Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clidey
Vegyük észre a függvezen az oldalszám valamint a felségjel pozíció- és méretbeli eltéréseit, ugyan ez igaz az orr-rész mintájára is... <#ravasz1>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Akkor olvasd el mégegyszer, én ugyan nem csináltam Cápalis repaintot! 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Rubio
Tudom azt ígértem, hogy nem teszek errõl az Albáról több képet, de az az igazság, hogy nem hagyott nyugodni a további különbözõség, amit Papírzacsi képe mutatott meg:

És hát muszáj voltam tovább szöszölni vele, s most ilyen lett:

(És mivel most már tetszik is, ezért ígérem ezután már tényleg nem teszek róla több képet!)

CptSAB
Megnéztem az ORBX oldalán ezt a kis videót. Mit mondjak.. FSX default eléggé el van verve..
CptSAB
Sim Outhouse fórumon a Cápalit.. a Zlin fedõnevû LHDK székhelyü palinál láttam.. <#awink> Osz't hittem Te voltál! <#nevetes1> Elnézegetem ezeket a képeket, de a DBD L-39-re várok én csak.. Ingyenes, lesz VC, igaz hogy messze nagy látványbeli különbség lesz a LotusSim verzsöntõl, de hát ez van.
Sziasztok.
A következõ hiba miatt kérem a segítségeteket. Nem szeretnék újra telepíteni. A fórumot és a FAQ-t elolvastam a kezdetétõl, de ilyen problémát és reá megoldást nem találtam. Az FSX vásárolt. Ritkábban játszom vele a gépem teljesítménye miatt, inkább a szintén jogtiszta FS2004 el birkózom többet. Pár napja FSX-ben egy Budapest-Rómát szerettem volna repülni és azt vettem észre, hogy a repterek területérõl eltünt a füves,földes terület. Maga a kifutópálya és a gépek, valamint a tereptárgyak tökéletesen látszanak. Helyette csak fekete terület van. F12-öt nyomva kristálytiszta szerkesztett reptér egy nagy fekete folt közepén. gondoltam semmibaj felszállás után elhagyom ezt a területet és majd repkedek máshol. Na itt jött a másik meglepetés, mert alattam csak a fák láthatók egy fekete területen és a baj az, hogy amint haladok ugyan úgy növekszik a feketeség, tehát nem tudok túl jutni rajta. Természetesen távolabb látszik az eddig jól mûködõ scenery. Nem emlékszem, hogy töröltem vagy telepítettem mostanában. Ezért nem értem, hogy indulásnál miért jelzi a következõt, Scenery.cfg file eror. Invalid Remote Scenery patch in Scenery area.001 Ha tudtok segíteni elõre is köszönöm.
Nem igazán értem, most már mûködik az oldal. A www.fullterrain.com és az orbxsystems.com is.

Nekem korábbi verzió, mindig kilépett, de a 2.0 futt gond nélkül.
zsoltfireman
Én csak jót tudok mondani a REX2-rõl!
100-szor komolyabb mint az elõdje! <#eljen>

Egérel szeretném.
Sziasztok,lenne egy kérdésem.Hogyan lehet a 3D Cockpitben olyan szépen vezérelni a nézetet?
zstomi
Sziasztok!
A REX v2.0 update-et érdemes letölteni, vagy okoz bármilyen kellemetlenséget egy stabilan mûködõ rendszerben? Valaki használja már? Újdonságok?
Köszi a válaszokat.

Hypo
Mi az a termek amit most adtak ki es lenyultak? Mi ez a hirtelen dolog? AU GOLD BLUE GREEN mar regebben kint van sikeres termekek, biztos toltogettek le warezba is bar akiket az a taj erdekel es kiprobaltak szerintem a tobbseg megvette....egyszerubb.

Na mindegy sajnalatos'

zsoltfireman
Ez a yago9.......<#eljen>

Úgy látom az FTX-es srácoknak elegük lett. 😞 Nagy hiba, mert nagyon profi munkát végeztek. Szerintem nagyon elkerülni a kalózletöltést nem lehet, még nem nagyon találkoztam olyan software-el ami nem lenne fent a neten ingyenes változatban.
Talán visszatérnek még, én bízok benne!

Link

Clidey
Ööööö...a mimet? 😊

polluxware
<#eljen>

Rubio
Amik nagyon szépek, csak egy a baj velük, hogy a Cápali nincs köztük (legalábbis egyenlõre)!

Persze ettõl még lehet belõlük csemegézni...

zsoltfireman
polluxware
ez kell!

Rubio
yago9 textúrája:

(Bocs az elõzõ hsz-ért, de úgy látszik az sg. az eredeti helyrõl nem engedi a kép belinkelését!)

Rubio
yago9 textúrája:

zsoltfireman
A #8588 képek alatt van egy link, yago9 készítette el a Cápás festést, ott megtudjátok nézni.

Hypo
a capa verziokat le lehet valahonnan szedni?

CptSAB
CptSAB
Gyerekek! De pont Clidey bácsi Cápa mintás madarát nem teszitek be.. Jó lett az a Cápali!
zsoltfireman
Privát

polluxware
jut eszembe egy tipp!

Ha túl sötétnek érzed a VC kabint (bármilyen gépnél)

az FSX gyökerében a suneffect.cfg fájlban rögtön a tetején a sunsize=900-at érdemes nagyobbra rakni, (2200-2500)

fs2004 alatt mûkszik a dolog, és úgytûnik itt is...

zsoltfireman
Köszi! <#eljen>

polluxware
szép képek <#eljen>

majd csak csurognak idõvel a jobbnál jobb skinek is hozzá

másrészrõl aki loncizik csapat szintjén, sztem õk is megtalálják idõvel ugyanis rettentõen sok lehetõség van ebben a duplakabinos megoldásban.

polluxware
Utálom az FSX-et, de ezért a gépért felraktam én is😊

Tényleg az év addonja... kézikönyv, tálalás, teljesítmény

aki szenved a földön a géppel az ne feledje az alternatív aircraft.cfg-t!

zsoltfireman

Rubio
Igyekeztem jól megcsinálni, de sajna nem lett tökéletes, mivel az a fránya piros festés nagyon megszívatott! Nem akart illeszkedni a két félrész, sem az alján, sem pedig a tetején. (Ezzel többet szenvedtem, mint a lajstromjelekkel.)

Hát ilyen lett:

Bocs mindenkitõl a ma belinkelt temérdek képért! Ígérem errõl a textúráról több képet nem teszek fel! (Érzem, hogy többen fellégeznek. <#nevetes1>)

Hypo
na szep ilyen peldat mutatsz a tobbieknek csak ugy bele a surujebe😊))))

Papirzacsi
Milyen eljárásokat? Én csak egyet, a "repüljünk vazze" eljárást ismerem.😄DDD

Nem tudom megígéni mára a multit, mert nem tudom mikorra érek haza, szóval még elég képlékeny mikortól tudok multizni. De ha használsz skypeot, vagy msn-t, akkor kontaktoljunk rajta.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hypo
ja hat kerem ezek fanatikusak......meg kene szeretni ezt a dolgot akkor talan menne is😊))

Megköszönöm ide is a tegnapi reppet, Nagyon cool volt <#eljen><#worship> !!!

A többieknek mondanám, hogy ettõl a két faszitól (Clidey - Papírzacsi) van mit tanulni. Fõleg a kötelékrepülést. Én csak ámultam-lámultam, hogy nyomják egymástól pár méterre ezekkel nem túl lassú gépekkel fordulókat, magasságtartást stb. lekövetve.

Remélem egyszer csak én is eljutok erre szintre, és akkor nincs megállás a párizsi légibemutatóig.

Kösz még1x , és várom a mielõbbi folytatást.

JackDow

CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM

Hypo
akkor mikor lesz online repules? gyorsan el kene sajatitani az eljarasokat es 10 15 fel le szallast mert meg nagyon uj a kicsike.

Rubio
Csak azért hogy, ne hogy elfeledkezzetek róla (szöszöltem rajta egy kicsit, nem lett tökéletes, de szerintem jobb mint volt):

Papirzacsi
Nahát nahát.... ;-)))

És akkor még egy kis szívfájdítás Albatros után vágyakozóknak.:-)) Tegnap megkezdte mûködését az Albatros kedvelõk szakköre...:-D
Felszállás JackDowwal
Az elsõ szárnycsapások.
úgyérzem követnek...
végül egy shared cockpit móka (nem én vezetek)

Hypo
ja ez nagyon jo kis film gyonyoru tajak
ez is az😊))

Hypo
szep felvetelek jo hangulat, a csaj is jol repul, bar ezek engem annyira nem nyugoznek le en propeller feju vagyok inkabb old fashioned

Papirzacsi
Nabammeg, már ezt is láttam... Nem emlékszem már pontosan minden részletre, de a csaj nem túl jó jövõ elé nézett, tudva, hogy minden kirábbi nõi tomcat pilóta nagyon póruljárt.:-)

Hypo
Ha mar ennyi harci gep akkor ez szerintem kotelezo megnezni
Speed and Angels

Clidey
<#ravasz1>

mostmár elég az albiból, nekem nem megy az fsx és ez már kínzás<#falbav>
Hypo
😊 cool,

Clidey

Hypo
😊