7
-
P3h3ly #7 hmmmm, azt hiszem vagy rosszul fogalmaztam vagy ti értettétek félre, én minden olyan csoportot marhára utálok amik ártatlanokat ölnek stb. megjegyzem ha ezt az esetet nem is, de sok más esetet felvállaltak amik több száz civil életét követelték!
Amúgy egy csepet se védem az Indiát, Pakisztánt, se egyik országot se.
Azzal pedig sajnos egyet kell értenem ami az USAról elhangzott! -
Komolytalan #6 Tök jó hogy AK-47-ről már következtetnek hogy iszlám terroristák voltak. Gyakorlatilag mindenki AK-47et vesz ha komolyabb műszerre van szüksége, mert olcsó, megbízható, elég hatékony, és - ami a lényeg - ez a legnagyobb számban gyártott fegyver, ezért abszolúte nem lehet következtetni a felhasználó személyére/a fegyver forrására. Szerintem USAnak is több 100ezer vagy millió AK-47-ese van, hogy ha illegális akciót csinálnak és valaki elesik a végrehajtók közül, akkor ilyen műszer maradjon a tett színhelyén. -
irkab1rka #5 Ja, ők a szupergonoszok. Annyira de annyira gonoszok, hogy csak na.
Ej.
Szerintem küldjünk pénzt Indiának, hogy csinálhassanak még atombombát a tenoristák ellen. Ja bocs, elkéstünk, mert már pakisztánnak is van.
Te, azt tudtad, hogy akinek nincs atombombája, az terrorista?? -
#4 még pár hasonló ilyen esemény és már ott is remekül be lehet majd vezetni a nagyszerű bigbrader-technológiákat, mint az amcsiknál meg az eeerópában... -
Capra Ibex #3 Egyetértek, de....
Ha valóban "kasmíri szeparatisták" voltak, akkor nem igazán kell félteni a másik oldalt sem (értsd India). És ők még ráadásul nyíltan is csinálják (kvázi).
Ha hasonló "terrorszervezetet" akarsz ott van már rögtön Pakisztán (hadi vezetése) is.
Ha messzebb megyünk az egyik legnagyobb "terrorszervezet" az USA kormánya és hadserege.
De sorolhatnám...
Csak azért mondom, mert utálhatod ezeket az "egyszerű terroristákat" amennyire akarod, de nem szabad elfelejteni, hogy ez csak a jéghegy csúcsa.
Az igazán kemény dolgok sokkal magasabb szinten folynak.
(Azt valaki megmagyarázza nekem hogy lehet egyetlen darab AK-47essel össztüzet nyitni?) -
#2 Ha tényleg terrorista cselekedett lett volna, akkor valamelyik szervezet felvállalja. Hisz pont ezekkel a tettekkel, akarnak "szóhoz" jutni..
Ez meg inkább valami "figyelemelterelés" volt.. Tudom sokan ezt az állításomat összeesküvés-elméletnek veszik.. de még mindig sok benne a ráció -
P3h3ly #1 Hányok ezektől a terrorcsoportoktól! Ártatlanokat lőnek le, robbantanak fel stb... Egyszerűen szörnyű hogy ilyen "emberek" is élnek a Földön!