Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztos kínai gyerekeket dolgoztat <#ravasz1>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

CptSAB
Jajáám. Ott állsz a gép mellett, ragyogó napsütés, és máris csillogó fényes, esetleg halovány színek. Borult idõ, mélyebb a tónus, nem csillog. Igazából nem tudom megmondani mi is az ideális állapot egy gép pontos szinének a megállapításához, mert belép a program fénykezelése...
Frankó lesz ez a paint. Ha kijön a DBD free verzió, lesz egy remake? Ha a mester esetleg ráér? <#awink><#wave>
polluxware

polluxware

Papirzacsi
Én már látom a drasztikus FPS-s esést, ahogy mindenki belép multiba egy-egy egyedien kinézõ albával... :-D De akarom! :-D

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Clidey
Ezt most délelõtt kezdtem el... 😊
Photoshopot meg Corelt.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

polluxware
és ha valmi tárhelyre tennéd fel? akkor nem kéne a dologgal annyit veszõdni

polluxware
bakksi... hogy az istenbe csinálod meg ennyi idõ alatt? milyen progit használsz?

Clidey
na igen, itt van a kiskutya elásva...ahány fotó annyi színárnyalat...melybõl kifolyólag elég nehéz eltalálni a megfelelõ színösszetételt...vagy legalábbis egy hét rámegy mire elfogadható lesz. 😞

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Nem írkálok a Lótusz Szápportra... mint említettem, a SOH-ra raktam fel (Sim-Outhouse) de most csekkoltam, még mindíg nem rakták ki, pedig a visszaigazoló méljük is megjött még tegnap... :-/
Asszem inkább a Flightsim-et fogom favorizálni a jövõben.......
Élõ linket legfeljebbis a dé partíciómra tudnék adni... 😊)))))))

polluxware
máris sértõdik mert nincs benne a képben...

CptSAB
Ne melegedj.. <#hehe>
CptSAB
Skácok pöpecek a repaintok. Jenki pléhboy minta ratyi, azt inkább hagyjátok. Makett mintákhoz tényleg csak annyit, hogy azok csak a festékkódok miatt vannak. Az árnyalatokat inkább lehet egy jó fotó alapján belõni. Az is igaz persze, hogy a fénykép fényviszonyai is csalókák.
polluxware
pontosan hova tetted fel a skined? itt keresgélem a lotus supportban de nyoma sincs...

tudnál ide betenni egy élõ linket? mindenki cuppázna érte sztem <#puszis>

polluxware
#8699?

lehet én is elõveszem már az adobe7-et... annó festegettem én Su-25T-t is😊 ahogy látom ez is köbö 10részes textúra szett + ezek a fényes lakkos nyálkás texek (na ezek egyenlõre kérdéses dolgok számomra😊

tudtok véletlen olyan oldalt mondani ahol jó tutorialok vannak amik ilyen jellegû festegetéseket tárgyalják részletesen?

Rubio
Igen, most, hogy látom, nekem is tetszik, de az eredeti fotón -amit láttam - ott annyira nem jött be! Szóval szerintem is így marad....

Clidey
Ez viszont igen. 😊 (lehet ez lesz a következõ? 😊)))) )

Clidey
Ez nem tetszik.

Clidey
Persze ez csak az external model textúrája. Az internal-é még százszor pepecselõsebb volna...majd talán egyszer ráveszem magam arra is...de nem most lesz az biztos. 😊

A futószárat szerintem így kell hagynod világoskéken, mert az eredetinek is ilyen volt!

Ja, amúgymeg nagyon szívesen! 😉

Rubio
Csak fél siker, mert a belsõ nézetben maradt a régi festés, viszont kívülrõl jól néz ki:

polluxware

polluxware

Rubio
Nagyon szépen köszönöm!

Mindkettõt, bár a futószárakat nem biztos, hogy ennél a gépnél lecserélem, de lehet hogy azt most ennél a gépnél nem cserélem le, majd még meglátom, mindenesetre elmentettem!

És egy fikarcnyi kételyem sincs afelõl, hogy macerás lehetett az átfestésük! A svacon azzal 2 háromszöggel a fügvez alatt, ami a piros festésen látszik, 6 és fél órát szenvedtem, mire úgy ahogy a helyére került és akkor még a fügvez tövénél, ahhoz a kis domborulathoz hozzá sem nyúltam!

Még egyszer nagyon szépen köszönöm a fájlokat, tényleg rengeteg idõt spóroltál meg vele!<#worship><#worship><#worship>

polluxware

Clidey
Itt van
Itt pedig a világoskék futószárak - bár ezt nem kérted, de hátha... 😊

Elég macerás volt az átfestésük, sok idõt megspórolok most neked! 😊))))

polluxware
5-6órát már biztos hogy sikerült röppennem ezzel a géppel, és azt kell mondjam hogy nem csak kategóriáját tekintve, de a legjobb FSX addon röpülõgépezet ez... semmilyen effekt nincs a gép terhére, még spec landing light-ok sem.

felbuzdulva hogy ilyen jól megy az fsx, felraktam a Do-27-et... nos: grafikailag sokkal csúnyább sztem mint az fs9es, és hiába raktam be high texturest akkor is olyan mosott az egész ráadásul konstans 5-6fps

szóval vannak gépek amik igen is fs9 alatt jobbak

Rubio
Láttam, hogy feltetted és, hogy várod a spec engedélyt.

Ha nem gond, akkor megköszönném azt a kabinbelsõt, hogy már ne szenvedjek még azzal is! Egyébként amikor megláttam a másik oldalon a képeket, egybõl feltûnt a kabin zöld színe! Jól néz ki! (Nem maga a szín, hanem hogy eredeti lett. Jól eltaláltad a színt!)

Clidey
Hát majd elõbb-utóbb megjelenik a fõoldalon...gondolom... 😊

Clidey
Ezt a röpcsit volt szerencsém látni élõben Trencsénben egy IL-14 hóna alatt pár évvel ezelõtt. Csak akkor még ramaty állapotban volt nagyon. De nagyon örülök neki hogy most ilyen szépen felújították!

polluxware
hol vanna?

polluxware

Clidey
Ja és a futószárak világoskékek mint a többi "hagyományos" Albának... 😊

Clidey
Én az enyimet már releaséltam, kiváncsi vagyok mikor jelenik meg a SOH-on... 😊
Remélem csinálsz neki foszöld kabinbelsõt is...! Vagy adjak hozzá? 😊

polluxware
nekem speciell nagyon tetszik<#eljen>

Rubio
Lassan, nagyon lassan, iszonyat lassan halad ennek a gépnek a festése és még nincs kész, de azért egy kis ízelítõ a jelenlegi állásról:

(A spec fájlokat majd akkor készítem el, ha egyszer a végére érek a festésnek.)

(Bocs a sok képért!)

polluxware
Egy kérdés

errõl a szuper kinézetû kis Mádzsár Zlin-rõl lehet valamit tudni? láttam nagyon szép screen-ket róla amin úgy tünt eléggé finishben van a dolog.

valaki tudna errõl mondani vmit?

polluxware
Egy észrevétel (valójában kettõ)

Az álbátrosz rákényszerített az FSX-re, és hát biza 1-2 nap azzal telt hogy hogyan is állítsam be a gépnek megfelelõen.

1. FPS_limiter progi -> 30fps, nem 20, meg nem is 25 mégha unlimiteden hagyva még 20 alá is leesik néha.

2. utorrent kliens, vagy bármilyen hasonló dolog ami a vinyót igénybe veszi de minimálisan (20kb fel/le)
tudom hihetetlenül hangzik de ez lock on alatt is tökéletesen bevált dolog nálam

alert
Tetszik :-)))

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

pointer4
polluxware
<#zavart1> hupsz

látom beraktad a supportba<#eljen>

L Viper
Már csak azért is, mert jó lenne reppeni vele nekünk is :-)
Rubio
Köszi, de mi vagyok én kanyaró! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

De azt enyém még nincs kész, mert felülnézetben a piros festése nem az igazi, szóval az még hátra van!

polluxware
ezt nyugodtan feltehetnéd a lotus support/repaint részlegbe.... te is Rubeola

szépek nagyon<#eljen>

másrészrõl a screenkép alapján csak nagyjából lehet hibákat találni, ahhoz látni kéne saját gépen minden poziban forgatva.

polluxware
hát ez kész van... 😊 (Trombitája is van)

Clidey
Attól tartok olyat nem fogsz találni... 😞
Köszi a képeket!!

Rubio
Köszi a tippet, majd rálesek, de nekem elsõsorban olyan kellene, amelynek a szárnyai alatt 2-2 pilon van, de eddig olyat még nem találtam!

Rubio
Én ezeket ajánlanám a pozícionáláshoz:

Clidey
Jóvan vazeg javítom! 😊 De csak azért mert közben rájöttem hogy a kis fehér feliratok léjere is lemaradt valahol a kanyarban konvizás közben... 😊)))

Papirzacsi
Ami azt illeti, a függvezen tényleg nincs a helyén, de nem sokat kell hátrébb tolni.
Itt van pár kép albákról.
meg itt

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Clidey
Szerintem olyan modellt válassz amelyen nincs gépágyúkonténer. Az orosz változatot tudom ajánlani. 😊