Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Letöröltem az elõzõ verziót és úgy telepítettem fel a v2-t,de nincsen terminal így se.Egyedül a lámpák és a terminal 2-esen valami tetõrész van meg,más nincs.A scenery library-ben is a legtetején van az airport,alatt a city,de mégsem jó.Egyszerûen nem értem mi lehet a hiba. :-(
eyecandy
Ha beszerzek egy ssd-t, mit telepítsek rá a rendszert vagy inkább az fsx-et?

le kell törölni az elõzõ budapest verziót mielõtt telepíted. plusz a scenery library-ben legyen legfelül az airport.

Hypo
full install

Nálam majdnem minden beállítás maxon van az FSX settings-ben. :-) De a reptéren nincs meg se az 1-es ,se a 2-es terminal épületrendszere,csak a torony látszik. :-( Más repülõtereken van minden.
A repterek épületeinek a sûrûségét feljebb húztad?
Sziasztok!

Felraktam az Aerosoft Budapest Airport v2-t,de van egy problémám.Nincsenek terminálok,illetve épületek. Ezt az elõzõre,azaz az 1.50-re kell rátelepíteni vagy egy teljesen különálló telepítõ?Miért nincsenek terminalok? A torony látszik egyedül.
Remélem a Microsoft Flight! -ban már Google Earth szerû textúrák lesznek, mert elég rossz hogy sok helyen csak a kopár semmit látni olyan helyeken ahol amúgy látványos dolgok lennének.
Sziasztok! Legyen szíves segítsen valaki! Utólagosan feltelepített repülõgépeknél fordul elõ nálam, hogy a játékban nincs hangjuk, minden más mûködik. Néztem ezeknek a repcsiknek a sound mappájukban csak egy .cfg kiterjesztésû fail van. Ez miért lehet, mi a gond? Köszönet ha valaki válaszol!
ha van a wizzairnél valaki, szóljon már a marketinges osztálynak.

szóval vettem egy wizzair makettet fórumon ezer éve. meg is kaptam csak éppen nem IAE-v2500 hajtómûve volt... úgyhogy úgy döntöttem, hogy eladom és megkértem egy wizzair-es légikísérõ ismerõsöm, hogy hozzon nekem egyet a géprõl. gondoltam így 2011. novemberében már csak normálisat árulnak a gépeken...

erre ma idehozott nekem egy ilyet, ami ugyanolyan, mint amit eladtam :@
kép

kösz wizzair...

lehet, hogy az 5 éves kisgyereknek nem számít milyen makettet kap, de nekem igen... mi a francért nem lehet ilyet osztogatni azokon a szerencsétlen gépeken?
kép

Köszi, majd megpróbálom. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

[HUN]FaTaL
Az AES egy több éves fejlesztés, meglátjuk milyen lesz az NG belõle.

http://goo.gl/gd6Zi5

Clidey
Lehet hogy az nem jön viszont minden más effekt és grafikai kivitelezés fényévekkel jobb mint az AES-ben. Szerintem.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Ahogy kivettem a ofisül fórumjukról, mindenféle 3rd party kieggel kompatible, ráadásul nemcsak repcsivel de sceneryvel is. Egyetlen egy orbitális hibája csak az hogy only X. 😞

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Én tudok neked segíteni! Például használj valamilyen download managert, azok tudják folytatni a megszakadt letöltést is.

polluxware

nagyon jónak tûnik! de pl a gate nem jön a géphez, míg aessel igen

Valaki tudna segíteni ?
Fel telepítettem am a Quality Wins 757-et és az SP2, Service Pack 2 kellene hozzá és a Quality Wings oldaláról nem tudom leszedni mivel 190 Mb és fél óráig töltené mert nem túl gyors a netem és mindig meg szakad a kapcsolat elõbb 27 Mb-nál szakadt meg aztán 57 Mb, mindig máshol és nem tudom letölteni. Esetleg van más oldal ahonnan le lehet tölteni az SP2-õt ? 😊 Elõre is köszi.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Hypo
ja jónak néz ki kérdés milyen gépeket támogat, qw gepet mutatták benne, repterek?

én nem tudtam róla, tetszik. Ez ugye jobb lesz mint az AES ? Vagy ez más mint az AES ? 😊

Clidey
Bizonyára sokan közületek már tudtok róla, de azért hátha valaki még nem látta:

FSDreamTeam Ground Service X

Szóval valami ilyesmi dolgot már elfogadhatónak tartok, ellentétben az AES-el...
Jó volna egy hasonló stuff FS2004-re is, de gyanítom az nem fog bekövetkezni a csomó FSX specifikus custom animációnak... 😞((

Clidey
Köszi srácok! Lassan itt a tél, ki kell használni az utolsó pár szép napot még ebben az évben... 😊

[HUN]FaTaL
Ez már MS Flightra van. 😄

Remek képek!
(Látom, neked már megvan az ORBX Hungary scenery 😛)

http://www.wix.com/swatopluc/castles

<#taps><#eljen>
Hypo
<#eljen>

Clidey
Na, erre muszáj rákontráznom két képpel....szintén ma volt:

Én egy 172-ben ültem, Visegrádig akartunk felcsusszanni az utasaimmal, de aztán leesett a nap az égrõl ezért Vác vonalánál úgy döntöttünk inkább visszafordulunk. 😊

polluxware
azzal hogy leveszed gázt, már alapból beindul a folyamat.. sztem nem kell még külön nosedown is trimmelni..
fõleg ha enyhe ereszkedést akarsz, és nem kényszerített sebességfelépülõs zuhanvást<#idiota>

Hypo
persze!! ez igy van itt is.

Hont
Én arra gondoltam, hogy víszintbe ki van trimmelvem ugye kormány nélkül repül. Aztán a sülyedést (ami csak egy enyhe 100-300 variónyi) nem kormánnyal, hanem trimmel kivitelezed.
Az FS-be még nagy gépekkel is mûködik, de nem tudom, hogy a valóságba ez bevett dolog-e?!
Hypo
Hát 7ezer az nem egy gyakori😊 de géptõl is függ illetve az üzemeltetési eljárástól, de a gépet felszálláshoz is trimmeled, emelkedéshez is, vizszintesbe is és süllyedéshez is. Elsõ hármat igen útóbbit nem nagyon használtam eddig.

Hont
De jó Neked!😊
Ilyenkor azért gondolj ránk néha...😄
Apropó!
Amikor mondjuk 7000 lábról leszállás elõtt ereszkedsz mondjuk 5000 ig 300as varióval akkor mennyire bevett szokás trimmel ereszkedni?Vagy ez hülyeség?
Hypo
Na ma reppentem egy jót, 8 kor még szép ködfoszlányok a talaj felett, nap már sütött jó csipõs hideg, engine warm up aztán irány. Hmm végre egy jó hétvége, na akkor most jöhet egy kis FSX😊

Persze, nem a szájbaamnesztiált nagy fogyasztókat érinti a megengedhetõség és szükségesség közti határ elvékonyodása/összemosódása... Pedig azok a verdák exponenciálisan többet esznek, vagyis némiképp ezek füstölik el a hasznavehetõbb népesség lehetõségeit.

FSX rulez! (ezt csak azért írtam, hogy on-topic legyek 😛)

Hypo
hát ma kétszer a dugóban és 10 bõl egy volt puttyonyos a többi szép családi szar. Semmivel nem kevesebb mint 280ft nál

[HUN]FaTaL
A sok teherautó meg puttyonos verda szerinted mind magán?😊)))

Nem azt mondtam, hogy ki fognak ürülni az utcák, de sokan letették már az autót.

Hypo
aha persze céges auto ja😊))))))))))))

[HUN]FaTaL
Az Áfával már le is hagyjuk õket, bõven. Nálunk lesz a legmagasabb egész Európában. Juhéjj!

#17954: A város mindigis tele lesz kocsival, de sokan lerakták ám. Amit napközben látsz annak a nagyarésze céges autó.

#17955: Nem akartam 30-40 évet írni 😄

"...15-20 évig, amíg fel nem zárkózik a fizetésünk az EUs szintre"
Optimistább vagy, mint a jobbkéz elkurcsy.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Hypo
még is tele a varos kocsival én csak a sirast latom nem a sporolast

Clidey
De legalább a benzinárunk már felzárkózott...sõt...le is hagyta az EU-s szintet, ujjé! Ebben az egyben legalább jók vagyunk!

[HUN]FaTaL
Store lesz, gondolom minden gecidrágán, úgyhogy nekünk magyaroknak a flight felejtõs egy 15-20 évig, amíg fel nem zárkózik a fizetésünk az EUs szintre. <#idiota>

Hypo
fligthoz kapsz egy minimal teruletet, es aztan ha mashova akarsz repulni vehetsz az app store szerubol addont

polluxware
te valamit tudsz..

...akkor már csak a hétszünyû koponyányimonyók van hátra 😊
(Az is magyar származású ugye... 😛)

polluxware
(ha lesz akkor még pénz vagy világgazdaság 😛)

hétfejû sárkányt mán legyürtük... (gülüszemû mondta)<#idiota>

Ez gyönyörû lesz!!!!
Alig várom, hogy Snowdonia fölött egy kis Cub-bal végigszántsam a felhõk alját, aztán irány Beaumaris castle... 😊 Na, ezt az elsõk közt fogom megvenni (ha lesz akkor még pénz vagy világgazdaság 😛)

Ez tényleg jó hír, de mi történik, ha kijön a Microsoft Flight.
Elnézve az új Screenshots -kat is, hogy fog az FSX és a Microsoft Flight megélni egymás mellett? Lásd FS9 vs. FSX. Kezdhetjük elõröl az addon gyûjtést, vagy a Microsoft Flight-hoz már nem is kell addon?
Csupa nyitott kérdés, válasz nincs is, estleg ha kijön a Microsoft Flight.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Hypo
jonnek😊

Clidey
Jöhetnének közelebb is... 😊