Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elnézést a zavarásért!
😊
Az FD élvezhetõségét inkább ne feszegessük, maradjunk annyiban hogy az FSX default repcsijei se engedik meg maguknak azt a mérvû unrealisztikusságot, amit pölö a default XPL C-172 elkövet repdinamika címén. Innentõl kezdve pedig erõs kétségeim támadnak ez ügyben. 😊
Lehetne errõl napokat "hozzászólásgyártani" - de minek. A véleményem ugyan az maradna az egész biztos. Amúgyis leírtam egy hosszabb hozzászólásban tapasztalataimat pár hete itt a fórumon, az azóta sem változott - még a mostanság szállingózó csillivilli(??? 😄) XPL sotok ellenére sem, úgyhogy több szót nem is fecsérelek erre a szimre. Majd talán újabb 5 év múlva. 😊
Ui: Olvass el/hasonlíts össze pár kapcsolódó fórumot; meg fogod látni, igencsak fényéveket kell még az XPL-nek fejlõdnie ahhoz hogy akár csak az FS2004-et is megközelítse! Jó példa erre a nemrégiben megjelent iFly 737 - szépen megfigyelhetõ hogy - így hat év távlatából is - még mindíg hatalmas potenciál van az FS2004-ben!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Peace!
http://www.youtube.com/watch?v=25FJn4iQUNo&feature=related
ha jól tudom a mesh az csak a domborzat, folyók, vizek, utak koordinátáit határozza meg... tehát senemsem textúra vagy scenery bõvítés
területek : Tongass Fjordy, esetleg hawaii, austrália -> és mindez valmi nagyon fps barát felállásban
de megvannak a hianyossagai is, egy biztos a CH fele yoke nal jobb.
jo a fem tengely de az olcso muanyagokat el kene mar felejteni
phantomkey press
erzekeny hamar el kezd ugralni
felerosito resze nem a legjobb
nem adnak hozza tapkabelt igy bele nem lehet dugni usbt viszont a hozza adott throttle ilyen DIN dugoval kapcsolodik eleg rossz helyen ( jobb oldalt) igy a zsinorok sokszor utba vannak.
Az volna a kérdésem, hogy a virtual cockpit nézetnél, be lehet állítani valahogy, hogy az egérrel mozgassam a nézetet?
Köszi a választ
Az fps érték egyenesen arányos a játék videó és grafikai értékeivel,vagy csupán a "diafilm" hatáson javít????
Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.
Szerintem ezzel a grafikai endzsinnel rendesen befürödtek - hiába próbálják csinosítgatni ezzel-azzal, maga az alap ugyanolyan hányadék marad.
Nem véletlen hogy a profibb videókon sem az XPL látható... 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Tervezzük a közeljövõben egy közösségi oldal létrehozását virtuális pilóták számára, ahol a különbözõ szimulátorokat használó virtuális pilótákat gyûjtenénk össze. (Rise of flight-tól kezdve az IL2-õn keresztül a LockOn-ig és a Flight Simulator-ig)
Ehhez gyûjtünk most információkat és próbáljuk az igényeket felmérni, hogy mit várna el egy virtuális pilóta egy ilyen közösségi oldaltól.
Kérjük írjatok véleményeteket, igényeiteket, ötleteiteket a [email protected] címre
Bocs.
Aerosoft Airbus X 1.20 update
Azt írja a sok frissítés mellett tartalmazza a SID/STAR-t! 😊 Ha minden igaz!
Elméletileg ma meg is jelent!
Üdv.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu