33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#19124 X-plane- ben ilyen fű??
De nekem ez valahonnan ismerős.... -
Medwyn #19123 X-plane :D
De nagyon jól néz ki... -
LegendTommy #19122 szabad a gazda!
location? -
#19121 Azon már túl vagyok, végső tanácstalanságomban vinném szerelőhöz.
-
#19120 Ne ítélj elsőre... -
napstR #19119 memtest? azt is próbáld ki h kiveszed az egyik memóriát, másik slot stb. én inkább arra tippelnék. -
#19118 A jelenség az, hogy kifagy a gép kattintani lehet, de nem történik semmi, majd reset, de ne indul el a bios után, csak villog a kurzor a sötét képernyőn. Power gombbal ki kell kapcsolni a gépet és után már elindul. Ezt a jelenséget akkor is csinálja, ha csak magára hagyom és nem fut rajta semmi. Magától újraindul és ott a kurzor. Az esetleges táp gondok miatt, már lehúztam minden nem fontos vinyót, dvd írót de csinálja ugyanúgy -
#19117 FS9 -
#19116 FSX vagy FS2004?
-
#19115 lehet érdemes lenne esetleg megnézniu a biosban hogy az áram ellátás valahol ingadozik e, illetve egy diagnosztikai progit esetleg letölthetsz és megnézzni hogy egyenletesen jön e az áram.
Boltba is igy mérnék be,
Az instablilitás csak FSX ben jelentkezik vagy minden 3ds tesztben instabil a gép? Mert ha csak fsx ben akkor nem biztos hogy hardware hiba -
#19114 Köszi, de pont ezért szeretném valahová elvinni, ahol kimérik, hogy ne vegyek csak úgy egy újat, aztán mégsem azzal volt a baj
-
Rudi50 #19113 A táp tud produkálni hasonló dolgokat ha nem megfelelő! -
#19112 Urak, segítséget keresek Valakit, aki bevizsgálná a gépemet és kiderítené, mitől instabil. Valószínűleg hardware probléma, de nem találom a hibát. Szóval Budapesten keresek egy pcgurut, kösz! -
#19111 -
#19110 végre lesz egy bérelt hangáram a Katanához:)
-
#19109 Végre.....
-
LegendTommy #19108 Szép munka, as always -
#19107 Sanyo!
Elkészültem a javított szárny-textúrával a Góbéhoz, ide raktam fel!
Így néz ki:
-
crodgok3 #19106 http://www.rikoooo.com/ -
#19105 www.avsim.com
www.flightsim.com -
Tessitore22 #19104 Valaki tud mondani egy jó oldalt ahonnan ingyen tölthetek le addonokat? -
oltilacika #19103 Szia mindenkinek! Tud valaki segíteni FSX Real Environment Extrem ügxben? Amikor a REX-ben a config. -nál back-up file-t akarok készíteni, nem sikerűl, pedig megmutattam neki minden elérési utat. Az FSX-cfg-t és az FSX telepített játék helyét is és mégsem akar "back-up" file-t csinálni. Mi lehet a baj?Előre is köszi! -
Robi546 #19102 A Ground Services X-ről még nem tud valaki valamit, mikor fog meg jelenni ? :) -
#19101 Hoppá, erről nem tudom ki mennyit tudott eddig de elég igényes freeware színörijük van :) link -
#19100 Maestro hatha
tessék -
almostatys #19099 Ezen: http://www.youtube.com/watch?v=aLgcHdR6cZQ -
almostatys #19098 Sziasztok!
Az Ezdok-ban hogyan lehet beállítani ilyen kamera nézetet mint ami ezen a videón is van 0:25-től és 1:28-tól?
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=aLgcHdR6cZQ] -
#19097 A teljes galéria -
#19096 Nálam is megvannak a kütyük ill. ami még nincs az is meglesz. Amikor a FS9 verziót csináltam, megtanultam spórolni, mert ott muszáj volt Amúgy TurboSmooth-al csináltatom főbb részeket, így csak nagyjából kell megrajzolni a formákat.
A törzs alapja 2330 poligon :
1 adag TurboSmooth valószínű elég lesz, mert FS-ben ez már jól mutat, 18152 poligon
De lehet durvulni 72608 poligon, de ez már túlzás és nem szebb annyival a felület, hogy megérje
Amúgy egyik nap néztem a PT Tu-154 kabinját MDL-Viewerrel : 182000 !!! poligonból áll...
-
carlosfly #19095 Az x plane-ben ez hagyomány, hogy a runaway dimbes dombos? szerintem.... -
#19094 na azrt az optimalizacio fuggvenye is de ez már milliószor le lett irva, full os csuszka nem hogy szebb lesz de szarabb -
ksgy #19093 Huh, akkor kicsit gazdasagosabban oldottad meg mint en :)
Nalam majdnem 100k a cucc. Igaz, megvan minden kis antenna, kilincs, futomuveknel a rudazat, stb. -
#19092 Egész idáig számolgattam 35675 az UVP, de még van ez-az, amit meg köll rajzolni, meg van ahol visszaveszek, mert tök felesleges agyonrészletezni, pl. a kerekeknél.
-
Medwyn #19091 -
Dokitudor #19090 Szia Szabi!
i7-990 Extrem procinál 15-25 fps sosem gondoltam volna. -
#19089 Még i7 is kevés a fullos futtatáshoz, ráadásul LHBP pont az egyik leggépzabálóbb kieg.
Javaslom az FS9et. :) -
ksgy #19088 Ne nekem, Meszaros Gergonek, O alkotta (O csinalta a Kamov-ot is :)) -
#19087 Mi pedig köszönjük a Góbét! Nagyon frankó!
Csak a szárny textúrájában van pár bug, meg a felbontás engedné a jobb minőséget is, csakúgy mint a törzsnél...lehet meg is csinálom majd hamarosan hogy értsd mire gondolok... :) -
ksgy #19086 Latom te is szepen haladsz! :)
Hany poligonbol all eddig a kulso? -
perko #19085 OFF
Tegnap jelent meg az X-Plane 10 hivatalos promocios videója.
X-Plane 10 Official Promotional Video
Érdekes, hogy road AI-val promotálnak egy repszimet. Van azért benne egy kis repülés is.:)