Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hont
Szép török zászlók vannak az oldalon...😞((
Hypo
😊) ok koszi az infot, szerintem erdemes lenne Az AOA free training materialjait megnezni, ha regisztralsz ami ingyenes kapsz egy pdf et es abban a linkek a training videokhoz, hasznos dolgok.

Angle of attack

zstomi
Sorry, de nem a pcpilot, hanaem a pcpilotcenter.com indítja a tanfolyamot.

zstomi
Alap: mûszerek ált. bemutatása, trim, ILS, megközelítés, autopilot, navigáció, iskolakör, stb.
Haladó: repülési szintek, ICAO, ISEC, útvonal tervezés eredeti térképpel, FMC programozás, FMC további, funkciói

Hypo
<#eljen>
Es mi a tanfolyam anyaga?

zstomi
A pcpilot.hu csapata kezdõ és haladó FS tanfolyamot indít. Ha valakit érdekel, még tud jelentkezni a honlapon.

polluxware
halott ötlet.. nincs force trimm lehetõség fsx alatt... így meg macerás sokáig markolászni a csuklós joy-t

marad a BS

m814
Pölö innen

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

nagyon ígéretesnek tûnik ez a Bell, nem tudnál valami linket adni ahonnan le lehetne szedni? FS-be sokat reppenek helikkel meg kis VFR repülõkkel ha valaki tudna jó kis típusokat amiket FS-hez be is lehet szerezni-letölteni azt nagyon megköszönném!

polluxware
cerasim bell 212-es tetszett most meg jobban...

Hypo
hat Nemeth desin altal csinalt kavedaralok elegge ott vannak a szeren

polluxware
fsx alatt még sohasemnem prószáltam helikopterrel repülni...

az lenne a kérdés hogy itt is van olyan trimm mechanizmus mint ami dcs BS alatt van?

elvileg kéne.. komoly addon esetén...

Én a helyedben elõször végigtúrnám a BIOS-t. Volt már velem is olyan, hogy a memória sebessége valamiért megfelezõdött benne, ami miatt csúnyán visszaesett az egész gép sebessége...

http://www.wix.com/swatopluc/castles

polluxware
talán ott kéne kezdeni hogy alap órejelen miért lassabb egy 3as core-nál?

Ombika
Jo csak ez nem a hogyan tuningoljunk i7 i920 cput-t topic ugye!!! 😛

Hypo
persze segitunk ha tudunk nem erro lvan szo😊)

Sanyo
Itt csak az a gond, ha nem tudod hogy mit és hova, inkább ne is állj neki. 😊 A mai modern alaplapok viszonylag könnyen helyreállnak egy rosszul beállított bios (és sikertelen) tuning után, de nem javasolnám hogy próbálkozz vele. Tényleg jobb, ha megbízol egy hozzáértõt.

www.pcpilot.hu

Ombika
Mar unjak ugyanazokat a kerdeseket es elzavarjak! 😊

Tegye fel itt, hatha segitek! 😊

[HUN]FaTaL
Vagy ott a prohardver fóruma, tuning kezdõknek szájbarágósan topic meg még ezerhatszáz másik ahol segítenek 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Hypo
hat kicsit tobb problemamegoldast mert kulonben bele radasz, ott az a k...bott google beirod hogy I7 overlock guide peldaul es kapasbol kapsz harmincs helyet ahol lepesrol lepesre elmondjak mit hogyan....felre ne ertsel bennem csak jo szandek van csak neha dohit az emberi agy lustasaga, kepes vagy te ra egyedul is nem kell folyton segitsegert kialtani

Köszönöm!

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Core i7 útmutató

A fórumban sok guru van, biztos tudnak segíteni.

www.smart-bus.hu

Ha valaki elmondaná Ádám és Évától( de mint egy hülyegyereknek) a proci húzását, azt nagyon megköszönném! De szívesen elviszem a gépet, ha valaki be tudja nekem lõni FSX-hez, természetesen nem ingyen gondoltam!

És nálam messze nincs maxon semmi a gyengébb gépen pedig szinte minden! FTX-ORBX AU

Akkor a húzással lehet a baj, nem én csináltam, hanem aki a gépet összerakta, mert ahhoz nem merek hozzá nyúlni. Gondoltam, hogy a tuning-al lehet valami gond. Ki tudna nekem ebben segíteni?

bondi
Ne tedd, nekem i7 870, GTX480, 4G RAM és addonokal egyutt is barhol tud 30 fpst. Windows 7 32b prof.
Alap sceneryvel volt hogy 150-200 körül ment 😊
Mega LHBP, MytrafficX, és simán fut, minden csuszka maxon, kivéve a mesh res, meg a víz, 1920x1200 /32.

[HUN]FaTaL
Valamit az i7en nagyon elcsesztél 😄

Kész vagyok ettõl az FSX-tõl! E6850 3.00Ghz , 2GB RAM ,GT9800 -al ugyanazzal a beállításokkal 15-20 FPS-el többet tud, mint az I7-es konfigomon! Mindkét gép az enyém, tehát szanaszét teszteltem!!! Ennyit az I7-esemrõl, meg a nagy NVIDIA 285 overlock SLI-rõl. Ja és a 6GB-ról. Lehet szétkapom, és eladogatom alkatrészenként.

Hypo
hu bazz mar nem emlexem regi kep, valami rexes ez GB V2 bol valo a select flight alol lehet a research station flightot kellemes kis cucc.

polluxware
ez melyik égszínkék?

Üdv Mindenkinek!
Ha valaki tudna segíteni megköszönném szépen.Fsx -em van és feltettem a win 7 est ultimate verzióban.
A PMDG MD 11et nem tudom telepiteni,mert telepítés közben megáll.Win xp-n tökéletesen ment.Elõre is köszönöm a segítséget!!!!!!!!
õõõõ<#wow1>
Hypo
defaultnal jobb fs9 ben, en jokat repulgettem vele😊
Caravan by hypofx, on Flickr

hypo említette, hogy carenado nem jó és inkább feelthere 208-al megy fs9-be, hát ezért
hypo akkor most mi van? jó a feelthere? érdemes? vagy már csak egy szép emlék?
polluxware
sakkor méééér itt kérdezed?

Hypo
😊))))

a screenshotok alapján elég fosnak néz ki a feelthere, de ha jól repülhetõ akkor why not
igen ez nagyon mutatós, de nekem nincs fsx-em és szerintem sokáig nem is lesz, talán vfr-re betudnám izzitani medium beállításokkal, de ekkora kompromisszumot nem hozok, marad a csodás fs9 fullba
polluxware

milyen a feelthere caravan?
nekem nagyon kéne egy 208 jellegû repcsi, quest kodiak nem jött be😞
Hypo
😊))))))))))))

Papirzacsi
Annyira vártam, hogy ki se próbáltam. :-DDD

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hypo
😊)) nalam detto, vartam es 4 repules utan pihen es inkabb fs9 alatt megyek a feelthere fele caravanal.

Islander nem rossz, de en is varom a katanat

polluxware
annyira vártam annó a caravan-t, aztán 2 repülés után le is tettem...

as Katana 4x szépen készülget!

Hypo
😊) igazi kulcsin, aztan belul meg repules kozben meglassuk, a Caravan szep nagyon de a sozkasos carenado fosi

polluxware

polluxware
carenado c340😉

Hypo
Nem csunya a kicsike ( ala flight1)

Hypo
Marketing teren?? epp hogy ezzel keresnek😊) de egyebkent a nagyobb reptereken van aes lite szeru cucc nekik szoval nem olyan veszes a dolog, egyebkent is mivel minden repter mas es mas nem csak annyi hogy berakjak a repteret azert azzal van am melo is.
Egyebkent meg nem kell minden repterre hanem ahova megy az ember, akik airliner szimulaciokat csinalnak azok se mennek mindenhova csak ahova a legitarsasaguk es az a tipus megy. Nekem is Nemetorszag Ausztria Anglia es LHBP van belove erre mert ezekre a helyekre repulgetek nagy geppel.

[HUN]FaTaL
"Tehát ha mondjuk az itthon kapható Frankfurt,Madrid,London,Bp,talán Liszabon mega packok után én még fizessek repterenként 2 dodót a kiszolgálásért?"

Mivel a kiszolgálás külön kieg így igen, az aesnek semmi köze a repterekhez. És nincs 24000 reptér, nem támogatja mindet.

#14171: Az AESbõl van a legtöbb bevétele az aerosoftnak lévén abból fogy a legtöbb. Szóval a marketinggel szerintem nincs gondjuk, ez rétegjáték, kis rétegnek készülnek a kiegészítõk is. Egyébként az aes alapvetõen fs9es kieg mivel ott alapból semmilyen kiszolgálást nem tartalmaz az alapjáték, nincsenek se utashidak se semmi.