Franciaország: fájlcsere átalánydíjjal

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kedves Strogg, te lehet hogy a kisebbseghez tartozol, de ennyi erovel barki mondhatja, hogy nem toltok le illegalis dolgokat, ezert ne legyen altalanydij. De a tobbseg erdeket kell nezni.
A kiadoknak igy egy kis bevete lesz abbol, amit mar ma is a sokasag letolt. mindenki jol jar. es meg lehet, hogy a letoltes miatt valaki eredetit is fog venni.

Miert kell a fenymasolasert is jogdijat fizetni? ha lemasolom a baratom jegyzetet, akkor o nem kapja meg az oldalankenti penz, hanem valaki mas. szoval ot karositottak a torvennyel, megsem szolal fel ellene senki. Ez egy veget nem ero vita, ahol egyik oldalnak sem lehet igazat adni. Megis, koztes megoldas kell.
Macc
Cd-nel mit fizetunk, ha pl adatmentesre hasznalom.
A lenyeg, hogy nem kellene a kizsakmanyolo iparuk halalatol felni, nemhiszem hogy ezutan sokkal tobben osztanak meg a filjaikat, annyi, hogy igy legalabb nem szamitananak bunozonek.

mesor
Ez ebben a formában úgyse fog mûködni hiszen gondoljatok bele! Az általatok említett 1850Ft-ért mindenki annyi DVD filmet stb-t tud letölteni a netrõl amennyit akar. Na most egy eredeti DVD film bolti ára jó esetben 4000Ft és e fölött mozog. Akkor szerintetek ezzel az 1850Ft-tal meg lesznek oldva a kiadók problémája szerintem nem.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Ha már itt tartunk, egy félévben kb: 1x töltök jogdíjjas anyagot. Általában linux .iso jön nekem. Mire is fizetek jogdíjjat???
Mar regebben is mondtam, altalanydij kellene a nethozzaferes melle: korlatos csomaghoz kisebb, korlatlanhoz meg mondjuk 7 euro. es ha zenet, filmet toltok fel-le, ne lehessen erte perbe fogni. szerintem mindenkinek megerne, mert ha kijon a rendorseg, sokkal tobbet veszit az ember, mintha havonta fizet 1850 Ft-vel tobbet. Persze a software legyen vedve, de a zene es film gyumolcsei ne!!!
Várjuk ki a végét...

Január 17-e még messze van. Addig még sok politikust lehet lefizetni.

← ElőzőOldal 2 / 2