Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uraim, Önöknek teljesen igaza van.
Elnézést a zavarásért!

😊

Hypo
<#worship><#law>

Clidey
Ízlések és pofonok. Szerintem hányadék. És mindigis az volt és az is marad míg ezt a grafikai engine-t használja. Leírtam már sokszor: déli tizenkét órakor is olyan hatást kelt az XPL grafikája mintha este hat-hét óra volna! Ez volna legalább olyan jó mint az FSX? LOL 😄 Az FSX is távol áll a jótól, de legalább nem kelti ezt a "mûanyag" hatást. Egy igényesebb sceneryvel (FTX pölö) igencsak tetszetõs tud lenni, ám ugyanez sosem lesz elmondható az XPL-rõl, és nem a scenery hibája miatt...
Az FD élvezhetõségét inkább ne feszegessük, maradjunk annyiban hogy az FSX default repcsijei se engedik meg maguknak azt a mérvû unrealisztikusságot, amit pölö a default XPL C-172 elkövet repdinamika címén. Innentõl kezdve pedig erõs kétségeim támadnak ez ügyben. 😊

Lehetne errõl napokat "hozzászólásgyártani" - de minek. A véleményem ugyan az maradna az egész biztos. Amúgyis leírtam egy hosszabb hozzászólásban tapasztalataimat pár hete itt a fórumon, az azóta sem változott - még a mostanság szállingózó csillivilli(??? 😄) XPL sotok ellenére sem, úgyhogy több szót nem is fecsérelek erre a szimre. Majd talán újabb 5 év múlva. 😊

Ui: Olvass el/hasonlíts össze pár kapcsolódó fórumot; meg fogod látni, igencsak fényéveket kell még az XPL-nek fejlõdnie ahhoz hogy akár csak az FS2004-et is megközelítse! Jó példa erre a nemrégiben megjelent iFly 737 - szépen megfigyelhetõ hogy - így hat év távlatából is - még mindíg hatalmas potenciál van az FS2004-ben!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
Meg csak annyit ha majd xplane-t hasznalnak valodi oktatasra akkor már elõre lépett

Papirzacsi
Ne feszegesd, ne feszegesd!!!

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hypo
Hat szerintem mako jeruzsalemtol. MEg fs9 is siman veri, addonkal meg nincs is ertelme osszehasonlitani a kettot, aztan muszeres eljarasokban detto, én örülnék a legjobban ha lenne alternativa de az xplane nem az.

Szerintem le fogja nyomni, tekintve, hogy nem jelenik meg több MSFS. Az x-plane-ben legalább van élvezhetõ repmodell, az FSX meg érzésre ugyanolyan gagyi mint az õs FS2000, jóformán csak a grafikán csinosítgattak microsofték, aminek meg kielégíthetetlen vasigény lett az eredménye. Ha már grafika, akkor meg nem hinném, hogy az XP hányadék. A következõ videón elég jól látszanak a különbségek. Egyik se csúnya, csak mások.

Peace!

http://www.youtube.com/watch?v=25FJn4iQUNo&feature=related

polluxware
köszi!

polluxware
+? <#zavart1>

polluxware
van valami olyan ingyenes csomi (tényleg ingyenes és egyszerû), ami csak a mesh-t frissíti realisztkiusabbra adott tájakon

ha jól tudom a mesh az csak a domborzat, folyók, vizek, utak koordinátáit határozza meg... tehát senemsem textúra vagy scenery bõvítés

területek : Tongass Fjordy, esetleg hawaii, austrália -> és mindez valmi nagyon fps barát felállásban

Hypo
😊

Ombika
Pedalt most kinaltak, meg arat nemtudok, de az is kelleni fog! 😊

Hypo
jaja en is annyiert vettem plusz meg egy trhottel 30+ bol megvolt az egesz, pedalom meg van egy CHPRO szvsz a legjobb.

Ombika
25Kert aruljak most ugye pedal nelkul es 1 db throttleval! Elegge korrekt ar erte szerintem!

Hypo
En nem bantam meg nem rossz sot vettem hozza egy kulon throttlet is igy tudok szep ket hajtomuves konfigba is repulni ( B200 style)

de megvannak a hianyossagai is, egy biztos a CH fele yoke nal jobb.

Ombika
Lenne ra penzem, mert X52 nem mindenhez stilusos igy vennek vmi botkormanyt is ! 😊

Hypo
semmi hir az x52 ot ujjitottak fel ennny....kar tudnek adni par otletet nekik:

jo a fem tengely de az olcso muanyagokat el kene mar felejteni
phantomkey press
erzekeny hamar el kezd ugralni
felerosito resze nem a legjobb
nem adnak hozza tapkabelt igy bele nem lehet dugni usbt viszont a hozza adott throttle ilyen DIN dugoval kapcsolodik eleg rossz helyen ( jobb oldalt) igy a zsinorok sokszor utba vannak.

Ombika
Tudtok arrol vmit , hogy Saitek Flight Yoke System-nek van e mar utodja vagy tervbe ban e veve? 😮

fajin😊

Papirzacsi
Igen, Dx9 :-D

hali!DX10-ben m?rt villognak a textur?k?van valami megold?s?

polluxware
skeptikus vagyok... se egy kabin kép vagy valami....😉 mindez 43pondért

Hypo
L Viper
De jól néz ez ki <#eljen>
polluxware
rossz helyre írtam, tudom...<#shakehead>

polluxware
az miért van hogy csak a BBJ-k ben van hud? pedig sok 800ason is van

Royce
Köszi a gyors választ !

Hypo
illetve f1view free util flight1.com rol

polluxware
lenyomod közben a spacét

Royce
Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy a virtual cockpit nézetnél, be lehet állítani valahogy, hogy az egérrel mozgassam a nézetet?
Köszi a választ

Sziasztok!
Az fps érték egyenesen arányos a játék videó és grafikai értékeivel,vagy csupán a "diafilm" hatáson javít????

Ha azt csinálod amit szeretsz, sosem kell dolgoznod.

exTrem
+1

Papirzacsi
<#eljen>

Clidey
Sosem fogja lenyomni. Legalábbis ha végignézünk az X-Plane fejlõdésén, tisztán látható, hogy minden egyes verziója mérföldekkel az FS bármelyik verziója mögött kullogott grafikai szempontból. Ami már csak azért is ciki mert az FSX se mai gyerek ugye...ez az XPL10 meg még meg sem jelent... 😊
Szerintem ezzel a grafikai endzsinnel rendesen befürödtek - hiába próbálják csinosítgatni ezzel-azzal, maga az alap ugyanolyan hányadék marad.
Nem véletlen hogy a profibb videókon sem az XPL látható... 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
😊)))) Ja jol nez ki csak egy fostalicska az egész....mindig megprobalja az ember de aztan ra kell jonnie hogy semmire nem jo

Papirzacsi
Hááát...Az talán elvárható, hogy egy még meg sem jelent progi szebben nézzen ki, mint a 2006-ban megjelent fsx... Lenyomni max akkor nyomná le, ha kb. egyszerre jelennének meg és nem majdnem fél évtizeddel késõbb.

gman906
Nekem egyáltalán nem tûnik szebbnek.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

csige791
Az nem lehet, hogy az X-plane 10 lenyomja fsx-et ? pl ez a kép elég jól néz ki

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Üdv Virtuális Pilóták!

Tervezzük a közeljövõben egy közösségi oldal létrehozását virtuális pilóták számára, ahol a különbözõ szimulátorokat használó virtuális pilótákat gyûjtenénk össze. (Rise of flight-tól kezdve az IL2-õn keresztül a LockOn-ig és a Flight Simulator-ig)
Ehhez gyûjtünk most információkat és próbáljuk az igényeket felmérni, hogy mit várna el egy virtuális pilóta egy ilyen közösségi oldaltól.
Kérjük írjatok véleményeteket, igényeiteket, ötleteiteket a [email protected] címre
OK! Félreértettem, az elsõ link arról szól, hogy mi lesz az 1.20 update után, az advanced verzióban. A második link szól az 1.20-as updaterõl.

Bocs.

Hali all!

Aerosoft Airbus X 1.20 update
Azt írja a sok frissítés mellett tartalmazza a SID/STAR-t! 😊 Ha minden igaz!
Elméletileg ma meg is jelent!

Üdv.

Csak így tovább! <#eljen>

gaspen

gaspen
3D Studio Max 9 -ben készül minden.

Szépen csendben megbújok a háttérben... <#wave>

www.smart-bus.hu

polluxware
+z-n

polluxware
nézennek oda<#wave>

Uhhh... de jó, hogy nem klikkeltem rá... kiéget volna a képernyõm! 😄 Köszi Urak...

www.smart-bus.hu

Hypo
arcade fos, windows game live fujjj