Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
De en mindig azt mondom ha valakinek tetszik valami az a lenyeg nem az hogy masok mit mondanak, ha neked xplane jobb orulok nincs azzal semmi gond.
En probaltam nekem nem jott be ennyi.
FATAL: FSX a fizikaja miatt furcsa fs9 utan??? huuu ezt nem nagyon ertem.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Persze, biztos vannak benne jó-jobb dolgok is, de nekem nem elég ahhoz hogy akár egy percet is foglalkozzak vele. Ezideáig minden verziót kipróbáltam a v4-tõl kezdve, és minden egyes verziónál meg kellett állapítsam hogy még mindíg szarabb mint az FS - pedig volt olyan verzió (tán a 8as?) is amit csakazértis nyüstöltem hogy hátha bennem van a hiba és nem látom meg benne a fantasztikumot. 😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
annak idején amikor az FS-el való repkedést elkezdtem akkortájt pár szépen kidolgozott addon gép miatt kezdtem csak el.. az úgy akkor a kisebb GA gépekre korlátozódott csak, ábszolúte nem volt terv hogy pici natúr avagy utasszállító böszme buszokkal repkedjek, mondván az tök uncsi😊 FSX-et rengetegen köpködték... az sem volt tervben.
jelenleg a VFR repkedést teljesen átvette az FSX az ediggi Fs9-tõl, az IFR-nél a cheyenne mellett pedig 737, és társai felbukkannak😊 magyarán soha ne mond hogy soha
Realitást akarsz? Ne az alap szarokkal repkedj..
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Hát ilyen textúrákat nem láttam alap fsx-ben maxon, ez pedig alap xplane 😊 na meg jobban fut, mondhatod hogy nem, de nem egy órát játszottam vele, úgyhogy annak hiszek amit láttam 😊
Ha sötét neked, vidd feljebb a brightness-t 😄
Nem azért élethûbb mert látszik a szárnyon keletkezõ felhajtóerõ (akkor úgy néz ki azok voltak azok a csíkok amik valamilyen billentyû lenyomására elõjöttek 😊 ), hanem azért mert tényleg, jobban mozog a repülõ, bár a nagy gépek még túl könnyûnek tûnnek, de ez lehet csak beállítás kérdése. Meg hát dugóhúzó van a valóságban, il2-ben is xplane-ben is, lock on-ban is, fs-ben nincs 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Amúgy sokmindenben jobb mint az fs:
-élethûbb fizika, létezik benne dugóhúzó, túlterheléstõl szétesõ gép (nemcsak overstressed felirat 😊 )
-szebb grafika (ha kihasználják), kisebb gépigény mellett
-jobb idõjárás szimuláció
- az egyik mottója a "billenytyûzet nemkell", tehát minden dolog kapcsolható vc-ben, ellentétben az fs-el, ahol sok gépen meg kell jegyezni a billentyûket, mert a vc-n nincs hozzá mûködõ kapcsoló
-multiplatform (annyira, hogy van jópár kiegészítõ ami csak mac/linux-ra van, winre nem 😊
Már sok fórumon olvastam, hogy az fs jelenleg felhasználóbarátabb, de a jövõ az xplane.
Elég régen volt, lehet, hogy gyakorlásként átállítottam az idõjárást és másodszorra mentem végig az alap beállításokkal.
Az is rémlik, hogy valamelyiknél a monitorom fényét állítottam magasabbra, hogy jobban lássak.
A leszállás után meg mintha már nem lett volna köd a pályán.
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Majd talán az Aerosoft rukkol elõ egy Simmel, de 2012nél elõbb nem várható.
A fadecnak be kell adni a takeoff mode-ot, külsõ hõmérsékletet, meg hogy van e icing condition.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
(btw ez már volt téma itt pár napja; akkor senki sem lepõdött meg hogy én megvettem...)
A megoldás abban van, amit írtam. A jegesedés miatt nem megy a géped. Be kell kapcsolni a különbözõ fûtõberendezéseket. (Karburátorfûtés, stb....)
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM
NO ENG TO DATA = ezt mire érti és hogyan kell kiiktatni?
köszi elõre is
E-jet hez hasonló a kezelése. Könnyen megtanulható. Csak ajánlani tudom.