5675
Dinoszaurusz és egyéb őslények.
-
W B #2992 Afrikában is élnek Sauropodák, és ÚjGíneában is. (itt vannak ragadozók is... és tollasak) -
garex #2991
itt a kép
-
#2990 Afrikáról nem hinném,de D-amerikába és Ázsiába el tudnám képzelni,meg a Tengerekben még esetleg a Vízisaurusokat... -
garex #2989 szerintetek eldugottabb helyeken élhetnek még olyan dinosaurusok amik nem madarak? szerintem Afrika, Dél- Amerika , eldugottabb helyein élhetnek -
W B #2988 madarat mondok nyugalom. de akkor is Dinosaurusok egy csoportja.
én nem azt mondm hogy dínó, ha nem meg is különböztetem, hogy Ceratopsida, Sauropoda vagy madár. ennyi. -
#2987 valahogy akkor is meg kell külömböztetned őket...nem mondhatod azt valakinek h, kimegyek dinolesre...meg hasonlók -
W B #2986 mind a kető Dinosaurus. bármit is mondasz. Felelőlem Moát is kereshetünk, de Sauropodát is. -
#2985 a MADARAKra céloztál,vagy a még életben maradhatott DINOSZAURUSZokra?
Amúgy igen avimimus.
inGEN ezt elmagyaráznád,mert nem vagyok benne biztos h, rendesen értem:)amúgy benne lennék. -
W B #2984 szerintem nekünk már csak az ajutott hogy az élőket találjuk meg. ami mégnagyobb kihívás -
InGEN #2983 Nem. Ne de igazán, nem lennétek benne egy kis 'felfedezésben'? Még annyi minden van, biztos nekünk is jut 'valami'. Nem jött meg a kedvetek ehhez? Vagy megtanulni legalább az alapjait annak a foglalkozásnak, amiről már több ízben olvashattatok? Új fajok, stb. Ez az igazán izgalmas, 'saját kézből'/szemmel megtapasztalni a 'varázst' :) És ne mondd, hogy ez lehetetlen, valahol mindenki elkezdi! A profik és az amatőrök első lépése közös, aztán a kontárok idővel (elég hamar) lemálladoznak'. -
W B #2982 őőőő nem a JP szerpjáték oldalról jöttél? -
InGEN #2981 Sziasztok. Célunk speciális archeológus csoportot alapítani, s feltárni az eddig még felfedezetlen leleteket. Aktívan bekapcsolódunk a már tapasztalattal rendelkező régészek, stb terepmunkájába. "Résztvesződünk". Gyakorlat-központúság az egyik mottó. A project hamarosan kezdődik. Kizárólag a lelkes jelentkezők részvétszándékának szignálása esik az elfogadhatósák mezsgyéin belülre, de a "többiek" támogatására is szükség lehet adandó alkalommal. Részletek később, ez csapatmunka. Lehetségessé válik az, hogy ugyanazon lépéssel közelebb araszoljunk mind a (hőn áhított) valósághoz, mind gondosan dédelgetett álmainkhoz. A kettő ezúttal nem üti egymást. Innen, e fórumról, csak a legszakértőbb személyek jelentkezzenek tehát. Persze közülük is csak is azok, akikben van elég kurázsi a monitor tokján kívülre "ólálkodni". Megjegyzendő, az informatikával, az internettel semmi baj, konfliktus nincs, hiszem jelentős mértékben felgyorsítja a majdani rekonstrukciós fázis(okat). Ám mindez még odébb van, ráér. Köszönöm szíves figyelmüket, a mihamarábbig. -
garex #2980 Avimimus -
garex #2979 a Bakonyban -
blackgamer #2978 merre tárnak fel Magyarországon? -
#2977 -
#2976 akkor senkise tudta h, antartictosaurus volt. -
garex #2975 láttan TV-ben mikor Ősy nyilatkozott és akkor azt mondta hogy a Mezozoikumból 2000 négyzetkilóméter van ebből évente 100-at tudnak feltárni (5 éve ásnak) -
blackgamer #2974 voltam a dinoszaurusz kiállításon a Természettudományi Múzeumban
hát, nagyobbra számítottam, de a magyar dinó miatt érdemes volt megnézni, remélem előkerül majd több fosszília is idővel -
garex #2973 szerintetek ez a könyv megéri az árát ez
már belelapoztam és vannak benne olyan fajok amit könyvben ritkán szoktam látni (Microceratops, Sauroposeidon) -
garex #2972 igen -
W B #2971 Aves
az madár akarna lenni? -
garex #2970 Brachiosauridea Scelidosaurus
Diplodocidea Hungarosaurus
Scelidosauridea Iguanodon
Aves T-rex
ezek is
-
W B #2969 Ankylosauriánál Diplodocus? eheh... -
garex #2968 a Tyrannosauridáknál a mussaurus 1 kicsit húzós.
amúgy 4-5-ször voltam én is csak hát a képeim túl nagy felbontásúak ezért inkább nem linkeltem be -
W B #2967 mi holvan?
Spojler! vagy mi.
tojbli
Fiókák
koponya
koponya2
Koponya + model
Giganto
koponya3
tengerizöldség
Trofea
szép kis jószág lehetett
kukucs
Giganto ismét
nos meg találjátok a hibát? (most tényleg nem poénkodok, ezt tényleg nagyon elrontoták)
ezek a normál fényviszonyok
Amúgy a törzsfás képen NEM A MADARAKAT SZÚRTÁK EL! Ha nem a kép jelöléseket. -
#2966 az hol van? -
W B #2965 voltam a patagóniai kiálításon, majd rakok be fotókat! -
garex #2964 nem jön fel semmi -
W B #2963 kattints a képre.
a Dilopho mellet mégegy dilopho -
garex #2962 a túdósokban igazad van W B
amúgy a JP-os képen mi van a Dilopho mellett? -
W B #2961 jaj -
#2960 szerintem meg 2 fajta kisfiú létezik :) -
W B #2959
"Azt hittük, hogy már eltűntek."
"De a teremtés az akarat diadala"
"Az evolúció megállíthatatlan, utat tör magának"
"Elfuthatsz vagy elrejtőzhetsz. De bármit csinálsz akkor is rád talál”
-
W B #2958 3 féle tudós van:
a rossz, a jó, és a papucs.
a rossz hülyeségeket mond (néhe jót)
a jó, értelmes dolgokat mond (néha rosszat)
a papucs meg vagy az egyiket vagy a másikat hiszi el és bakon követi. -
Keszike222 #2957 Amúgy nem sértés képen WB,de te azt mondod,hogy a tudósok megmondták azt,hogy a madarak dinok.De nekem még azt mondtad,hogy ne higyünk a tudósoknak hanem saját elméletekeink legyenek.Vagy valahogy így mondtad még. -
#2956 -
#2955 most megnéztem és nem is annyi amennyit a haverom mondott(jegyár)ő 3500ft-t mondott.
-
#2954 én tudtam róla,haverommal be is akartunk menni,mikor ott leszünk,de drága. -
garex #2953 Dinoszaurusz Park van a West end tetején. Én még nem tudtam róla csak most tudtam meg