43
-
tothtibi100 #43 ja még anyi hogy jó a videó funkció meg a káp és viszi a filmeket is meg az avit is!!:D -
tothtibi100 #42 Nekem van egy ilyen telőm nagyon király és nem szoftverhibás!3g minek bele hiszen 6év mire kiépítik addig meg legalább 2 telóm lessz még ..:D
ami nagyon tetszik benne a téma választásával a menü is megváltozik király a mega bass meg a walkman fünkciók ! egyszóval király mobil!! -
daveskate #41 ez egy sima téma, csak be kell állítani és megy is. -
baluhun007 #40 1 kurva funkciót nem tudom h kell megcsináni a w810 en am fasza a teló de erre még nem jöttem rá: -
#39 trewol akkor most melyiket nézzem?mindegyiknél az a csábító popó jön be! -
henceg #38 keresek s-700-as sony ericsont aki tud valamit irjon
-
trewol #37 bocsánat! a link helyesen: kép -
trewol #36 Szerintem nagyon jó telefon.
Negatívum számomra: A videók. nem túl jó videót csinál, és nem ismeri az mpg és avi fájlkiterjesztést.
Pozitívum: Fantasztikus képminőség (ezt én csináltam: http://users.atw.hu/blackmesasource/DSC00039.JPG)
Kezelhető menü, elemlámpa (nem is gyenge, és van olyan funkciója hogy S.O.S morze jeleket küld)
szép dizájn, meglehetősen hangos a fülhallgatója (még MEGABASZUSt is lehet rátenni) 512 Mb memória kártya az alapcsomagban, hosszú zenelejátszási idő (30 órát simán kihúz) rádió, és még sorolhatnám. Nekem tetszik, és a legfőbb lehet vele telefonálni, és smst írni! -
picasso #35 Egyet értek veled Quki!!
Szerintem sincs sok értelme ezeknek a dolgoknak egy telefonban...(mondjuk a kamerát még megértem ) -
picasso #34 Szerintem ne vedd meg,mer a legtöbb telefonjuk szoftverhibásaz enyémen is kijött, pedig nem gyilkoltam halálra!!!!
Inkább vegyél NOKIÁT v. SAMSUNGOT -
Wanden #33 RE!
Még gyorsan valami: az ára a legtöbb mobiltelefon szolgáltatónál csomagban volt 99.900 Huf!
BYE -
Wanden #32 Hali!
Nekem vasárnapra meglesz ez a teló...Majd alaposan letesztelem, főleg zenei téren...Nekem az a legfontosabb benne!!! Így mp3 lejátszót sem kell vennem...Vajon ebben lesz beépített Equalizer???Mert a w800-ban nem volt Nah meglátjuk megéri-e az árát!!
Bye all -
Shifty7 #31 ez qrva szép és isten jó teló! nyárra be kell szereznem 1 iet! :D -
Meszesán Imre #30 a kamera meg a gombok nagyon jók de a fülhallgatók is királyak. szédítő -
Su0my #29 A fülhallgatók tetszenek... -
loga #28 Jo hogy kijott legalabb lejjebb nyomja a W800i meg a K750i arat. -
#27 W800
W810
W900
P990 -
#26 3G az nem az EDGE!
EDGE az a 2.75G igazából.
Ráadásul nekem baromira nem tetszik ez két oldalán is kör alakú 3 gomb az förtelmes. Ha a W800 és W810 között kéne választanom, akkor biztos, hogy a W800 lenne. Az szebb, mint ez. De ha már vennék akkor W900 lenne, vagy P990, nem ez a rondaság, aminek a billentyűzetét elrondították! -
#25 Dominóban?! Ott egy felsőkategóriás telefon sincs, a legdrágábbak 40 ezerbe kerülnek... Szerintem függetlenül 120 ezer forint környékén lesz az ára megjelenéskor-ha már tippelünk:) -
#24 És ugyan mi hiányzik ebből a telefonból?:) A K750i/W800i-nek egyik hiányossága az EDGE hiánya volt. Mostmár az is van benne. Nyilván a K750i tulajok nem rohannak fejvesztve a boltokba, viszont akit eddig az EDGE hiánya tartott vissza a vásárlástól, az mostmár megnyugodhat. -
Cat 02 #23 Dominoban ???
vagy előfizetéses -
#22 Én oan 150 eFt-ra tippelek. -
#21 Valaki tud mondani egy árat is a csodaszép borítás mellé? :P -
#20 Hogy ennek a mobilnak mi értelme van , azt nem tom ugyanazt tudja mint a w800i vagy mint a d750i , legfeljebb egy két újabb aprósággal van megspékelve , de az lófasz...lehet jól néz ki ,de akkor se tud többet elődjeinél. -
#19 Tényleg szép -
Cat 02 #18 mennyibe kerül ??? -
CrazyTomcsy #17 bocsi, de a 3g nem egyenlő az edge-el... a 3g sebessége az 384kbit/s míg az edge sebessége csak 240 kbit/s
egyébként jó teló, tetszik az benne, hogy ha maga a mobil ki van kapcsolva, akkor is lehet vele zenét hallgatni -
norti #16 nem csak az más. ez FEKETE :D végre normális színben van, nem raver narancssárgában :D és talán a középső jog-pad is fém és nem festett/polírozott műanyag -
#15 Tetszik, naghyon, de még a k600i m sem hült ki a zsebemben, szal marad az.
3g.. noshát. egy utcában tudtam használni, csakhogy lássam hogy is működik. Belvárosban persze, de a szomszéd utcában megszakadt. Szolgáltató szerint még 1 év, és tudom használni otthon is (11 ker) :) -
#14 Csak ne lenne ilyen drága :(
Motorola V3X-re fáj a fogam amugy. -
#13 na, ez már telefon! nem olyan mint a sok fos nokia amikről naponta celennek meg a cikkek. -
#12 királyul néz ki! nem az az új trendeket bevezetni próbáló nyikhaj nokia fos, hanem egy kiforrott, tekintélyt parancsoló dizájn.
a nokia nagyon próbálkozik valami áttörő formával (bár mostanság kezd visszavenni), csak az a baj, hogy kicsit izzadságszagú az összes próbálkozása ráadásul azok a telefonjai amiktől egy nem extrém gondolkodású ember nem hányik huppililát általában a rohadt drága kategóriában vannak. -
lpmorpheus #11 Kár, hogy a narancssárga csak a háttér meg a narancslé. -
Equ #10 EDGE!=3G
Az EDGE-en kivül semmi újat nem tud a sima w800-hoz képest, csak más a szine és a gombjai... -
izb #9 Marha jó ez a fekete narancssárga kombináció -
orkenyid #8 Jó, csak mire -
Major #7 Nem sok újdonságot tettek bele, ráadásul nekünk feleslegesek a 3g telók, mivel 2012ig kell kiépíteni magyaroszágon teljesen lefedő 3g hálózatot. Szóval akár hogy is számolom 5-6 év biztos. És addigra mennyivel komolyabb telókat fognak kiadni... -
#6 fasza teló -
#5 ez szép -
vincuska #4 nem csak az, mert a 800-as nem tudja ezeket a 3g mizeriakat, amire amugy sincs szukseged.
de nagyon cuki :-)