Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Frankó lesz ez a paint. Ha kijön a DBD free verzió, lesz egy remake? Ha a mester esetleg ráér? <#awink>#awink><#wave>#wave>
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Photoshopot meg Corelt.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Asszem inkább a Flightsim-et fogom favorizálni a jövõben.......
Élõ linket legfeljebbis a dé partíciómra tudnék adni... 😊)))))))

tudnál ide betenni egy élõ linket? mindenki cuppázna érte sztem <#puszis>#puszis>
lehet én is elõveszem már az adobe7-et... annó festegettem én Su-25T-t is😊 ahogy látom ez is köbö 10részes textúra szett + ezek a fényes lakkos nyálkás texek (na ezek egyenlõre kérdéses dolgok számomra😊
tudtok véletlen olyan oldalt mondani ahol jó tutorialok vannak amik ilyen jellegû festegetéseket tárgyalják részletesen?
A futószárat szerintem így kell hagynod világoskéken, mert az eredetinek is ilyen volt!
Ja, amúgymeg nagyon szívesen! 😉
Mindkettõt, bár a futószárakat nem biztos, hogy ennél a gépnél lecserélem, de lehet hogy azt most ennél a gépnél nem cserélem le, majd még meglátom, mindenesetre elmentettem!
És egy fikarcnyi kételyem sincs afelõl, hogy macerás lehetett az átfestésük! A svacon azzal 2 háromszöggel a fügvez alatt, ami a piros festésen látszik, 6 és fél órát szenvedtem, mire úgy ahogy a helyére került és akkor még a fügvez tövénél, ahhoz a kis domborulathoz hozzá sem nyúltam!
Még egyszer nagyon szépen köszönöm a fájlokat, tényleg rengeteg idõt spóroltál meg vele!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Itt pedig a világoskék futószárak - bár ezt nem kérted, de hátha... 😊
Elég macerás volt az átfestésük, sok idõt megspórolok most neked! 😊))))
felbuzdulva hogy ilyen jól megy az fsx, felraktam a Do-27-et... nos: grafikailag sokkal csúnyább sztem mint az fs9es, és hiába raktam be high texturest akkor is olyan mosott az egész ráadásul konstans 5-6fps
szóval vannak gépek amik igen is fs9 alatt jobbak
Ha nem gond, akkor megköszönném azt a kabinbelsõt, hogy már ne szenvedjek még azzal is! Egyébként amikor megláttam a másik oldalon a képeket, egybõl feltûnt a kabin zöld színe! Jól néz ki! (Nem maga a szín, hanem hogy eredeti lett. Jól eltaláltad a színt!)
Remélem csinálsz neki foszöld kabinbelsõt is...! Vagy adjak hozzá? 😊
(A spec fájlokat majd akkor készítem el, ha egyszer a végére érek a festésnek.)
(Bocs a sok képért!)
errõl a szuper kinézetû kis Mádzsár Zlin-rõl lehet valamit tudni? láttam nagyon szép screen-ket róla amin úgy tünt eléggé finishben van a dolog.
valaki tudna errõl mondani vmit?
Az álbátrosz rákényszerített az FSX-re, és hát biza 1-2 nap azzal telt hogy hogyan is állítsam be a gépnek megfelelõen.
1. FPS_limiter progi -> 30fps, nem 20, meg nem is 25 mégha unlimiteden hagyva még 20 alá is leesik néha.
2. utorrent kliens, vagy bármilyen hasonló dolog ami a vinyót igénybe veszi de minimálisan (20kb fel/le)
tudom hihetetlenül hangzik de ez lock on alatt is tökéletesen bevált dolog nálam
De azt enyém még nincs kész, mert felülnézetben a piros festése nem az igazi, szóval az még hátra van!
szépek nagyon<#eljen>#eljen>
másrészrõl a screenkép alapján csak nagyjából lehet hibákat találni, ahhoz látni kéne saját gépen minden poziban forgatva.
Köszi a képeket!!
Itt van pár kép albákról.
meg itt
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)