Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
És hát muszáj voltam tovább szöszölni vele, s most ilyen lett:
(És mivel most már tetszik is, ezért ígérem ezután már tényleg nem teszek róla több képet!)
A következõ hiba miatt kérem a segítségeteket. Nem szeretnék újra telepíteni. A fórumot és a FAQ-t elolvastam a kezdetétõl, de ilyen problémát és reá megoldást nem találtam. Az FSX vásárolt. Ritkábban játszom vele a gépem teljesítménye miatt, inkább a szintén jogtiszta FS2004 el birkózom többet. Pár napja FSX-ben egy Budapest-Rómát szerettem volna repülni és azt vettem észre, hogy a repterek területérõl eltünt a füves,földes terület. Maga a kifutópálya és a gépek, valamint a tereptárgyak tökéletesen látszanak. Helyette csak fekete terület van. F12-öt nyomva kristálytiszta szerkesztett reptér egy nagy fekete folt közepén. gondoltam semmibaj felszállás után elhagyom ezt a területet és majd repkedek máshol. Na itt jött a másik meglepetés, mert alattam csak a fák láthatók egy fekete területen és a baj az, hogy amint haladok ugyan úgy növekszik a feketeség, tehát nem tudok túl jutni rajta. Természetesen távolabb látszik az eddig jól mûködõ scenery. Nem emlékszem, hogy töröltem vagy telepítettem mostanában. Ezért nem értem, hogy indulásnál miért jelzi a következõt, Scenery.cfg file eror. Invalid Remote Scenery patch in Scenery area.001 Ha tudtok segíteni elõre is köszönöm.
A REX v2.0 update-et érdemes letölteni, vagy okoz bármilyen kellemetlenséget egy stabilan mûködõ rendszerben? Valaki használja már? Újdonságok?
Köszi a válaszokat.
Na mindegy sajnalatos'
Talán visszatérnek még, én bízok benne!
Link
Persze ettõl még lehet belõlük csemegézni...
(Bocs az elõzõ hsz-ért, de úgy látszik az sg. az eredeti helyrõl nem engedi a kép belinkelését!)
Ha túl sötétnek érzed a VC kabint (bármilyen gépnél)
az FSX gyökerében a suneffect.cfg fájlban rögtön a tetején a sunsize=900-at érdemes nagyobbra rakni, (2200-2500)
fs2004 alatt mûkszik a dolog, és úgytûnik itt is...
majd csak csurognak idõvel a jobbnál jobb skinek is hozzá
másrészrõl aki loncizik csapat szintjén, sztem õk is megtalálják idõvel ugyanis rettentõen sok lehetõség van ebben a duplakabinos megoldásban.
Tényleg az év addonja... kézikönyv, tálalás, teljesítmény
aki szenved a földön a géppel az ne feledje az alternatív aircraft.cfg-t!
Hát ilyen lett:
Bocs mindenkitõl a ma belinkelt temérdek képért! Ígérem errõl a textúráról több képet nem teszek fel! (Érzem, hogy többen fellégeznek. <#nevetes1>#nevetes1>)
Nem tudom megígéni mára a multit, mert nem tudom mikorra érek haza, szóval még elég képlékeny mikortól tudok multizni. De ha használsz skypeot, vagy msn-t, akkor kontaktoljunk rajta.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A többieknek mondanám, hogy ettõl a két faszitól (Clidey - Papírzacsi) van mit tanulni. Fõleg a kötelékrepülést. Én csak ámultam-lámultam, hogy nyomják egymástól pár méterre ezekkel nem túl lassú gépekkel fordulókat, magasságtartást stb. lekövetve.
Remélem egyszer csak én is eljutok erre szintre, és akkor nincs megállás a párizsi légibemutatóig.
Kösz még1x , és várom a mielõbbi folytatást.
JackDow
CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM
És akkor még egy kis szívfájdítás Albatros után vágyakozóknak.:-)) Tegnap megkezdte mûködését az Albatros kedvelõk szakköre...:-D
Felszállás JackDowwal
Az elsõ szárnycsapások.
úgyérzem követnek...
végül egy shared cockpit móka (nem én vezetek)
ez is az😊))
Speed and Angels