Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hmmm.hát nem.a checklistben nemsok van.ott is ctrl+e.de ha ctrl+e vel inditom és utána leállítom majdindítom oké minden.APU-t sem kell használni.egyébként mi azaz APU?😊szal van áram minden.de ha simán probálom ctrl+e nélkül még a mûszerek is süketek.hiába adok áramot.
Okés.Megprobálom.tényleg.köszi!
Hat igy eleg nehez kitalalni, javaslom ha default bombard rol van szo akkor F10 es a kneeboardban a checklistet csinald vegig
Srácok!M9it csinálok rosszul?Default Cessna-val csináltam egy cold and dark elmentett indulást.eddig oké.A Cessnát el is tudom inditani.De ha egy Bombardiert probálok már a motor sem indul el.Cold and darkban van de ha ráadom az akksit nem is jelenik meg semmi a kijelzõn csak kék háttér.De semmit nm mutat a mûszer.Ha control+e-vel inditom minden oké.De én még a motort sem birom beizzitani.Pörög de nem indul.Nem értem.Bug vagy valami?Néztem egy videot.Mindent ugy csináltam de nem jo.Valki valami ötlet?
na majd kijon az sp1 akkor majd megveszem, nem varok tovabb😊) cs757 fain repulgettem jo parat vele gond nelkul persze nem level d szintu de celnak megfelel, mondjuk a Manualja egy kalap fos, tutorial se nagyon van hozza szoval kezdoknek kicsit meg gyulhet a baja vele, nekem meg plane😊
Köszi az infót mindenkinek. Van egy PMDG 747-400X-em de valami gáz van vele. Meg az A380-al is , pedig ezek tetszenek. Utánanézek ezeknek a gépeknek amit írtatok. És várom a csodát, hátha lesz /vagy jó lesz/ az FS 2010 😊
Grafikailag kétségtelenül a legjobb ami a piacon van. Rendszerileg viszont nem egy Level-D az tény. De nagyon faszájosan el lehet vele repkedni, nekem az egyik kedvencem a CS757 - és mostmár az iFly 737 mellett.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
captain sim 767 sem rossz, kb a 757-esük színvonala
Sziasztok!
Lehet volt már a ez a kérdés amit most fogok feltenni!
Win 7 (64bit) alatt mûködik valakinek a game? Vagy mi kell hozzá hogy mûködjön?
Köszi 😊
Lehet volt már a ez a kérdés amit most fogok feltenni!
Win 7 (64bit) alatt mûködik valakinek a game? Vagy mi kell hozzá hogy mûködjön?
Köszi 😊
Teljesen mindegy, mindkettõ😊 Mindegy milyen reptérre repülök és mindegy hogy hol (IVAO VATSIM) a lényeg hogy multiplayerrel indíts. Akár hostolhatok is gamespy-on.
Sajnos nem oldódott meg. Olyan mintha online repülés közben levenné a sima scenery comlexity-t normálra ott meg ugye nincsenek jetway-ek. De mivel nem normál beállítással repülök, hanem extremly dens-sel ha rányomok a refresh sceneryre, persze eszébe jut, hogy kell az... Eléggé érzékeny a lelkem😊 Esetleg valaki kipróbálná online, mondjuk LHBP-LKPR úgy hogy közben nem állít semmit a settings-ben? 1 órás meló. Hátha nála is jelentkezik.
Csak online van probléma. Újrateszem és meglátom. De köszi az ötletet, elolvastam.
Úgy sima, hogy "Gold" tehát benne van az Acceleration. Free fligt-ban offline megjelenik minden rendesen, akár hová repülök. Online amikor indulok ott vannak, mûködnek, átrepülök valahová és már be sem tölti...
Na varj szoval sima FSX ed van es default repteren nem jelennek meg a lepcsok?
akkor egy regi bugba botlottal itt olvasgass: erre
akkor egy regi bugba botlottal itt olvasgass: erre
Köszi! Ctrl+J, de nem mûködhet ha meg sem jeleneik...😊 Akkor reinstall 😊 1 hetes az új doboz (Gold) de már 4x raktam fel különbözõ okok miatt, de cserébe kaptam legalább 10 FPS-t a warezhoz képest 😊 Jó leszállásokat!
MCDU-ba beprogramozod útvonalat. Felszállás után sebesség knob benyom --- , HDG knob benyom ---, magasság beteker + knob benyom ---. Ekkor követni fogja hidd el :-)
A képen, amit küldtél .62 mach van beállítva manuálisan nem pedig FMS speed. Nem MCDU szerint navigál mert aktív a HDG nav (000 fokon), magasság 0-n van, így nem fog emelkedni hacsak nem tengerszint alól kezded a repülést :-)
A képen, amit küldtél .62 mach van beállítva manuálisan nem pedig FMS speed. Nem MCDU szerint navigál mert aktív a HDG nav (000 fokon), magasság 0-n van, így nem fog emelkedni hacsak nem tengerszint alól kezded a repülést :-)
CoreI7 920 2.67 @ 4.1 Ghz * ATI HD4890 (OC) 940/1070 * 6GB RAM
Ezt az Angliai Csatás kiegészítõt próbálta már valaki? A ballisztika is ki van dolgozva és a sérülésmodell,vagy csak a fegyvereffektek?
Sziasztok! Találkozott már valaki azzal a problémával, hogy ha online átrepülök egy másik reptérre, nem jeleníti meg a jetway-eket... Egészen addig amíg rá nem nyomok a refresh scenery-re... Ez általános hiba, vagy próbálkozzak a "az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát" címû hosszadalmasabb mûvelettel? Elõre is köszi!
Én sajnos már nem tudom,hogy hol de valami olyansmit olvastam,hogy a microsoft flightban lehet majd választani arcade és simulator módk között.
Ja én az A320 family v2-re gondoltam 😊 (Nem vol, hanem version). A380ból is biztos lesz frissítés elõbb utóbb, egyelõre az erjbõl meg az e-jetsbõl jött ki új verzió és azok jók.
http://goo.gl/gd6Zi5
Elvileg ez van meg.
Igen, de a Wilco A380 nem túl jó, meg az A320, A330, A340 is bugos sajnos. Talán majd a kettes verzió. Fejlesztõcsapat nincs, illetve valami árkád konzolra is megjelenõ Microsoft Flight készül, de nem szimulátor.
Na bakker, akkor mégis igaz, hogy nincs fejlesztõ csapat? Egyébként Wilco féle A380-as. De megnézem, mintha láttam volna pdf fájlokat a cd-n.
Sziasztok!
Van egy Airbus-CLS A330-200 típusú gépem. Még csak ismerkedem vele, egy dolog van amire még nem jöttem rá. Hogyan lehet bekapcsolni a robotpilótát, hogy kövesse az útvonalat? A magasságot és a sebességet be tudtam állítani, de a követést nem.
Itt egy kép:
Tudnátok segíteni?
Van egy Airbus-CLS A330-200 típusú gépem. Még csak ismerkedem vele, egy dolog van amire még nem jöttem rá. Hogyan lehet bekapcsolni a robotpilótát, hogy kövesse az útvonalat? A magasságot és a sebességet be tudtam állítani, de a követést nem.
Itt egy kép:
Tudnátok segíteni?
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Nem lesz FS2010 szóval nincs mit várj 😄
Melyik A380hoz? Nem mintha lenne jól kidolgozott belõle 😞
Melyik A380hoz? Nem mintha lenne jól kidolgozott belõle 😞
Sziasztok.
Kipróbáltam a játékot és nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog. Azon filózom, hogy megvegyem-e vagy megvárjam az FS 2010-et.
Esetleg A380-ashoz nem tud valaki leírást?
[url=http://kep.ivpicture.hu/430559.N.jpg
[/url]
Kipróbáltam a játékot és nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog. Azon filózom, hogy megvegyem-e vagy megvárjam az FS 2010-et.
Esetleg A380-ashoz nem tud valaki leírást?
[url=http://kep.ivpicture.hu/430559.N.jpg
[/url]
Egy iskolakörnél biztosan többet repülök vele, de sok bepótolnivalóm van még a fedélzeti rendszerek terén (FMC, EFIS), amíg biztonsággal le merek írni mindent. 😊
www.pcpilot.hu
Köszönöm, most kaptam meg a Carenado F33A Bonanzát és dolgozom a Captain Sim Boeing 767 és 707 leíráson. Ezekkel elleszek egy darabig. 😊
www.pcpilot.hu
hát olyan még nem volt nekem... TCAS-al annó szenvedtem, de azt is csak azért mert Jürgenék kifelejtettek egy fájlt a csomiból
rxp530WAAS a lelke... vödör radar ugyan ugrik, de legalább van normális sid/star 😉
ráadásul 2007es helyett van gyári garmin 0910es airac hozzá (ügyes kezû emberkék)
rxp530WAAS a lelke... vödör radar ugyan ugrik, de legalább van normális sid/star 😉
ráadásul 2007es helyett van gyári garmin 0910es airac hozzá (ügyes kezû emberkék)
i see, mondjuk most epp a DA cheyennel syopok fs9 alatt, valamiert nem megy a radarscreen...mindig kell valami izgalom😊
egyem a szíved, nyugodtan jöhetnek ám ilyenek!
hypo.. tudom adós vok még az ini-vel.. a helyzet az hogy csak a bendix KI256ot (ADI) látom értelmét lecserélni...
fsxes 530WAAS-t nem rakom fel, mert szét**eszi az fs9et és nemtud ablakban futni (sittya verzsön gondlom)
hypo.. tudom adós vok még az ini-vel.. a helyzet az hogy csak a bendix KI256ot (ADI) látom értelmét lecserélni...
fsxes 530WAAS-t nem rakom fel, mert szét**eszi az fs9et és nemtud ablakban futni (sittya verzsön gondlom)
Kicsit félve teszem be ide a Carenado Cessna Grand Caravan 208B tesztjét, mert ez az elsõ komolyabb FSX írásom. Ha hibát, elírást, hülyeséget láttok, szóljatok és javítom. 😊
www.pcpilot.hu
ez amolyan "stick and rudder" jellegû (J-3 cub) leszállás gyakorlás?
másrészrõl.... FS9-ben így karsszékben nem vágnám oda a technikát ilyen bírka módon😊
senem hely nem volt, se nem volt rákényszerítve hogy ilyen elõkészítetlenül tropára vágjon egy nem ócsó cuccot
oké tudom! én mint ladikus minek ugatok bele... de egy pillanatig sem csodálkozom a sok repgép baleseten
másrészrõl.... FS9-ben így karsszékben nem vágnám oda a technikát ilyen bírka módon😊
senem hely nem volt, se nem volt rákényszerítve hogy ilyen elõkészítetlenül tropára vágjon egy nem ócsó cuccot
oké tudom! én mint ladikus minek ugatok bele... de egy pillanatig sem csodálkozom a sok repgép baleseten
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Aerosoft Airbus X 1.11 update
1.11 update
* Autobrakes changed
* Outer wingtank qty going negative issue solved
* Added autothrottle disconnect sound
* Small autoland adjustment (but it still needs the correct weight!)
* Wing view issue fixed
* QNH in MCDU now accepts InHg too
* Better climb perfomance
* Spoiler arming changed to non FSX standard (right click to arm)
* Nose wheel animation changed
* All installer issues fixed
* If "CONF 3" is choosen on PERF APPR page, then landing checklist will command flaps 3 instead of flaps FULL
* Autoland light now lights up when conditions are not right
* Update rate of PFD and ND increased
* Tuned VOR now not shown when aircraft is on top of it
* Vol-6 Step by Step guide changed
1.11 update
* Autobrakes changed
* Outer wingtank qty going negative issue solved
* Added autothrottle disconnect sound
* Small autoland adjustment (but it still needs the correct weight!)
* Wing view issue fixed
* QNH in MCDU now accepts InHg too
* Better climb perfomance
* Spoiler arming changed to non FSX standard (right click to arm)
* Nose wheel animation changed
* All installer issues fixed
* If "CONF 3" is choosen on PERF APPR page, then landing checklist will command flaps 3 instead of flaps FULL
* Autoland light now lights up when conditions are not right
* Update rate of PFD and ND increased
* Tuned VOR now not shown when aircraft is on top of it
* Vol-6 Step by Step guide changed
Sziasztok! Egy kis szimulátoros segítséget szeretnék kérni. A Safe Flyer repülésbiztonsági fórum ( www.facebook/safeflyer ) témavezetõjeként szeretném az "impossible turn" vagy "lehetetlen forduló" néven ismert vészhelyzetet és a hozzá társuló ösztönös, hibás pszichés pilóta reakciót bemutatni, elemezni ott a tagok számára. Ezt én saját gépben, élesben nem szeretném megrepülni, arra gondoltam, hogy hátha segítene valaki egy Katana és egy C-172-vel egy-egy szimulációt lerepülni, videóra venni. Lenne jelentkezõ? Elõre is köszönöm! [email protected]