398
Vélemények, tapasztalatok, kérdések a SoundBlaster új generációiról
-
#38 fuhh.. most lettem kesz mindennel.. hat nem egyszeru szules volt.....
eloszor is.. eszrevettem hogy irq akadas van.. oke. letiltottam mindent .. engedelyeztem mindent de ezekutan hiaba tettem fel a drivert a creative szoftverek azt mondtak hogy nincsen semmilyen creative eszkoz a gepemben.. ami erdekes hiszen tudom hogy a driver telepito se menne fel ha nem lenne sb kartya a gepben... mindegy.. ezekutan MINDENT letoroltem.. leszedtem egy reg cleanert es mindent letoroltem ami a creativval kapcsolatos.. ezekutan feltettem mindent es mar jo.....
es vegre egyedul van az irq-n....
szal mukodik faszan -
#37 nah siekresen tonkrebasztam valamit.. vagy a hangkari vagy az alaplap... a jobb hatso hangszoromo megint baszott szolni.. kihuztam beudgtam ahangkaribol a kabeleket es azota nem szolal meg a hangkari.. mindent letoroltem.. es nemtudom feltenni.. kekhalallal megpusztul a gep.. kivettem betettem ahangkarit es semmi valtozas...... szal ennyi.. UBER mondhatom.. a faszom kivan hogy ezek az elektronikai cuccok is rohadtul kenyesek hogy SZARTSE lehet veluk csinalni mert megpusztulnak.......
szal ne nyuljatok a kurva kabelekhez ha be van kapcsolva a gep -
#36 na új win és először webcam telepítés és jó -
#35 -
#34 még ekecsedek vele. megpróbálom még úgy is h először a webcamot telepítem utánna meg az x-fi-t. még 1 win telepítést megér h ne adjam el a webcamot :D -
#33 elvilegnagyon is er... de mindgey -
#32 nekem mindig az volt hogy ajobb hatso nem szolt. de minden mas jo volt.. nemtom hogy oldottam meg.. probalj mod ot cserelni.. esetleg ujra beallitani minden vagy nemtom... tudsz angolul? esetleg felmehetnel a creativ oldalara .. ott sok dolgok megmagyaraznak.. -
#31 lenne 1 kérdésem hátha járt így már vki: nos ha felrakom a webcam driverét akkor összevissza szól az x-fi. jobb hátsó helyett a jobb első stb. már szinte mindent kipróbáltam (legújabb dx, driver frissítések, stb). 1xűen besz@rás. ja és csak rendszer-visszaállítással lesz újra jó. uninstallal nem. ja a webcam 1 logitech quickcam pro 5000-es. -
#30 nah. megvettem, megérte :D
-
Attila 007 #29 Igen, a két kártya ugyanaz, meg a softwarek is a doboz más, meg a platinumhoz van előlapi kimenet, meg távirányító a fatal1ty be van 64XRAM ami szinte nemér semmit:) -
#28 Zenét lejátszani szoval csak az a része kell mer erősítő van beépítve z5500 höz kéne akkor elég a music cucc??? uanugy fog szólni?? -
#27 a platinum ajobbik...
de mihez kell??? ha csak jatszani a kis szamitogepes hangcucpddal akkor eleg az extramusic is.... ha kulso erosito meg minden. .akkor platinum -
#26 Creative SB X-FI Platinum Ez a jobb vagy a musicos változatt??? -
Attila 007 #25 Szerintem is megéri, én is egy köteg lovét rááldoztam az itthoni hangzásra (220 ezer ft) de tényleg megéri az árát ha neked főleg csak a kártya hiányzik a hangzáshoz:) -
#24 köcce srácok akkor beleugrok :D
mert megéri :D -
mEkLaU #23 Jobban fog szólni X-fivel, kérdés megéri-e neked az extra pénzt a kapott különbség!
Nekem megérte -
#22 szvsz az audigy 4 is megfeleloen szol..
x fi csak annyival jobb hogy eax 5. at tud.. mig a 4 es csak 4est... plusz jobban par fps-t megsporol a jatek kozben az xfi...
-
#21 sziasztok
kéne 1 kis vélemény nyilvánítás :D. nos vettem 1 audigy 4 oem karit 1 creative inspire p5800 mellé. közben lecseréltem a hangcuccot creative megaworks 550-re.
szerintetek érdemes vennem mellé 1 x-fi xtrememusic-ot? nem tok dönteni. -
Attila 007 #20 köszi a helpet próbálgatom több kevesebb sikerrel:) -
#19 azt nemtom hol lehet kapni.. sorry:(
az ossze vissza hangra meg mar mondtam egy olyat hogyha optikait vezetsz kiakkor szerintem be kell allitani hogy digitalisan nyomja a hangot..es ne analogon -
Attila 007 #18 AD_EXT a neve , frankón kéne valami help hogy hollehet kapni.Köszike -
Attila 007 #17 van az a kábel amit a hangkártyára dugsz és azzal kötöd össze a frontpanelt (platinum változat) és az felépítésében külsőleg tökre olyan mint egy IDE kábel, és annak az egyik végén az a fekete műanyag ami összefogja igytom kb leírni képet nemtok róla küldeni mert bennevan a gépben, de ha semmitsem kell állítgatnom, akkor az a kérdésem hogy ilyen tesztelőnél miért nyomja összevissza a hangot (női hang front left, front right, vcenter, stbstb bár az első kettőt jól mondja meg a subot. -
#16 nem ugy kene hogy bepipalod hogy digitalisan megy a hang es nem analogon? es olyankor semmit nem kene allitgatnod...
a kabeles dolgot nem ertem..kepet tudsz rola? -
Attila 007 #15 A távirányítóm sem működik, lehet akkor a kábel lett rossz?Válaszokat előre is köszönöm. -
Attila 007 #14 Sikerült vásárolnom ebből a kártyából egy platinumot, beisraktam, annyi szépséghibával hogy azt az "idekábelnek" tűnő kábelt az egyik végén lejött róla a fekete műanyag egyik része, első kérdés lehet e ilyen kábelt vásárolni, második hogy mi a neve és a harmadik kérdés előtt leírom hogy mit csináltam: feltelepítettem a kártyát, nekem egy erősítőre megy ki a frontpanel részről egy optikai kábelés mikor elkezdte kalibrálni illetve a beállításvarázslóba elkezdte kérdezgetni, csak 2.1 re engedte digitálisan analógba engedte volna 5.1 be, és így összevissza szól az erősítőből kijövő 5.1 es hangfalrendszer, mikor a mode okba váltogattam egyiknél a legalsónál (nevére most nememléxem) sikerült az összes hangfalnak megszólalnia, de összevissza egyszóval a segítségeteket kérném, hogylehetne megszólaltatni 5.1 be a rendszert eme feltételek mellett az erősítő az egy jamaha rx-v357 es és házimozi hangfalrendszerem pedig egy genius ght511 es. -
Attila 007 #13 és Játéknál kifejezetten gyorsabb az FPS verzió vagy az csak hülyítés valamilyen szinten tehát nem számottevő? -
#12 sajna nem... -
Attila 007 #11 Tud valaki olyan boltot ahol meglehet venni a X-Fi hangkártya termékcsaládjából az FPS változatot, nem online boltra gondoltam:) -
#10 szvsz csak egyben lehet megvenni... -
Attila 007 #9 Megkérdeztem és nemlehet csak platinum változatban ezt oda előre kitenni igy marad a X-Fi kártya majd nemsokára csakhát az FPS változatot szeretném megvenni, azt meg elég nehéz most beszerezni, meghát most elég egyenlőre ennyi:) -
#8 Szerintem magában sehol. -
#7 jo kerdes -
Attila 007 #6 és ilyet hollehet kapni?:) -
#5 bocs..azt hittem hogy a kettesen alapbol van optikai kimenet de ahogy elnezem baromira nem:(
lehet hogy kell venned egy ilyet
gondolom olcsobb mint venni egy creative x-fi platinumot..ahol uj hangkari es egy ilyet is kapsz -
Attila 007 #4 Köszi a választ, nézek erősitőt, még1 kérdésem van, mégpedig nekem a sima audigy 2 es kártyám van azon hol van optikai kimeneet?Megjegyzem sima audigy2 ről van szó. Köszi a választ előre is jah és a kinézett erősítő az a Yamaha RXV-357 lenne. -
#3 optikai kabelre gondoltam -
#2 hat..szvsz ekkor ahangfalrendszernel inkabb maradj a 2 nel amibol atvezeted a hangot a coaxkabellel vagy melyikkel az erositobe... az majd ad annyi kraftot hogy ezek a "nagyobbacska" cuccok is megszolaljanak.. vagy ha esetleg van sajat beepitett erosito a melyladaban akkor talan eleg az x-fi. -
Attila 007 #1 Sziasztok, nekem egy sima régebbi oemes audigy2 esem van Genius GHT-511 házimozihangfallal, de ez nem a D s változat hanem a sima ami annyit tesz hogy nincs benne a hangrendszerben Dolby Digital AC3 dekoder, azt szeretném kérdezni, hogy látom itt mások ugye másfajta hangfalakkal próbálgatták ezt az új kártyát engem a (fatality FPS es verzió érdekelne), és érdemes e lecserélni, kijön e az én "házimozi hangfalrendszeremen" a teljesitmény?Most ugye az audigy2 esembe sima átalakítóval van rákötve a hangfalrendszer. Leröviditve mégegyszer a kérdés de már kettő lett belőle:-): érdemes e lecserélnem a hangkártyát, és hogy ezen hangfalak mellé kellene esetleg valami erősitőt vagy valami mást venni hogy kijöjjön a teljesitmébny vagy ez az átalakitós megoldás ez bőven jó? Válaszokat előre is köszönöm. Üdv.: Attila u.i.: itt egy kép az én hagfalrendszeremről.