Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Errõl mi a vélemény? Mûködõképes ez komplexebb FS9 scenerykkel? Pl. a Swedflight vagy az aerosoft scandinavian airportsal mûködhet?

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Köszönjük. 😊

Más:

Az istennek se tudom belõni a játékot, hogy normálisan fusson mindenütt. Valami tipp, hogy mit hogyan érdemes beállítani a configomhoz, hogy a repterek közelében is normálisan fusson a játék, ne csak a levegõben (pl. AS Heathrow)?

http://goo.gl/gd6Zi5

polluxware
emberek ez az új A2A Cub egy tündéri kis cukorfalatmaszat<#zavart1>

nagyon ott van... ha az alba a saját kategóriájában nyerõ, akkor ez a csont põõre VFR kategóriában az

Nesu
RgR !!

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

alert
Minden további Nesuval kapcsolatos vitás hozzászólástól kezdve törölve lesz az összes hsz, mert nem fogok naponta 20-30 hsz-t egyenként törölgetni. Így kéretik privát üzenetekben lefolytatni az ökörködést, különben megáll a topic és folyamatosan törlök mindent az elsõ vitától kezdve, így sajnálatos módon elvesznek az értékes hozzászólások is. Köszönet Nesunak és annak, aki mostantól nem privátban rendezi vele a problémáit.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

polluxware
akkor jó..

Hypo
a glidernak? semmi extra ha fsx megy akkor ez is megy

polluxware
polluxware

polluxware
valaki írjon már bõvebbet a gépigényrõl ha tud... (köszi)

polluxware
Ok, majd este nyomok párat swiss pro felett rex-el, bár itt nem a gép látványa, ami szórakoztat hanem a dinamikája sztem.

CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM

Hypo
mar mar azt hittem uldozesi maniam van de akkor latom te is latod hogy halal nem a temahoz ir csak a szavak egyeznek.......

ahhhh....

Clidey
"TG pilóta sokkal jobban fel van készítve az ilyen vészhelyzetekre mint egy civil pilóta"

Szemel láthatóan lövésed sincs az egészrõl. Maradj inkább csendben!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
Koszi az infot lejebb mar belinkeltem, de legalabb most valaki tobb infot is ad rola, esetleg par kepet is feldobhatnal

Szasztok!

Tegnap kipróbáltam az új AS Discus Glider X -et. Tyûûû!!! Nagyon tetszett. Én anno vitorlázó-repültem és már régóta kerestem ezt a feelinget FSX-ben. Az alapgépek nem igazán élethûen szimulálják a dolgokat, de ez az új korrekt. Egyenlõre még a segédmotor nélküli változatot próbáltam. Ma jön az amiben segédmotor is van. Nem csörlõztem hanem egy cessna-val húzattam fel magam kb. 1500 lábig. Ha nem követed a gépet rendesen akkor lelazul a kötél, újra ránt, szóval elég életszerû. Innen viszonylag gyorsan fel tudtam tekerni 6000 fölé. Féklapok is iszonyat élethûen le vannak szimulálva, a termikek kicsit hamiskásak de tûrhetõek. Egyszóval élvezhetõ, csak ajánlani tudom.

Üdv:

JAckDow

CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM

Hypo
milyen veszhelyzetekre?? mirol beszelsz? te olvasod amiket mas ir vagy csak nyomod ami epp az eszedbe jut??? na mindegy most mar nagyon unlak, jobb f...bal f... mindketto fel all de te meg hozza is szolsz.

Nesu
Végül is a lényeg csak annyi ,hogy egy TG pilóta sokkal jobban fel van készítve az ilyen vészhelyzetekre mint egy civil pilóta .Az önképzést (túlbuzgókat) pedig mindenhol szinte üldözik .
Nem kell senkit minõsíteni szerintem mindenki képes önmagát .
Van mindenkinek hibája .Sajnos sokkal többen tévednek mint hibáznak .

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Hypo
nem errõl volt szó, de mindegy nem ragozom tovább.

L Viper
Elég sokrétû a repülés. Valaki a hadi madarak rajongója, valaki meg a tundrakeréké :-) Utóbbi sem kis kihívás.
Hypo
Itt nem errõl van szó. Csak kb azt akarod oösszehasonlitani hogy mi kell ahhoz hogy kiszámolj egy cég éves nettó nyereségét, illetve kiszámold egy anyag szakitó szilárdságát...mind kettõ számolás csak hát kérem kicsit más mégis csak.

Nesu
Hát igen sokkal könnyebb gyalogolni mint talicskázni egy pallón .<#wave>
It is FreeWare n this

Nesu
Na sikerült rá pattintani .

Hypo
Már meg ne haragudj de amiket irtal egy hulyeség. Egy top gun pilota mas helyzetben más paraméterekel más géppel repül mint egy hagyományos pilota, sõt egy vadászpilóta inkább már operátor mert a gépben annyi a computer vezérelt dolog. a STOL le fel szallas is egy dolog ami gyakorlatot türelmet és megfelelõ gépet igényel. Alaska vadvilága felett repkedni vizmosásoknál leszállni, nem összehasonlitható egy vadászpilóta mindennapi rutinjával.

Hypo
kint a vadonba te vagy az operator, es egy bush pilot arrol hires hogy ilyen helyeken szall le, nem ell top gun csili vili gep hozza.

Rubio
#9441; #9444:

Köszi, mindkettõtöknek, de nem teljesen én vagyok a fakezû, mert nekem az az ablak nem ugrik fel, csak a GPS és a Rádió ablaka, pedig ott a pipa a megfelelõ helyen: (szóval nálam valami keresztbe tesz, úgy hogy a csörlõzés törölve)

Yeltzin
nyomsz egy LAUNCH gombot (ahogy már alább írták) és repülsz

vontatásnál elindul abba az irányba, amelyik szárny leér, de mivel könnyû cucc lehet, elég hamar felemelkedik, és bõven van idõd iránybaállni, mire a vontató is felszáll

utána meg csak ügyeskedsz

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Nesu
Igen nekem is van TopGun VHS -em iratok és egyébb .
'Anno Vietnám Legyõzhetettlen Mig15 az Amikat zaklatta ,majd lakókocsi és a Mig 15 holttere stb. DogFight school ami kinõtte magát .Igen telik múlik az idõ és a TG már nem csak alap ,hanem sõt kifejezetten a legjobbaknak van .
Anyahajó (Carrier) és csak is az oda képzett Pilótákat képzik .
Sokkal nagyobb magasabb szinten mint egy civil pilótát .A TG lényege már nem csak dogfight hanem az alaptól az alapig .Ami egy TG pilótának kellhet és itt a Felszállás és Leszállás a fõ attrakció .
Gondolom te sem töltöttél kevesebb idõt a vadászrepülés boncolgatásával és a TG -vel.
Civil pilóta még mindig rutintalanabb mint a TG pilóta .

Clidey
Igen én. Eléggé szedett-vedett lévén kábé 5 perc alatt dobtam össze...de mégse lengyel legalább. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Az elsõ képem a csörlõzéses felszállást próbálja megmutatni. Shift+1-el elõhívod ezt az ablakot, beállitod a neked tetszõ értékeket és nyomsz egy 'Launch!'-t, és már megy is. Én általában csak a pálya hosszát szoktam állítgatni.

A második-harmadik képen meg a vontatás látszódik. Hogy mi történt a két kép között? Nyomtam egy 'S'-t a nézet váltásához! 😊
Az hogy a szárnyvég vízszintes-e avagya le van billenve az indifferens a vontatás szempontjából, legfeljebb ellene kell csûrni induláskor ha lenn van valamelyik irányban. Nyomtam egy 'Ctrl+Shift+Y'-t, jött a Móli, kinyomta a nagyfékszárnyat (ami kicsit LOL) és rászúrta a gázt.

Rubio
Bocs, rosszul írtam: az 1. és a 2. kép között mi történik! (Ez nem az én napom!)

(A magyar textúrát azt Te csináltad?)

Rubio
Nekem ugyanazok a beállítások vannak, mint az Albánál, nem változtattam rajta semmit...

Rubio
Én sem tudom!

Engem az érdekelne, hogy a 2. és a 3. kép között mi történt! Azaz a startoláskor a szárnyvég lent van-e a földön, vagy vízszintesbõl indul a felszállás?

Nálam az 1. képen látható helyzet csak egy ideig marad meg, s aztán valamelyik irányba eldõl...

Viszont és ilyen SZD-30-as ablakot még nem láttam...

polluxware
mekkora a gépigénye az albához képest?

Clidey
Hát nem tudom te hogy csinálod...nálam mûxik simán...

Rubio
Bocsi ez kimaradt: Köszi az infót!

Rubio
A magyar scennery packhoz tudsz egy linket?

Rubio
Mire gondolsz? Mert nem egészen értem, hogy mit is kérdezel... (Bocsi)

CptSAB
Lesd meg a Condort.. ha tényleg egy szinvonalas vitorlázórepülõ szimulátor kell! Tibiék összehoztak hozzá egy jó kis Magyar Scenery Packot is (Ingyenes letölthetõ). Igaz, elég borsós ára van a kicsikének, mármint az alap programnak.
polluxware
polluxware
mennyire eszi meg a gépet? albához képest

Rubio
Köszi majd tanulmányozom!

A vitorlázórepülés csak akkor érdekel, ha az élethû és lehet a géppel termikelni, igazából azt a gépet keresem amivel élmény repülni (eddig a DG-808 a nyerõ, mivel azzal megy a pirat-tal meg nem)<#nevetes1>

Rubio
Köszi! Akkor mégis csak ez van meg nekem is...

Bár megtaláltam a "winch manager"-t (igaz az "Instrument Panel"-menûpont alatt), de nekem nem történik semmi, azaz nem tudtam a csörlõt mûködésre bírni. Azért köszi!

Mivel továbbra sem ment a vontatógépes felszállás, ezért sorba küldtem el õket, hogy repüljenek szólóban egyet (az üzemanyagot úgy is én fizetem <#nevetes1> )...

polluxware
asszem most elõször látok ilyet<#guluszem1>

nem semmi kis cucc ez

CptSAB
" Vagyis ritka az az eset amikor valaki tudatosan cselekszik jót ,a helyzetnek megfelelõen "

Az ne menjen el pilótának, de még segédmotorkerékpárhoz sem kaphasson jogsit. A TG iskola lényegének köze sincs ahhoz, hogy valaki érzi-e a feneke alatt a gépet, avagy sem. A TG alapvetõ lényege az új légiharcászati eljárások képzése, ismertetése volt az oda akreditált válogatott pilóták számára. Ezzel újjat nem mondtam. Ügyeskezû pilóták mindig voltak, vannak és lesznek.. és addig jó amíg ezt hivatásból nyújtják.
polluxware
<#eplus2>

Nesu
Nem mondom elég rövid .
Na ,de ha nem gyakorlod és nincs operátor aki figyelje a leszállást akkor nem megy TopGun suli nélkül .Vagyis ritka az az eset amikor valaki tudatosan cselekszik jót ,a helyzetnek megfelelõen .

L Viper
De komoly. <#eljen>
Hypo
Nem sokára jön ez is, remélem hamar mert már nagyon várom.
CUB

Hypo
Aerosoftnak jott ki most a Glider addonja erdemes rakukkantani ha erdekel a vitorlazo repules