43
  • tothtibi100
    ja még anyi hogy jó a videó funkció meg a káp és viszi a filmeket is meg az avit is!!:D
  • tothtibi100
    Nekem van egy ilyen telőm nagyon király és nem szoftverhibás!3g minek bele hiszen 6év mire kiépítik addig meg legalább 2 telóm lessz még ..:D

ami nagyon tetszik benne a téma választásával a menü is megváltozik király a mega bass meg a walkman fünkciók ! egyszóval király mobil!!
  • daveskate
    ez egy sima téma, csak be kell állítani és megy is.
  • baluhun007
    1 kurva funkciót nem tudom h kell megcsináni a w810 en am fasza a teló de erre még nem jöttem rá:
  • 22Barna22
    trewol akkor most melyiket nézzem?mindegyiknél az a csábító popó jön be!
  • henceg
    keresek s-700-as sony ericsont aki tud valamit irjon
  • trewol
    bocsánat! a link helyesen: kép
  • trewol
    Szerintem nagyon jó telefon.
    Negatívum számomra: A videók. nem túl jó videót csinál, és nem ismeri az mpg és avi fájlkiterjesztést.
    Pozitívum: Fantasztikus képminőség (ezt én csináltam: http://users.atw.hu/blackmesasource/DSC00039.JPG)
    Kezelhető menü, elemlámpa (nem is gyenge, és van olyan funkciója hogy S.O.S morze jeleket küld)
    szép dizájn, meglehetősen hangos a fülhallgatója (még MEGABASZUSt is lehet rátenni) 512 Mb memória kártya az alapcsomagban, hosszú zenelejátszási idő (30 órát simán kihúz) rádió, és még sorolhatnám. Nekem tetszik, és a legfőbb lehet vele telefonálni, és smst írni!
  • picasso
    Egyet értek veled Quki!!
    Szerintem sincs sok értelme ezeknek a dolgoknak egy telefonban...(mondjuk a kamerát még megértem )
  • picasso
    Szerintem ne vedd meg,mer a legtöbb telefonjuk szoftverhibásaz enyémen is kijött, pedig nem gyilkoltam halálra!!!!

Inkább vegyél NOKIÁT v. SAMSUNGOT
  • Wanden
    RE!

Még gyorsan valami: az ára a legtöbb mobiltelefon szolgáltatónál csomagban volt 99.900 Huf!

BYE
  • Wanden
    Hali!

Nekem vasárnapra meglesz ez a teló...Majd alaposan letesztelem, főleg zenei téren...Nekem az a legfontosabb benne!!! Így mp3 lejátszót sem kell vennem...Vajon ebben lesz beépített Equalizer???Mert a w800-ban nem volt Nah meglátjuk megéri-e az árát!!

Bye all
  • Shifty7
    ez qrva szép és isten jó teló! nyárra be kell szereznem 1 iet! :D
  • Meszesán Imre
    a kamera meg a gombok nagyon jók de a fülhallgatók is királyak. szédítő
  • Su0my
    A fülhallgatók tetszenek...
  • loga
    Jo hogy kijott legalabb lejjebb nyomja a W800i meg a K750i arat.
  • Apokrif
    W800
    W810
    W900
    P990
  • Apokrif
    3G az nem az EDGE!
    EDGE az a 2.75G igazából.
    Ráadásul nekem baromira nem tetszik ez két oldalán is kör alakú 3 gomb az förtelmes. Ha a W800 és W810 között kéne választanom, akkor biztos, hogy a W800 lenne. Az szebb, mint ez. De ha már vennék akkor W900 lenne, vagy P990, nem ez a rondaság, aminek a billentyűzetét elrondították!
  • asysoft
    Dominóban?! Ott egy felsőkategóriás telefon sincs, a legdrágábbak 40 ezerbe kerülnek... Szerintem függetlenül 120 ezer forint környékén lesz az ára megjelenéskor-ha már tippelünk:)
  • asysoft
    És ugyan mi hiányzik ebből a telefonból?:) A K750i/W800i-nek egyik hiányossága az EDGE hiánya volt. Mostmár az is van benne. Nyilván a K750i tulajok nem rohannak fejvesztve a boltokba, viszont akit eddig az EDGE hiánya tartott vissza a vásárlástól, az mostmár megnyugodhat.
  • Cat 02 #23
    Dominoban ???
    vagy előfizetéses
  • Nudlisz
    Én oan 150 eFt-ra tippelek.
  • Police88
    Valaki tud mondani egy árat is a csodaszép borítás mellé? :P
  • Quki
    Hogy ennek a mobilnak mi értelme van , azt nem tom ugyanazt tudja mint a w800i vagy mint a d750i , legfeljebb egy két újabb aprósággal van megspékelve , de az lófasz...lehet jól néz ki ,de akkor se tud többet elődjeinél.
  • smv
    Tényleg szép
  • Cat 02 #18
    mennyibe kerül ???
  • CrazyTomcsy
    bocsi, de a 3g nem egyenlő az edge-el... a 3g sebessége az 384kbit/s míg az edge sebessége csak 240 kbit/s
    egyébként jó teló, tetszik az benne, hogy ha maga a mobil ki van kapcsolva, akkor is lehet vele zenét hallgatni
  • norti
    nem csak az más. ez FEKETE :D végre normális színben van, nem raver narancssárgában :D és talán a középső jog-pad is fém és nem festett/polírozott műanyag
  • SinClaiR
    Tetszik, naghyon, de még a k600i m sem hült ki a zsebemben, szal marad az.
    3g.. noshát. egy utcában tudtam használni, csakhogy lássam hogy is működik. Belvárosban persze, de a szomszéd utcában megszakadt. Szolgáltató szerint még 1 év, és tudom használni otthon is (11 ker) :)
  • grebber
    Csak ne lenne ilyen drága :(
    Motorola V3X-re fáj a fogam amugy.
  • scorpeeon
    na, ez már telefon! nem olyan mint a sok fos nokia amikről naponta celennek meg a cikkek.
  • Ackro
    királyul néz ki! nem az az új trendeket bevezetni próbáló nyikhaj nokia fos, hanem egy kiforrott, tekintélyt parancsoló dizájn.

a nokia nagyon próbálkozik valami áttörő formával (bár mostanság kezd visszavenni), csak az a baj, hogy kicsit izzadságszagú az összes próbálkozása ráadásul azok a telefonjai amiktől egy nem extrém gondolkodású ember nem hányik huppililát általában a rohadt drága kategóriában vannak.
  • lpmorpheus
    Kár, hogy a narancssárga csak a háttér meg a narancslé.
  • Equ
    EDGE!=3G

Az EDGE-en kivül semmi újat nem tud a sima w800-hoz képest, csak más a szine és a gombjai...
  • izb
    Marha jó ez a fekete narancssárga kombináció
  • orkenyid
    Jó, csak mire
  • Major
    Nem sok újdonságot tettek bele, ráadásul nekünk feleslegesek a 3g telók, mivel 2012ig kell kiépíteni magyaroszágon teljesen lefedő 3g hálózatot. Szóval akár hogy is számolom 5-6 év biztos. És addigra mennyivel komolyabb telókat fognak kiadni...
  • burkusdió
    fasza teló
  • sweech
    ez szép
  • vincuska
    nem csak az, mert a 800-as nem tudja ezeket a 3g mizeriakat, amire amugy sincs szukseged.

de nagyon cuki :-)