5675
Dinoszaurusz és egyéb őslények.
-
#2912 W.B.nek:
de még ez se madár. -
garex #2911 hello.
mostanában lehet hogy fel fogok tudni jönni párszor mivel találtam ingyenes net lehetőséget , de este 7 előtt ne számítsatok rám -
W B #2910 khm. ha tudományosan már nem madár hanem: Szárnyas dinosaurus (eszem megáll a tudósoktól)
igen az, dobhatod -
#2909 a kedvenc MADARAM: széncinege -
W B #2908 -
#2907 nem dobsz újat? -
#2906 Sztem el se tudjuk képzelni hogy nézhetnek ki és milyen tulajdonságaik vannak.Lehet hogy nincs szükségük levegőre meg iyesmi nincs szemük mégis látnak...ki tudja -
#2905 szerintem is.szerintetek vannak földönkívüli dinok vagy hozzájuk hasonlók. -
W B #2904 Vannak földönkívüliek ez 100% -
#2903 Nem tudom, bizonytalan vagyok a Földönkívüliekkel kapcsolatban...
Annyi Galaxis van szerte a világegyetemben....Mi csak egy porszem vagyunk ahhoz képest.. -
#2902 na de ne offoljunk inkább tegyél új képet... -
#2901 az ember érzi magát felsőbb rendűnek mert Istenhez hasonlítja magát...(tehát azt hiszi h, 1gyedül van az universumban és csak őket szereti a teremtőjük tehát nincsenek földönkívüliek. erre írtam -
W B #2900 Isten csak beindította a gépezetet és állandóan felügyeli. Üzem zavar volt... (dínók bukása, de még lehet pótvizsga!) -
#2899 Isten nem náci, szal ne gyere felsőbbrendűséggel -
#2898 ja és ami nekem ott van kisbetűvel azt a jurassic parkból van idézve és a klónozásra utal...... -
#2897 pogány vagyok,ÉS?(legalább nem függők valamitől ami alsóbbrendű egy teremtőtöl és felsőbbrendűnek tartja magát h,az embert saját képmására teremtette(eggyáltalán hogyan teremtett,varázsolt?)és mért pont az az igaz mikor egy csomó vallás van és azok nem igaziak csak azok amelyben hisztek (bár nem tom milyen valásban vagytok)Nem mondom h, nincs Isten,de nem hiszek a teremtéselméletben és nagyon bosszant Ádám meg Éva szóval nem ellenetek van amit írtam csak ez ellen és ne töröld ki W.B.lehet h, az universumot teremtette,de aztán magától ment minden....
"rend" van benne,mert az emberek rakták rendbe -
#2896 behemót?? Szentírás-ban vagy hol ír róla? -
W B #2895 a poén az, hogy a dínókról ír. (behemót) -
#2894 csak hát akkor nem tudom hova rakni a dínókat meg az evolúciót.
A Biblia nem ír rólk túl sokat... -
W B #2893 Pogány.
a teremtés elméletről csak annyit: va benne "rend"
aki megérti az megérti, aki nem az nem -
#2892 ha az rádtámadás h, te a teremtéselméletben hiszel-e ?akkor bocs...
ÉS ÉN NEM VAGYOK VALLÁSOS (egyáltalán nem) -
W B #2891 ő nem rámtámad, mint EGYESEK. hanem normálisan megkérdezi. -
#2890 Én is vallásos vagyok -
#2889 érdfekes ki mondta h, a tudomány nem fejlődik és soha nem lehet visszahozni régen kihalt állatokat?
ja egyébként Tirian üzenetét mér nem törlöd ki ha vallásos dologról kérdez az enyémet meg igen? -
W B #2888 az hogy maradi gondolkodás, és görcsösen ragaszkodik az a saját álomvilágához.
amúgy, igen valásos vagyok. -
#2887 igazán érdekes....úgytudom te vallásos vagy,igaz?
Ezek szerint az Evolúció...ááá hogy is fogalmazzam.?
Arról mi a meglátásod hogy valaki nem tekinti őket dínónak, csak a lesszármazottjuknak? -
W B #2886 a TVben volt, hogy madarak vagy dinosaurusok témával. (a címe más volt) és ott mondták, hogy a ma élő közel 10 000 madár faj mind dinosaurusnak számít. és hogy a Tudósok 80% pártolja azt, hogy a ma élő és kihalt madarak dinosaurusok egy csoportja -
#2885 WB! légyszives szúrd be azt a cikket ami szerint a tudósok 80 % szerint a madarak a ma dinoszauruszai! kösz -
W B #2884 én a kihalt dínókhoz értek jobban. -
#2883 ezek nem fajnevek hanem "család"nevek. -
W B #2882 nem ilyen a neve.
neve 3 betű -
#2881 mondom h, nemtudom a nevét,de valami hegyi törpepapagájra tippelnék,vagy nagycsőrű földipapagájra...... -
W B #2880 MOND A NEVÉT!!!!!!!!!!
-
#2879 tudom,de ott él? -
W B #2878 nem -
#2877 Lóri lesz az szerintem -
W B #2876 de kellene a neve... ha nem mondod nevét nem érvényes -
#2875 najó szerintem az a papagáj(nem tudom a nevét)amelyik ausztráliában a hegyekben él de nem biztos. -
#2874 egy MADÁR -
#2873 Hát azért nem a T-rexnek sokkal csökevényesebb volt