25
  • dez
    Az optika révén a látott kép sem közel van, hanem mintha tőled 2-3m-re lenne. Pont mint egy TV...
  • dez
    Aha, jó volt az. Csak akkor még ilyen 320x200-as felbontásban mentek. Meg az igazán jó 3D-shez tekintet és fókuszálás-követés is kell (mivel ez ugye nem hologram, amiben minden nézet egyszerre jelen van), és az ma még túl drága dolog. (Military...)
  • KaBuTo666
    úgy néznék ki ebben ha hordanám mint egy 3 szemű köcsög
  • Venom1986
    Hát az tuti hogy ezt nem hordanám sehol.Valami vezetéknélküli normális szemüveghez hasonlító dolgot kéne osszedobniuk!Szerintem...RTL Klub szerintünk!
  • Mice
    talán annyi, hogy ma is hülyén néznek ki a headsetek
  • ReVisor
    Nagyon jó! Mint aza szemüveg, amivel gyerekek szemtengelyferdülését javítják, amikor a felét leukoplasttal leragasztják.

"A fejre rakható szerkezet minden bizonnyal nem kis feltűnést kelthet nyilvános használatkor, ám az eMagin szerint, az emberek hamar hozzászoknak majd a látványához, úgy ahogy a Bluetoothos headsetek esetében is történt." Ekkora hülyeséget, mi köze ennek a digitális küklopsznak a headsethez, meg a bluetoothoz???
  • Flashy
    a homlokán a pánt elég furán néz ki az biztos, de kíváncsi lennék milyen
  • vgez
    szerintem hasonló lehet mint néhány digitális fényképezőgépnél a tárgykereső, de folyamatosan nézni szerintem max 20 percig ha lehet
  • Macc
    Az optika reven nem fokuszalsz olyan kozelre! De sztem sem a legegeszsegesebb.
  • Mice
    most nem tom, hogy az e-magin e az, de pont a múltkor láttam valami hasonló reklámot már megint, lehet h ez uaz mint amit lentebb írt valaki, de az is 360degree headtrackes volt és az is kiba$$$ drága akiken viszont rajta volt dícsérik mint annak a rendjét

szerintem biztos nem túl jó a szemnek, hiszen írtó közelre fókuszál az ember :(
  • Macc
    Amugy 576 sort tud, a vizszintes felbontas meg valtozo, de legyen mondjuk 720 mint a DVD-knel. A TV onmagaban plane messzebbrol nezve a minosege miatt elrejti a pixeleket.
  • Macc
    igen de annak nincs olyan hatasa mintha kozelrol neznel egy 3m-es kijelzot!
  • roliika
    tv is csak max 600*400-as ámám..de az nagyon max...najó,a plazma nagyobb...
  • Macc
    800x600 azert sztem kicsit pixeles:) De biztos jo poen lenne egyszer jatszani vele.
  • Tinman #11
    Dehogy teszi tönkre a szemed... á dehogy

• startmenu
    Hogy erről a 3d-s játékcsodáról miért nem írtak itt?...
  • mrzed001
    Piszok jó lenne a metrón, nem unnám halálra magam.
    Viszont ez itt a balkán kéremszépen, 10 percen belül lekapnák a fejemről a kék metrón (közbizonytalanság), esetleg ké(k/s)halál
  • startmenu
    Előszöris: www.3dvisor.com Itt van 2szemüs is, és kibajó. Szerintem. Én vennék is mondjuk a negyedéért. Persze csak 2szemes, 3ds mozgást követőt. Valamikor 10éve voltak ilyesmi sisakok, akkor VR sisaknak hívták, és ugye nem oled votl. Sok hülye elhitte amit lát, és belehalt. Ezért csak most jött ki újra, ha jól tudom. Szóval nem nagy sci-fi. Inkább vissza a múltba... VR sisak volt rajtam vaga 10 éve egy kiállításon, jó volt, csak sajna nem tudtam járkálni, és körbenézni.
  • bundee
    kozlekedni nemis, mert pofara esel

De!

remlik valakinek a hegylako2, amikor megjon az uj fejvadasz, es a metron randalirozik? kiscsoka ul a metron, es egy ilyenen nez valami musort :)
  • Macc
    Hat sztem eloszoris felszemmel kaka:) Masreszt... hat fura is. Akkor mar inkabb kivetitore kotom nem?
    Ezzel ugysem lehet kozlekedni!
  • blackgamer
    ilyet nézel tényleg fullscreen képet látsz? én nem tudom elképzelni milyen lehet ezt viselni, valakin már volt hasonló? milyen érzés?
  • Alfa Of NS
  • Enkil
    tul nagy ezt kissebre kellene vennni így nagyon szarul néz ki
  • Lacc
    :DDDDDD
  • sped
    Tökéletes katonák után megjelennek a Tökéletes üzletemberek is.