Prince of Persia - The Movie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
igen, de a Prince-nek nincsen ázsiai beütése 😄 (szerencsére)
és az borzalmas lenne princenek, és Ábrahám János is szar lenne szerintem, nem tom mit éltetik annyira :-/

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Black Hawk
az márk dákászkósz és csak az ázsiai beütése miatt hagytam meg.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Én valahogy 1iket sem tom elképzelni Prince-ként. Dehát az a bal legalsó...<#wilting>
Black Hawk

szerintem leszûkítve a lista. De ha gondoljátok írhatok indoklást is.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Broafka
Johnny Depp hallod, mint Prince? úristen de nem való neki az a szerep

Broafka
szerintem ezek közül még Huge Jackman lenne az egyik jó Prince!

HELL-o ä³³ ember itt 1 oldal:http://www.princeofpersiafan.com/3/pop-movie-poll/
hát igen..télleg Josh Somerhalder lenne ezek közül a legjobb... milyen már az a kopasz<#wilting> de a másik se semmi...õ sztem inkább a passióba illene..<#zavart2>
Broafka
szerintem az elsõ herceg lenne a legjobb hozza: Josh Somerhalder
elég fiatalos arca is van, hozzá vágnak egy hosszú hajat + egy mérges arcot (mert szegénykémnek nincsen túlságosan)
de Farah az nem lenne rossz, viszont nem eleg fiatal, a játékban kb egy 18 éves csirke!
itt meg...

Jó lenne ha õ lenne...
berlinboy6329
Csak azt nem értem mé van 3 prince?Gondolom h a Prince(rumored9h ki lesz a herceg de a The prince a mi a peccsa?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
mellé van írva h rumored,tehát híresztelés.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

"Wow..... i am thrilled only with the movie idea."

Eggyetértek. Reméllem ez még csak híreszteleés. Követhetné a gamet. Bár bele lehet magyarázni hogy a Vezir a világot is homokosítani akarja miután kiengedte a idõhomokot. 😊

Ha tényleg az leesz Fara akit anak gondolnak akkor jó válaszás! Lehet tudni valamit? Õ lessz vagy ez még csak híreszteleés? Tökéletes lenne Farahnak! 😊
Broafka
én meg remélem hogy a SoT zenéi benne lesznek 😊

Sztem a doom-al sem volt semmi baj. Van aki élvezte, van aki nem.
De azért remélem ezt a filmet mindenki élvezni fogja<#vigyor2>
Vslami infó?

Rendezõ? (Reméllem normális.)
Cég?

Remélem legalább annyira törõdnek a játékhûséggel, mint a Silent Hill esetén. (Ha Doom szerûen elszúrják hát akkor én...)
zoliii
Naná hogy az elsõ részt fogják megfilmesiteni csak az a baj hogy jövõre jön be a film.

Jah elsõ filmnek ugye a Sands of Time lesz..sztem rendesen sorba fognak haladni, nem csak az elsõ részt csinálják meg... legalábbis ajánlom<#vigyor3>
Jaja. 😊

- Ahh you must be the Prince Of Persia! Come home at last! Too late...
- Ne dumájjá papi! - ÉS Diesel beledob egy kést a Vezír koponyájába... The End
szerintem is hasonlít, de nem az igazi, bár Vin Dieselnél jobb<#wow3>
Az a manusz? Nekem is ez jutott az eszembe... Jó prince lehet.

A sztoriról tudunk valamit? Reméllem a játékok szoriját fogja követni.
Nem Vin Diesel. Csak valaki felvetette, milyen érdekes lenne. #182 --ott van 1 honlap, és rajtavan, ki fogja jáccani princet.
Hát elég érdekes...bár ha hosszabb haja lesz, és komoly arcot vág, talán nem is lesz olyan rossz<#idiota>
Vid Diesel inkább ne. Valami ismeretlen de jóarcú szinész kéne. Aki még Princere is hasonlít.
kellemes a magány, a csend és a nyugalom.
légyszi vki írjon nekem😞
én csak a 2. résszel játszottam, de nagyon tetszett.
sziasztok, tényleg megfilmesítik a játékot? Ez nagyon klassz. Olvastam a véleményeiteket, de nem tudtam rájönni, hogy ki is fogja játszani a fõszerepet: Boone vagy Vin Diesel?
Na?nincs semmi új hír?

Black Hawk
hülye vok de az nem ian somerhald?->Bohn

Hey, Ez nem Ian Joseph Somerhalder akar lenni? MEr az biz ott volt a Lostban Booneként...
Szerintem egyáltalán nem rossz választás ez a hapsi... Ahhoz képes hogy, milyen rémlátomásaim voltak. Nézzétek meg az arcát, és próbáljátok elképzelni, amikor nem vigyorog. Szerintem elmegy...
Broafka
csak rémisztõek

armageddon666
mondták már néha hogy nem jók a vicceim 😉

@

Broafka
hát inkább Hitman mint Prince, azért inkább ráillik az a szerep, mármint a Hitman szerep

Black Hawk
Állítólag Vini fiú a hitmant jácca feltéve ha megcsinálják.

Broafka
hát bazd meg, Vin Diesel mint Herceg... az kibaszottul szar lenne!!!!!!
köpni nyelni nem tudok, ha ezt komolyan gondoltad, ha meg nem, akkor még viccnek is rossz volt :-/

Black Hawk
Szvsz. Vin Diesel alkatilag megfelelõ lenne, de nem tartom õt elég jó színésznek ahhoz, hogy eljátszon egy ilyen "humoros" karaktert mint az egyben látható (játszható) herceg. Ezzel szemben errõl johs somerhalder nevû csókáról még nem is hallottam.

armageddon666
sztem hasonlit rá csak hosszabb haj kéne (keveset aludtam 😄)
William: Vin Diesel király lenne hercegnek <#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

@

Nem vészes a dolog... Csak képzeljétek el ha mnjuk Vin Diesel lenne a szerencsés választott...
Black Hawk
brutálisan néz ki a csákó.remélem cenzurázzák<#hehe>

Ja... Mondjuk tényleg lehetett volna rosszabb is... Bár, a lefontosabb, hogy jó legyen a film 😊

Broafka
már ha jól értelmeztem hogy õ játszaná a Herceget!

Broafka
miért?
lehetett volna rosszabb is
szerintem annyira nem vészes, bár lehetne jobb is az tény 😊

Na ne már!!!

(Nem hivatalos infó, de minden jel rá mutat)

http://princeofpersiamovie.tripod.com/

<#nevetes1>
Black Hawk
Bocs de akkora költségvetéssel én is tudnék animációval teletûzdelt filmet csinálni.

Inkább a nyálgombócot kel megkeményíteni a WW-re.
armageddon666
2 színész kell: 1 ifjabb nyálgomboc sot, egy kemény arcu WW és egy picit finomitva a keményarcu TTT.

@

Nem az a fõ hogy megcsinálják a 3 részt, hanem hogy jól csinálják meg. Valami jó elhivatott rendezõt kell keríteni, ahogy azt a Gyûrûk Ura esetében tették.