Opera mini

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoliii
Sziasztok! Anyukámnak van egy Samsung S5620 (Monte) mobilja! Rátettem az Opera mini-t, telepítem, wifi bekapcs, Opera mini kiírja, hogy nincs beállítva! :( Ugyanakkor a gyári böngészõvel megy a net! :D A kapcsolatok profilnál lehet valami gubanc, de mi? A játékok menübe telepít alkalmazásokat, az opera is oda került! :D Hát ez a Samsung logika! :D

Aquir
nálam (samsung) simán elindul mint java, szóval próbáld meg az iPhone topikban megkérdezni

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Magiszter
Sziasztok!

Problémám a következõ:

Van egy iPhone elsõ generációsom 3.1.2 szoftverrel. AppStorból letöltöm és telepítem az Opera Mini-t de mikor indítom csak tölt és tölt és tölt, nem csinál semmit. Próbáltam újraindítani a telefont, letörölni, feltenni újra és újra különbözõ módszerekkel de semmi. Egyszerûen nem hajlandó betöltõdni.

Van valakinek ötlete hogyan lehetne ezt megoldani? Minden más program elsõre és gond nélkül megy.

Aquir
Az viszont mindenképpen jó hogy az Opera 4 kis adatforgalmat használ, és elõbb is tölti be pl. a gmail fiókot mint az alap böngészõ :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
bár én nem a tabváltásról beszélek, hanem az 1 oldalnyi gyors görgetésrõl

tomasz18
én a beépített web&walk böngészõt használom.sztem az nagyon jó

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

Aquir
ok, csak a 4-es egyébként is jobban funkcionált :)

tomasz18
lapozni?? mit lapozni?a villás kulcs mellett van egy lapváltó gomb..

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

Aquir
tudom de ezzel meg qwerty-vel lehet írni hasonlóképp.
Bár lehet majd visszaváltok a 4.2-esre, most nem tudok gyorsan lapozni az alap billentyûzetem nélkül :)

tomasz18
de az az opera keyboard nem a samsung virtual keypad..ha programot használsz és valahova szövegmezõbe kell írni akkor mindig megjelenik egy keyboard ha True touch a program/játék...

Aquir
hát igen a beállításokban be lehet állítani az opera keyboardot

Aquir
feltöltöttem telefonra.. most nekem sincs billentyûzetem, csak néhol a qwerty ha írni kell
de ez most csak az opera 5-ös jellegzetessége alapból? :)

tomasz18
total commander/F4 vagy szerkeztés a meta file-ra...

itt van a mahjong egy érintõs játék virtuális gombsorral, a sonic meg true touch games..

képminõség rossz a webcam miatt de látszik a fehér gombsor a mahjongnál..

Aquir
hát kattra nem tudja megnyitni, programot akar hozzá

Aquir
aha azt kérdeztem. Akkor a telefonban vagy az operában van olyan funkció hogy kikapcsolhatod a billentyûzetet gondolom.

tomasz18
totalCommanderrel kell megnyitni a meta filest..

tomasz18
Én errõl a virtuális billenytûzetrõl beszélek..én ezt tüntettem el az operából..

Aquir
már megnyitottam, a képen is láthatod. Én a fájlokról beszélek.

Aquir
ahogy látom, van ugyanolyan javás billentyûzete mint az enyémnek

tomasz18
pl milyen java-ra gondolsz amihez gomb kell?nekem ami kell progi vagy játék telóra abból mindig érintõset keresek

tomasz18
Winrarral nyitod meg..

tomasz18
Hát akkor én azzal nem took micsinálni..
Van egy Játék a Gish full érintõs az egész és nagyon jó ajánlom figyelmedbe hogy megérezd milyen ha minden funkciót egy újhúzással elérsz:D de számtalan ilyan játék és program van példák között:mobilegmap,opra,firefox,trekbuddy, de van jó sok játék:super ko boxing,asterix&Obelix,dictator deffend,earthworm jim..ezek mind teljes érintõképpel játszható játékok..

Aquir
és hogyan használsz javát amihez gombok kellenek? :)

Aquir
és ezt most mivel nyitom meg

tomasz18
Ide feltettem a Mini5.0 át teljes képernyõs változatba.(nincs egyáltalán nyilas gombsor,gépelésnél ugrik fel csak az operás qwerty billentyûzet..
Mini 5.0 TT

Aquir
Azért mert pl. nem érintõképernyõs a 90%-a java programoknak amit használok? :)
Másrészt akkor meg a többi gombot meg nem nagyon tudnád nyomni közbe vagy kényelmetlen, és hogyan oldod ki a futómûvet? :)

Talán hozzá lehet külön touch funkciókat rendelni minden egyes programhoz?

tomasz18
minek kell az érintõképernyõs programmhoz/játékhoz billentyûzet??? :D
de amúgy már megtaláltam hogyan lehet megcsinálni..

Az ûrhajó hogy megy felfelé úgy hogy az újjam a képernyõ tetejére rakom vagy középre és húzom felfelé.. XD

Aquir
Javánál sincs semmi billentyûzet? Teszemazt akkor hogyan érzékeli egy játéknál Pl. hogy felfele menjen az ûrhajó? Ehhez valamilyen billentyû szükségeltetik :)
Nem tudom milyen virtuális billentyûzetrõl beszélsz akkor.

tomasz18
Hát a pixon a Corbynál kicsit komolyabb telefon,ami rajtavan program a telefonomon 98%-a TrueTuch program..(nincs semmiféle virtális bill.)

Aquir
hát nekem 4.2 van, és Samsung Corby, de ha a telefon érintõképernyõjének kezelõfelületérõl beszélsz, az itt mindig van Javánál :)
Azt remélem azért tudod változtatni függõleges állással hogy ne a qwerty billentyûzet jöjjön be hanem egy kisebb

tomasz18
Sziasztok!
Letöltöttem a Mini 5.0át a mobilomra és sajnos benne van a virtuális billentyûzet...hogyan lehet azt eltüntetni onnan???
Samsung Pixonom van.Vagy ha nem angy munka valaki csináljon 1 ilyen verziót..Elõre is köszönöm

sziasztok!
meg tudná fogalmazni valaki értelmesen, hogy mi a különbség a Mini 5.0 és a Mobile 10.0 között?
Symbian s60v3 fp2 oprendszerem van, ami egy Nokia E72-õn fut. Tudom, hogy melyik mit támogat, tudom hogy a Mobile szebb, és stabilabban kezel dolgokat, és hogy csak s60-asaok használhatják, de szerintetek melyiket lenne érdemesebb használnom?
Nekem speciel a Mini 4.2 jött be a legjobban, mert nem touchscreen-es vagyok, és a jobbra balra gomb teljes képernyõugrást adott. Ez sajnos eltûnt. De ez csak egy off volt... :)

köszi a válaszokat!
Aquir
letöltöttem. egész jó és csökkenti az adatforgalmat

kurva anyádat

am Sony Ericsson w810i-b van létszives segitsetek
Nekem vmi nem jó
amikor végzet a 6/6 tesztel akkor azt iraj ki nem sikerült a kapcsolodni az internetre ez mér van?
LoDMaSt
Tölts le elõbb egy javat, olyat, hogy esmertec jbed, és utána az alól indíthatod el.

@ Hellomarci

Gerygrey
Te hogy indítottad el a Qteken? Nekem az MDA2-n (Windows Mobile 2003) semmiféle java cucc nem megy. Egyszer találtam JAVA futtatókörnyezetet WM alá, de az sem viszi a minit. Pedig jól jönne, sokkal jobban szeretem mint bármiféle PDA-ra készült böngészõt, sebességben odaver az összesnek.
Miért van az hogy nokia5500 sport telfonon elindítom pl a traviánt és a benne lévõ ikonok elfedik a szöveget? aránytalan nagy a képernyõ?
zola2000
De futtat java scripteket, meg ajaxot, pontosabban egy proxy tölti le az oldalt, és azokat a scripteket, amik betöltés elõtt lefutnak, végrehajtja, és egy kis méretû lapot ad át a telefonon lévõ vékony kliensnek. Az esemény alapú scriptek is lefutnak, de úgy, ha az esemény megtörténik, akkor elküldi a szervernek, és a telefon újratölti az oldalt. Egyébként akinek jobb telefonja van az próbálja ki az opera mobilt is (mármint nem a 8.65öt, mert az le van maradva, hanem a hamarosan érkezõ opera mobil 9et, az eddigi infók alapján elég jónak tûnik.

A

LoDMaSt
Qtek 9100 on is jó, ami zavar, vagy eddig nem jöttem rá, hogy hogy lehet egy oldal címét pl amit épp nézek kijelölni, és kimásolni..

@ Hellomarci

magus
én használom, most fedeztem fel, és nagyon jó kis program

6233-ason használom (s40v3 320*240) és jól lehet olvasgatni rajta híreket, fórumozgatni, leveleket olvasni

index.hu pl tökéletesen bejön.

javascriptet meg flasht ugyenem támogat, de nem is baj

de adatkimeles szempontjabol sztem rss-t fogok vele olvastatni nagyreszt.

jo kis program,nem alternativaja a pc-s netezésnek, hanem tökéletes kiegészítõje

zola2000
Kijött az opera mini 4 harmadik bétája, mûködik vele az opera link, tehát lehet a telefon más opera böngészõk között szinkrónizálni a könyvjelzõket. Már vannak speed dialok, (csillag gomb+ speed dial száma bárhol a gyorslinkre ugrik a böngészõ), nálam már nem fagyogat mint a beta 2, de még mindig az van, hogy ha veszek fel hírcsatornákat, azokat valahogy mindig elfelejti. Elvileg a végleges változatban jobb script támogatást ígérnek.

A

Mike
naja, de õk azt hiszik, az alap hogy van :)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

zola2000
De nincs pc netem xD mobilnet jóval olcsóbb.

A

Mike
van olyan telefon, amiben alapból van RSS olvasó

Mike
igen
mondjuk egy pc segítségével, te szerencsétlen

zola2000
BloÁL!!! Ezt muszáj ide írnom, ezen röhögök már egy órája. Az elõbb azt írta ki az opera mini: "nem sikerült csatlakozni az internetre, látogassa meg a http://operamini.Com/help honlapot" ez a legnagyobb easter egg, amit eddig láttam, az a legdurvább, hogy szerintem még komolyan is gondolhatták :D

A

zola2000
Mondjuk már alig várom, hogy kijöjjön a végleges, mert így tényleg sokkal elvezetesebb böngészni. Leginkább az rss hiányzik belõle, anélkül maradok az opera mini 3nál.

A

zola2000
Na megjelent az opera mini 4 beta 2. Kijavítottak egy csomó hibát, a kezdõlapon jobb lett a keresési opció, jobb lett a képminõség, de a legnagyobb újdonság, hogy a képernyõt 90 fokkal el lehet forgatni. Sajnos a telefonom java motorja (nokia6600) elég lassú, és akadozik a beta2, vizuális effektusokkal sokszor lefagy, de remélem hogy a végleges változatban javítják a hibát.
A Letöltés wap címe: http://operamini.Com/beta

A

Oldal 1 / 2Következő →