Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clidey
Naná! Marketing ez semmi más.
Ha majd egyszer kész leszünk a Zlinkével, én is oda fogom írni simán hogy "tested by real Zlin pilots!"... <#bee1>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Engem pedig érdekelne a véleményed, de télleg!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
en meg se szolalok😊))

L Viper
"Az meg hogy Cub pilóták tesztelték...hát...no comment..."

Jófajta marketing fogás.
Aztán más pilóták is tesztelték, azok szerint meg meg sem üti a valóságot, bár ezt az IL-2-röl mondták anno az igazi Messer pilóták :-)

Mindenkinek igaza van kicsit, a gyártót viszont csak az eladások érdeklik és népes rajongótábort szerezni.
Clidey
Öööö...lehet rosszul fogalmaztam az imént...szóval egyetlen egy repülõeszközt sem koppig kitérített csûrõvel tartunk benn a fordulóban.

Clidey
Nem, természetesen nem repültem még soha életemben Cub-bal, ellenben pár tucat más típussal igen (mármint IRL). És egyiket sem kellett koppig becsûrve tartani egy 15-20 fokos sztenderd bedöntésû fordulóban. 😊 Márpedig ezt ott kell tartani....!

A manualját nem olvastam mert hamarabb lett a cucc az enyészeté, de nem is érdekel mit írnak errõl, mert tuti hogy csak mellébeszélés. Szögezzük le: ez így szarcsi foscsi.

Az meg hogy Cub pilóták tesztelték...hát...no comment... <#nyes>

g0a
sztem is teljesen rendbe van nekem jol fordul... minden oke vele

polluxware
Cub pilóták tesztelték... te repültél a típussal?

de mind1..... nem vonom kétségbe a tapasztalataid, de azért se húznám le ennyire😊

másrsézrõl a végigolvasod a kézikönyvet ott külön kitérnek ezekre amiket írtál...

Clidey
"...a repmodell meg olyan hogy nem tudok hirtelen hasonlót mondani..."

Hááát...én se... <#nyes>

Clidey
Nos, nekem elsõsorban a csûrõjével vannak gondjaim, méghozzá nem is kicsi. Egyszerûen az idegbaj kerülget, amikor koppig kitérített csûrõvel lehet csak egybizonyos bedöntést tartani, s abban a pillanatban amikor elengedem a botot, magától kiveszi fordulóból s repül tovább egyenesen. Ráadásul a csûrõhatás is kb. egy B747-esével vetekszik, márpedig én szinte biztosra veszem, hogy egy ilyen "speckó" tundrakütyünél ahol ugye gyakori az oldalszeles és/vagy turbulens leszállás/repülés ennyire lusta volna. A motor bólintónyomatékát is kissé eltúlzottnak találom, olyan érzésem volt, mintha legalábbis egy 250LE-s moci lenne benne, ám ez abban a pillanatban redukálódik, mihelyst elkezdenék vele emelkedni - akkor már nagyjából realisztikus a teljesítménye.

Egyszóval kívülrõl tényleg csilivili a cucc, meg a sok eyecandy fícsör is frankó, de - számomra legalábbis - a fenti idegesítõ dolgok teljesen tönkrebaszták a repélményt.

polluxware
Hypo
<#buck>

polluxware
kb. 30 órát repkedtem eddig az A2A cub-al.. bugot nem nagyon vettem észre

gyönyerûû a modelje, részletes, accusim kiegészítõvel do-27 feelingje van

a repmodell meg olyan hogy nem tudok hirtelen hasonlót mondani... tundra verzsönnel egy-két rázós leszállás után érthetõvé válik mire gondlok

pfff<#wow3>

polluxware
ezt el sem olvastam... <#gunyos1>

kösz Hypo

CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM

kösz fatal

Hypo
Ezdok walk camera
DBS Walk and Follow

A videón látható kameranézetekhez létezik valami progi?

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Mi a baj vele?
Én ugyan nem tudtam kipróbálni mert FS2004-et használok, de a látott képek és videók szerint jónak tûnik.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Hypo
majdnem szet karistolta a bmw-t😊)

Clidey
Ez a múvi nagyonjó csak kár hogy ez a Cub egy rakat szar. 😞

g0a
ez nagyon ottvan 😊)

polluxware
Hypo
😊)) detto en is pont erre hasznalom. nagy gep komplex addon IFR fs2004, vfr fsx

polluxware
ha komoly nagy addon repterek között akar valki repkedni.. -> Fs2004

tájban gyönyörködni, felhõkben, dimbek dombok között, naplementében víz felett.. -> FSX

sztem...

nekem ezzel a logikával, szép vegetációval a Piper cub, Alba, P-47, (twin otter) gyönyörûen fut low scenery-vel a Tongass környékén egy 2,4es Corával

FPS limiter rengeteget dob az FSX-en, amíg nem használtam a mostani beállítások mellett egy natúr carenado gép sem bírt szaggatás nélkül menni.

ja és minimum 30fps legyen beállítva! hiába mondanak itt 20-25öt

Yeltzin
mondom, ott nekem is szar, egyszer szálltam le a Heathrown, max 5-6 fps volt

30-40 az átlag nálam repülés közben, ha nincs a közelben nagy reptér

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Hypo
Hali, hat en inkabb a 920 mellett tennem le a voksomat, foleg ha kicsit huzni is akarod plane, ramra figyelj nagyon oda, azon aztan nem jo sporolni. ddr3 1600mhz.

Ami fsx configot illeti ahany ember annyi gep, annyi fele megoldas, nincsenek altalanos nagy szabalyok, mert van akinel ez mukodik van akinel meg mas. Szerintem a lenyeg hogy neked jo legyen minden mas nem erdekes.

Ja es ne screenshootokbol indulj ki meg videokbol, mert a fele nem igaz 😊))

[HUN]FaTaL
920

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Küld már át a config fájlod plz mert nekem 30fps még LOWon sem volt meg a nagyobb reptereknél (PCDG, Heathrow stb.). Priviben dobd már át az fsx.cfg-t, megnézném a tieddel milyen. 😊

Yeltzin
ok 😊

én X2 4800+/2GB ram/HD4670 1GB konfigon nyomom, és eddig csak a Heathrow nyírta ki a frame rate-et, amúgy 30-40 fps megvan

szerencsére szanaszét lehet konfigolni, így azért könnyebb javítani a teljesítményen

a nagy reptereket meg el kell kerülni 😄

Sztem nem, ha FSX et akarok rajta használni és lehet hogy vannak tapasztalatok. Nyílván ezért ment ide a kérdés, bár igazad van ezt elfelejtettem írni. Egyébként minden más e világon lévõ legdurvább felhasználószintû progi elfutna a mostani config-on is. De hát tudjuk, hogy fsx nem ezek közé tartozik.

Falconer
Lehet, hogy becuppantják érdekesség képpen, de a nagyobb gépek soha nem GPS alapján navigálnak, hanem az FMCt használják.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Yeltzin
már bocs, de nem durva OFF ez egy kicsit? tutira van hatszáz hardveres topik....

Hello All!

Lehetõségem van gépújításra. Core I7 860 vagy Core I7 920

adatlap

egy kis összehasonlítás annak, aki ért hozzá mert én nem nagyon. Ghz és ár hasonló. 860-hoz fele annyi az alaplap, viszont 920 Bus speed -je majdnem duplája a 860 -ének.

Ha vki profi ebben kérem , hogy szóljon hozzá!

Kösz:

Jackdow

Yeltzin
"el lehet felejteni a GPS-t és helyette "valósabb" körülmények között lehet repülni"

Lehet, hogy rosszul tudom, de ma már minden gépen ott vannak a játékban szereplõ (vagy hasonló) GPS berendezések, legalábbis ahova be tudtam kukkantani, ott láttam ilyet. Persze van ahol beépített, de sok helyen ugyanúgy az ablakra cuppantják mint egy autóban. Ebbõl kiindulva azt hiszem, eléggé valós ez is, ráadásul elsõ blikkre sokkal egyértelmûbb és praktikusabb.

Itt is van néhány dolog.
Nem teljes a kínálat de azért sok minden van HUF-ért.

WingBest

alert
Elég keveset lehet boltban megvenni, néha kicsit drágábbak is mint neten keresztül, de: saturn, media markt vagy magyar webshop: portal.virtualtransport.eu

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem,Magyarországon( de inkább Budapesten) hol van olyan bolt ahol lehet venni az FSX-hez repülõgépeket VC-vel,mert láttam az Aerosoft honlapja tele van de nem szeretnék külföldrõl rendelni.
Köszönöm elõre is a segítséget!
Benya90
LeonSilver
Ott a gép oldalán, hogy hol volt...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

adikakk
hol voltál gviski??HAWAII

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

alert
Ez tényleg beszarás. Vista vagy Win7 kell neki és 8800GT vagy annál újabb kártya. Ja meg Core2 duo proci, legalábbis a normál szemüveges változathoz. Mert lehet kapni hozzá 3D Vision Kit néven komplett szettet, amiben van szemüveg is, az sokkal jobban kihozza a térhatást, mint a piros-kék szemüveg és nem torzítja a színeket, csak egy kicsit drága: 47k az iponnál. Hogy olyan elven mûködik-e mint az eddig is ismert edimensional szemüvegek azt nem tudom, de az jónéhány embernél fejfájást okozott egy idõ után. Árban mindenesetre drágább, de hogy jobb-e azt nem tudom.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

adikakk
1 kép mentem egyet a kis madáral

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Hypo
szép képek, épp nem rég néztem meg a just planes wideojat a maldiv air taxirol, pont ezek a gépek, nemrég ott állt sajnos fejre egy ugyan ilyen gépecske.

gviski
jaja :-)

Virtual SimRacing

Nesu
Jó az élsimítás !! 😄

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

[HUN]FaTaL
Nem lehet egyszerû az biztos. 😊 Hát ezekszerint én kivétel lehetek. Se alapismeretem, se semmim nincs csak az érdeklõdés. Én is csak repkedek, rengeteg fogalmat nem értek, de ez is csak egy játék. Csak repkedek egyik repülõtérrõl a másikra (már amennyiben sikerül leszállni 😄).

[HUN]FaTaL
Jahát FSX játszhatatlan nekem az Aerosoft Heathrow közelében még full low grafon is, alap géppel. FS9ben meg fullon van UT-vel, Aerosoft Frankfurttal, Trafficcel, alap géppel 25-30FPS. 😊

gviski
egy kis valós élet! 2004-ben volt szerencsém repülni egy De Havilland DHC-6-ossal...
egy élmény volt, és a pilóták nagyon lazák voltak, napszemüveg, rövidnadrág, laza ing és mezítláb tolták neki... szinten a világ minden tájáról voltak ott pilóták...

na mind1 itt van 1-2 kép a géprõl :-)

Virtual SimRacing

Ebben 100%-ig igazad van. Nem is a foniat, meg a szakmai elnevezéseket kellene lefordítani.

Amirõl én tudok, az fs az angolon kívül elérhetõ francia, német, spanyol, olasz, japán nyelveken is.

Egyszerûen arról van szó, hogy gazdaságilag nem éri meg magyarra fordítani a programot (vagy pld. magyarországi sceneryket csinálni) mert olyan szûk a vásárlói érdeklõdés iránta. Általában az kezdi el a virtuális repülést akinek van alapismerete, vagy fanatikus és nem sajnálja rá az idõt, hogy megtanulja.
Sokan vannak akik kipróbálják, de a tizedét sem értik a fogalmaknak, meg hát ugye nincsenek benne akciók meg lövöldözés, ezért egybõl dobják a francba.
Véleményem szerint, ha lenne magyar fordítása kicsit többen ismerkednének meg vele.
Valakik hozzákezdtek lefordítani, de úgy nézem két éve 11%-on áll. <#wow1> Úgy látszik kicsit kemény falat.

LeonSilver
Ez igaz.VAlóban lassú volt anno a hw hozzá.Viszont meglehett csinálni vele azt, hogy ( volt rajta videó bemenet, video magnó volt a tuner ) a TV-t is ilyen 3d izében nézte az ember.Én focimeccset próbáltam vele, állat volt!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"