Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet h csak... De ha bekapcsolom szetthullik az egesz textura dx 10 alatt.. Avsim forumon is irjak

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Skinner_11
Miért ne lenne kompatibilis? Az OPUS csak weather engine, semmi köze a DX9/10 textúrákhoz/modellekhez.

@berczy: Nekem "csak" 224 bgl-em van, de már minden végigmentem ezzel a módszerrel. Minden nap megcsinálsz 10-et és pont kész leszel mire kiadják a következő ICE AI-t <#eplus2>
berczy
Hát akkor egykutya... Hogy a francba nem tudtak implementálni az EzDok-ba is egy ilyen kultúrált, egyszerű, kézenfekvő funkciót? Visszafelé fejlődünk, vagy hülye-e vagyok? A rohadt...

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

.. na és végre rájöttem hogy "hálisten" az OPUS sem dx10 kompatibilis <#pardon1>

erre nekem elég "idióta módszerem van 😄 odagurulok a futópálya végéhez vagy ahova akarok kamerát( vagy legalábbis a közelébe) majd az ezdok studioban a worldcam sávban hozzáadom gyors gomb ...stb és elvileg minden egyes repülőnél meg fog jelenni! Azért így mert ha távolról kell odamanőverezni a kamerát az szinte emberfeletti, így meg legalább nem sokat kell mozgatni rajta ! 😄

de ha sima FSX ed van akkor az FS recorderben egyszerűbb és jobb is mint az ezdokban, bár ott is hasonlóan oldottam meg anno mert ott meg koordinátákat kelett megadni a kamerának ....
Utoljára szerkesztette: saca79, 2015.03.30. 16:57:23

berczy
Lenne egy kérdésem, EzDok kamera:
Hogy tudnám megcsinálni azt a könnyűséget, mint amit anno az Active Camera adott, mégpedig, hogy ctrl+jobb egérgombbal tetszőlegesen tudtam megadni instant kamerát a földön? EzDokban elég nyűgös procedúra földi kamerát hozzáadni és az AC-ban ez igen csak kényelmes funkció volt. EzDok-ban annyira idétlenül van meggyártva, hogy elkezdeni sincsen kedvem földi kamerát hozzáadni...

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

berczy
köszönöm! 😊 Vitorla lesz, mert anyagi kereteim épp hogy azt lehetővé teszik, de muszáj volt, 10+ éve szőttem ebbéli álmaimat, oszt amikor láttam, hogy még két hely van a tanfolyásra, nem mérlegeltem, lesz ami lesz alapon. Most itt tartom, a többit meglátom. 😊

Egyenként? Te jó ég, 800+ flight plan van ebben a nyomi ICE AI-ban, asszem ebbe most nem fogok energiát feccölni, mert kissé vad lenne. 😊

Valaki letudná írni részletesen hogyan működik az autópilóta? Nagyon nem látom át... Illetve keresnék letölthető reptereket amik kompatibilisek a Steam Edition-nel, ha valaki használ ilyet elküldhetné a nevét... Köszönöm!

Skinner_11
Gratula a vizsgához!

Movit, vitorlázó, ne adjisten rendes motoros gép? <#zavart1>

A traffic-kal kapcoslatban:

AI Flight Plannert megnyitod, ott be tudod (sajnos csak egyenként) hívni a traffic bgl-eket és utána

Flight Plans>Adjust Activity levels, baloldalra 1 et jobbra 100 at írsz

Bejelölöd hogy "Maximize distribution across airports" és klikk Adjust.

Utána Compile vissza és ezt végigismétled az összessel (nem egy öt perces meló...) akkor annyi AI lesz amennyire a csúszkát állítod.

Remélem segít <#email>
berczy
Köszönöm! Remélem én is, bár játék közben sem szokik annyira, bár tény, nem reppenek Frankfurtba PMDG-vel 100% AI mellett. 😊
Rájöttem amúgy egy fasza trükkre. Ha nagy géppel repülök, a pályára felgurulás előtt lenullázom az AI-t, reppenek, majd leszállás után legurulva a pályáról ismét felkapcsolom. Így minimális a kihalt reptér érzése és nem is nyírja ki az AI a VAS-at, meg a procit azzal, hogy egy nagy reptéren mozgatnia kell az AI gépeket, mert az az idő, amíg kapura gurulok még pont kevés általában, hogy nagyon felpörögjön az AI mozgás. Bár EDDF-en azért így is be tud esni 20 FPS alá a 100% AI.

Mert ugye kijött ez a jó 6.0 ICE AI cuccos, ahun is ígérték nagyon-nagyon, hogy a csúszkával százalékosan állítható lesz a forgalom sűrűsége, de nem sikerült megoldani, mert vagy 100%, vagy semmi. Hát FÁKING, pedig mennyire vártam. 😞

Gratulálok! Remélem repülés közben nem esik le az fps ed.. :-D

Szuper, gratulálok! Én meg a fotelban...!
berczy
Kedves fórumlakók! 😊
Hétvégén meg lett a repüléselméleti vizsga, úgyhogy ha az idő is úgy akarja, szombaton már repülni is fogok LHDK-n. 😄DD

Gondlom az LHSimulations oldalán vagy inkább a Facebookon,, utóbbit ajánlom, válaszolni fognak rendületlenül. Bár biztos ezeket a sorokat is olvassák...
Nekem nagyon stabil.. Még eddig(faasztal kopp kopp) egyszer sem volt appcrash pedig nyuztam rendesen... 6-7 oras reppeneseim is voltak vele. Inkabb a kiegészítőkkel gyűlt meg a bajom van egy par kompatibilitási gond nemelyikkel, de steam forumokon utannaolvasva megoldodott többé kevésbé. Nem ilyen problema dejelenleg az lh simes telwpitessel szivok. Apropo hol tudom velük felvenni a kapcsolatot?

Oksa. És milyen tapasztalataid vannak a Steamen?
ENB nem fut DX10 alatt ott van hwlyette a shade for fsx..

Amikor rányomtad az ENB-t ki kellett kapcsolnom a DX10-et... vagy ez vagy az...
Igen működik!

Környezet: Orbx Global + Vector + OpenLC
Időjárás: Rex Essential+Overdrive vagy OPus FSX vagy Active Sky Next
Egyéb: Rex Texture Direct + Rex Soft Clouds
Repgépek: PMDG 737 NGX + 747 + Project Tu 154 + A2A 172

Ezekkel érdemes lesz.
a SteveFX Steam-en működik?
Valaki leírná jó és rossz tapasztalatait a Steammel kapcsolatban? Most telepítettem és gyorsnak, stabilnak látszik elsőre... Összeomlások várhatóak,ahogy az FSX-nél "megszoktuk"?
Írj az LHSimes fiúknak!
..van modules mappa is és ott van a dll..így sem jó <#zavart2>

Igen steam. És az uj installert használom, modules mappát még nem néztem de mindj megnézem! Azért se értem mert kb egy hete töröltem le es előtte nem volt ilyen gondom vele, 2napja megprobaltam visszarakni az uj installerrel es azota szivok vele. Ami még feltunt hogy uj sceneryk telepitese utan első inditasnal a jobb also sarokban mindig engedélyt kér a sim a különböző dll futtatasara. Na most valamiert fel sem ugrik a kis ablak.

Az FSX Steam verzió? Ha igen, akkor a Modules könyvtárat kézzel kell létrehoznod az FSX főkönyvtárában, és az LHBP_objectPlacer.dll-t bele kell másolni.
Vagy az LHSimulations oldaláról az új installert kell letöltened. Mostanában került fel az új verzió, ami már fel van készítve az összes FSX, illetve P3D változatra.
Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2015.03.30. 08:40:05
LHsim LHBP-t továbbra sem tudom feltelepíteni ! Az épületek helyén fekete foltok vannak, és a fények sem jelennek meg . A simconnect-ek telepítve vannak és a dll fájlban is benne van a szükséges bejegyzés :
<Launch.Addon>
<Name>LHBP_objectPlacer.dll</Name>
<Disabled>False</Disabled>
<Path>Modules\LHBP_objectPlacer.dll</Path>
<Commandline></Commandline>
</Launch.Addon>
Az egészet nem értem mert régebben semmi gond nem volt vele .....letöröltem és azóta próbálom visszarakni :/

polluxware

Most próbáltam ki éppen a fixert <#vigyor2> brutál jó! ahhogy mondtad nem zabálja a gépet , eltűntek az ORBX fekete foltjai a sceneryből , és az eddigiekhez képest sokkal jobb az elsimítás is !! Még kipróbálom hozzá a Shadert mert nekem nappal picit túl világosnak tűnik ENB nélkül. (annyi nem világos hogy a fixert mindíg futtatni kell e fsx közben? )

Utoljára szerkesztette: saca79, 2015.03.29. 21:47:11

Sziasztok!

Régen játszottam az fsx-el. Azóta új gépem lett.
Megpróbáltam feltelepíteni, de sajnos ezt írja ki:
The MSXML4 SP2 component is not installed. Please reinstall Fighth Simulator to restore or repair this missing component.

Most mit kell ilyenkor tennem?

Segítséget előre is köszönöm.
polluxware
Orbx South Alaska-t ptóbáltam eddig... ami gond volt az az ,hogy az árnyék külső nézetben alapon recés.. HD-vel jó csak az meg megzabálja a gépet.

Köszi az infot..<#awink>

Skinner_11
Én sosem használtam, de avsimen asszem olvastam, hogy másoknak megoldotta. +Egy csomó videót látni ahol DX10 mellett a fixerrel gond nélkül mennek az ORBX cuccok.
Ok köszi !! csak olvastam régebben hogy ORBX ennek a problémának elvileg az okozója ez a DX10 fixer megoldja ezt??

Skinner_11
DX10 melett használsz valamilyen shade vagy bármilyen modot? Azt tudom h ENB bem működik vele, Illetve nekem ha be van kapcsolva a DX10 akkor ilyen fekete foltok vannak a sceneryn :/

Skinner_11
Virtavia/Alphasimen kívül másikat nem tudok, sajnos asszem nincs hozzá HUAF festés de a paintkit adott <#buck>
Borisz80
Jak-52-est tud valaki ajánlani? Esetleg ha van hozzá magyar légierős skin is...
THX

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

polluxware
Köbö egy hete hajtom már ezt a Steve féle Dx10 fixert, és eddig nem ütköztem semmi radikális "show stopper" dologba...

az egyetlen 'igazán' kiemelkedő fícsör talán a víz valamint a látóhatár és horizont szmúútosabb "ködbe tünőődése"

A terhelést illetően azt mondanám, hogy kiegyenlítődik az ahogy mindent a GPU-hoz vág, és amennyivel több szusszanásnyi időt kap a CPU...

4x antialiasing-el + 4x sparse grid multi samplinggel használom (4x sparse grid a dúrva shürü felhőzetnél keményen be tud harapni azért)

Számomra amiért továbbra maradok ennél a modnál, hogy ablakban futtatva ezen beállítással nagyon szép az élsimítás... olyan mintha az ember egy youtube videót nézne egy kisebb natív felbontású moncsin, és mégse homályos.. főleg a Gauk miatt fontos

polluxware

polluxware

polluxware

.. na és persze időjarasnak valami jo live weather app mondjuk Opus FSI vagy ActiveSky Next, ha birja a géped.

berczy
Én még mondanám a Sibwings - An-2-t, és az OctopusG - Wilga-t.

Ugyanezeket mondanám esetleg még Alabeo piper es cessna kisgepeit..

@Skinner igen fura.. A simconect-ek is fent vannak úgyhogy most meg vagyok lőve, ötletem sincs :-/

polluxware
Orbx PNW+repterek, Orbx SA, flight1 Tongass X
A2A gépek (cherokee vagy c172, C182)

+freeware gép-> PWDT Zlin-142

Sziasztok,

A hétvégi Steam leárazáson megvettem a steam edition-t és gondolokozok mod-ok megvételén, és ebben szeretném kérni a segítségeteket.

2-3 modot néztem ki, elég sokat olvastam utána, és szerintem ezek a "legjobbak". Elsőkörben főként a környezetet szeretném felfrissíteni...

Tehát az ORBX FTX Globalt illetve a Global Vectort szemeltem ki. Nem tudom hogy ezek az addon-ok megérik e az árát, esetleg valaki írhatna véleményt ha megvan az illetőnek. Még néztem valami europe FTX addon-t bár ez nem tudom hogy pontosan mit takar.

Még repülőgépeken is gondolkozom, de ezen a téren annyi lehetőség van hogy egyszerűen elvagyok veszve... Ebben a témában is szívesen vennék tanácsokat...

Köszönöm válaszotokat!

Skinner_11
Hm, ez érdekes.

Igen erre a Simconnectre
berczy

A dll elvileg jó :

</Launch.Addon>
<Launch.Addon>
<Name>LHBP_objectPlacer.dll</Name>
<Disabled>False</Disabled>
<Path>Modules\LHBP_objectPlacer.dll</Path>
<Commandline></Commandline>
</Launch.Addon>

benne van

Melyik simconnect-re gondolsz pontosan? Ami C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\FSX\SDK\Core Utilities Kit\SimConnect SDK\LegacyInterfaces mappában van RTM, SP1 és Xpack ?
Utoljára szerkesztette: saca79, 2015.03.28. 20:38:36