33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#31573 p3d az kihajtaná már a 6 magot? csak azért kérdem, mert az fsx az alapvetően használ 2-és-felet.. haswell ugyebár régi...(hiába a 6 mag) aztán a skylake után is jön valami amit betudsz még rakni az s1151-be ami viszont már biztos ütősebb lesz.
i5 K
-
#31572 hát épp megy a gondolkodás 6700K vs 5820K a tobbi az a normal GTX970 nem kell a 980, 16GB DDR4 2x500GB ssd meg egy 2 TB sima vinyo -
#31571 hát ez az :) -
#31570 Nocsak! Hajrá hajrá Zoli bátyó! ;)
Specifikációt eldöntötted már? -
#31569 Mi benne az érdekes? :) -
#31568 na lassan regi gép backup kiszolgalt jo sok evet tul kepp meg ma is minden elmegy rajta csak mar egyre nehezebben:)) szoval jon az uj "kicsike" remelhetoleg egy ket het es lesz idom ha minden beallitva majd dobok par fsx tesztet. -
#31567 http://www.avsim.com/topic/478765-25nov15-pmdg-747-400-queen-of-the-skies-ii-vc-preview/ -
#31566 Érdekes http://www.flight1.com/products.asp?product=airwrench -
Frenky #31565 Sziasztok... Aki még esetleg nem tud rólunk, várunk minden érdeklődőt DCS Virtual Hungarian Air Force <- FaceBook Csoport! A DCS Virtual Hungarian Air Force - HUNAF egy zárt csoport! Azért hoztam létre, hogy egy csapatban legyünk, akik használják a Digital Combat Simulator-t. Így mindenki számára elérhetők a csoportban létrehozott események és információk. Céljaink között szerepel, hogy egy baráti, társaságban tudjunk kulturált keretek között online repülni, képezzük magunkat, és a kezdő pilótákat is. Lehetőleg olyan tagok jelentkezését fogadjuk el, akik részt vesznek a közös virtuális repüléseken. A HUNAF tagjainak ajánlott, hogy repül online közösségben, DCS szerveren, a csoport által szervezett repüléseken is részt vesz. Az új jelentkezőknek részt kell venni egy TeamSpeak_en történő bemutatkozáson, ez a felvételhez tartozik, valamint az alábbi adatokra van szükség: Neved, a játékban használt neved, kedvenc géped, mennyi ideje használod a DCS-t! Jelentkezés és infó küldése ezen az elérhetőségen: [email protected] Üdv, HUNter & HUNAF -
nibron #31564 Én a Virtual Avionics CDU-ját használom PMDG 737-re és 777-re is, többnyire 7"-os android tableten. Van ios-ra is. Teljesen jó, szép munka. Telepítés, kezelés pofonegyszerű. Kicsit többe kerül mint 1500, de ha használod megéri.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2015.12.05. 02:19:45 -
#31563 bocsi nem irtad milyen rendszerre akarsz de megtalálható mind két helyen -
saca79 #31562 Play Áruházon is fent van onnan telepítsd van demo verzio is nem árt előtte azt is kiprobalni. De nem 1500 ft. -
#31561 Ő gondolom nem fog androiddal működni? :( -
#31560 https://itunes.apple.com/us/app/virtual-cdu/id634731446?mt=8 -
#31559 Sziasztok!
használt már valaki tabletről FMC programot? PMDG-hez használnám.
Ha igen, akkor mit ajánlotok? (találtam 1500 ft értékben letölthetőt)
Hogyan lehet ezt működésre bírni, milyen program kell hozzá? Vagy csak Plug&play?
Köszönöm a válaszokat, előre is. -
#31558 -
#31557 jaja ne is mond elso take off-nál az ulés tamla elszabadult hátra ergo vegig tamla nelkul mentem, a masik alkalomnál meg a sinbol az elozo pilota kirantotta es nem mozgott..... -
#31556 Na igen, ezek a laprugós Cessnák közvetlen a Wright fivérek repülése után jöttek... -
#31555 -
saca79 #31554 Jah meg az ülések is szarok a bal oldali sínbe mindig begyűrődik a karpit es lehetetlen allitani, bal oldali ajtot nehezen lehet zárni -
#31553 muhorizont néha feléledt nekem de totál random:)) -
saca79 #31552 Igen HA-VEL muhorizont most se jo XD olajho se nagyon mozdul meg.. -
#31551 a filtert azota ahogy latom csereltek:))) vertem bele egy 25 órát az elmúlt hónapokban -
#31550 -
#31549 HA-VEL? ezt repultem, megjavitottak mar a muszereket ha jol emlekszem olajho akkor se nagyon mukodott, a legtobb oreg cessnaban a fele muszer csak disz:)))) -
saca79 #31548 Lehet jottek szembe azert volt lekapcsolva :D amugy öregecske fecske az igaz de amire kitalaltak arra tokeletes... -
#31547 Maros felett nem tudnál ellebegni Makóig? pár képet onnan is lőhetnél:)
múltkor láttam ezt a kis 172est estefelé... se strobe, se navlight;)
-
#31546 U... de jó Neked...!
Jó képek! -
saca79 #31545 ...azért volt egy kis élő szeged VFR is hideg olajjal :D LOL
Utoljára szerkesztette: saca79, 2015.12.02. 22:03:23 -
#31544 -
saca79 #31543 Megvan a kráter
-
Johnyka #31542 Köszi a segítséget az Airhauler-hez, a dátum keresése közben megtaláltam a hibát is. Így végre működik a program. -
#31541 szerintem fizetos lesz de lehet lesz ra kedvezmeny a regi tualjoknak, Nekem nagyon bejott az Air Hauler az osszes hibajaval egyutt de uj dimenziot adott az FSX nek -
#31540 az kemény.. -
#31539 Ennek az Air Hauler -nek fejlesztik a második részét ...
Érdemes megvárni vagy alapból jár azoknak akiknek meg van az első kiadás ???
-
#31538 kössz !!! -
#31537 na ez nem rossz ...
lehet én is újratelepítem az FSX -et ...
ez virágbolti vagy csakos
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.12.02. 13:20:41 -
#31536 70-75c' megy ám a cpu-ja alapjáraton...
Nem csak táp gondok vannak ott, hanem hűtési problémák is! -
#31535 csak egyszer írom le.. és nem vagyok hajlandó vitatkozni e témában senkivel;)
ha az adott gép egy nagyobb számítási "terhelésre" kikapcsol, avagy újraindul -> táp hiba (jellemzően kimenő ágon levő kondik durrantak el ami lehet hőtől, vagy csak öregedésből származó "anyagfáradás"
sok esetben látványosan előfordul ez "alvó mód-ból" felébresztés utáni fagyás, egy adott egység nagyobb teljesítmény felvétele utáni reset...
és hiába nézed meg a bios-ban a fesz. értékeket, ugyanis egy gép és bemelegett táp esetén 0% terhelés (bios) nem fog látványos fesz. eséseket produkálni +12, +5 ,3,3V ágakon
addig cseréld ki, amíg lehet (nem 100%-an jellemző hogy amikor a táp 1x eldurran, ránt mindent magával ,de...... megéri megtudni?)
-
nibron #31534 A kikapcsolt az mit jelent nálad? Leállt a tápegység is? Mert ntdll hibánál nem történik ilyen. Sőt, kikapcsoláskor általában semmilyen hiba sem generálódik. Na most ha nem állt le, tehát csak elszállt, akkor az a kérdés, hogy az fsx-et most telepítetted fel, vagy már régóta fent van. uiautomationcore.dll a helyén van?
Utoljára szerkesztette: nibron, 2015.12.01. 19:04:43