt végigismétled az összessel (nem egy öt perces meló...) akkor annyi AI lesz amennyire a csúszkát állítod.
Remélem segít <#email>#email>
Rájöttem amúgy egy fasza trükkre. Ha nagy géppel repülök, a pályára felgurulás előtt lenullázom az AI-t, reppenek, majd leszállás után legurulva a pályáról ismét felkapcsolom. Így minimális a kihalt reptér érzése és nem is nyírja ki az AI a VAS-at, meg a procit azzal, hogy egy nagy reptéren mozgatnia kell az AI gépeket, mert az az idő, amíg kapura gurulok még pont kevés általában, hogy nagyon felpörögjön az AI mozgás. Bár EDDF-en azért így is be tud esni 20 FPS alá a 100% AI.
Mert ugye kijött ez a jó 6.0 ICE AI cuccos, ahun is ígérték nagyon-nagyon, hogy a csúszkával százalékosan állítható lesz a forgalom sűrűsége, de nem sikerült megoldani, mert vagy 100%, vagy semmi. Hát FÁKING, pedig mennyire vártam. 😞
Hétvégén meg lett a repüléselméleti vizsga, úgyhogy ha az idő is úgy akarja, szombaton már repülni is fogok LHDK-n. 😄DD
Időjárás: Rex Essential+Overdrive vagy OPus FSX vagy Active Sky Next
Egyéb: Rex Texture Direct + Rex Soft Clouds
Repgépek: PMDG 737 NGX + 747 + Project Tu 154 + A2A 172
Ezekkel érdemes lesz.
Vagy az LHSimulations oldaláról az új installert kell letöltened. Mostanában került fel az új verzió, ami már fel van készítve az összes FSX, illetve P3D változatra.
Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2015.03.30. 08:40:05
<Launch.Addon>
<Name>LHBP_objectPlacer.dll</Name>
<Disabled>False</Disabled>
<Path>Modules\LHBP_objectPlacer.dll</Path>
<Commandline></Commandline>
</Launch.Addon>
Az egészet nem értem mert régebben semmi gond nem volt vele .....letöröltem és azóta próbálom visszarakni :/

Utoljára szerkesztette: saca79, 2015.03.29. 21:47:11
Régen játszottam az fsx-el. Azóta új gépem lett.
Megpróbáltam feltelepíteni, de sajnos ezt írja ki:
The MSXML4 SP2 component is not installed. Please reinstall Fighth Simulator to restore or repair this missing component.
Most mit kell ilyenkor tennem?
Segítséget előre is köszönöm.

THX
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
az egyetlen 'igazán' kiemelkedő fícsör talán a víz valamint a látóhatár és horizont szmúútosabb "ködbe tünőődése"
A terhelést illetően azt mondanám, hogy kiegyenlítődik az ahogy mindent a GPU-hoz vág, és amennyivel több szusszanásnyi időt kap a CPU...
4x antialiasing-el + 4x sparse grid multi samplinggel használom (4x sparse grid a dúrva shürü felhőzetnél keményen be tud harapni azért)
Számomra amiért továbbra maradok ennél a modnál, hogy ablakban futtatva ezen beállítással nagyon szép az élsimítás... olyan mintha az ember egy youtube videót nézne egy kisebb natív felbontású moncsin, és mégse homályos.. főleg a Gauk miatt fontos
@Skinner igen fura.. A simconect-ek is fent vannak úgyhogy most meg vagyok lőve, ötletem sincs :-/
A2A gépek (cherokee vagy c172, C182)
+freeware gép-> PWDT Zlin-142
A hétvégi Steam leárazáson megvettem a steam edition-t és gondolokozok mod-ok megvételén, és ebben szeretném kérni a segítségeteket.
2-3 modot néztem ki, elég sokat olvastam utána, és szerintem ezek a "legjobbak". Elsőkörben főként a környezetet szeretném felfrissíteni...
Tehát az ORBX FTX Globalt illetve a Global Vectort szemeltem ki. Nem tudom hogy ezek az addon-ok megérik e az árát, esetleg valaki írhatna véleményt ha megvan az illetőnek. Még néztem valami europe FTX addon-t bár ez nem tudom hogy pontosan mit takar.
Még repülőgépeken is gondolkozom, de ezen a téren annyi lehetőség van hogy egyszerűen elvagyok veszve... Ebben a témában is szívesen vennék tanácsokat...
Köszönöm válaszotokat!
</Launch.Addon>
<Launch.Addon>
<Name>LHBP_objectPlacer.dll</Name>
<Disabled>False</Disabled>
<Path>Modules\LHBP_objectPlacer.dll</Path>
<Commandline></Commandline>
</Launch.Addon>
benne van
Melyik simconnect-re gondolsz pontosan? Ami C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\FSX\SDK\Core Utilities Kit\SimConnect SDK\LegacyInterfaces mappában van RTM, SP1 és Xpack ?
Utoljára szerkesztette: saca79, 2015.03.28. 20:38:36