Dinoszaurusz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ok. hagyjuk majd ha lesz bizi<#nezze>#nezze>
minden ragadozó dõgevõ(kivéve a paraziiták). az lehet hogy azt csinálta mint a komodói de ki tudja.
Mért vagy ennyire csökönyös??Tom hogy a kedvenced de már rég nem a legnagyobb.(Mapusaurus,Giganotosaurus,Tyrannotitan,Carcharodontosaurus.)
Amúgy meg W.B: folyton szidod a paleontológusokat de a T-rex méreteit kik becslik 16.5méterre meg 15 méterre ha nem a paleontológusok??
Amúgy meg W.B: folyton szidod a paleontológusokat de a T-rex méreteit kik becslik 16.5méterre meg 15 méterre ha nem a paleontológusok??
ja és a zsákmánya sem volt gyors. tehát minek kellett volna 60-80kmh-val vágtáznia?
én elhiszem hogy a Rex úgy fordult mint a Scaniánk és azt isb hogy nem vágtázott. de a 40 kmh sem kevés ha figyelembe veszed hogy a profi futók sem futnak 35kmh nál gyorsabban. de 1 ekkora állat hogy lehetne dögvõ!!!!!!!!!!?????????????? fõleg ha ilyen sok volt belõle. a Rex nagyobb a Gigánál de hagyjuk a méret témát
jó hogy gyõzködsz arról hogy a Rex a nagyobb a becsült értékekben...
De egy büdös linket nem tudsz mutatni errõl!
És a legtöbb oldalon a Gigát becsülik nagyobbra!
És ez egy tanulmány szal nem foghatod arra hogy Horner hülye...Mert ez tényleg kiszámolták.
De egy büdös linket nem tudsz mutatni errõl!
És a legtöbb oldalon a Gigát becsülik nagyobbra!
És ez egy tanulmány szal nem foghatod arra hogy Horner hülye...Mert ez tényleg kiszámolták.
abba hagynád? kezd idegesító lennei a mániákis dolgod. ezek a tudósoknak nevezet hülyék arra nem gondoltak, hogy NEM LEHETETT DÖGEVÕ MERT, TÚL SOKK CSONTOT TALÁLTAK, eléggé szûk korból. ennyi dög meg nincs. ennyit errõl.
a másik, a dínóknál mindig a legnagyobb becsült értéket mondják test nagyságnak, vagyis a rex... igen nagyobb.
meleg hideg vér? a kiss termetüek tollsak, a nagyok akkor ha kell.
a másik, a dínóknál mindig a legnagyobb becsült értéket mondják test nagyságnak, vagyis a rex... igen nagyobb.
meleg hideg vér? a kiss termetüek tollsak, a nagyok akkor ha kell.
12:26 www.baselon.atw.hu nézd meg! 😊 megmondom õszintén, nézetséget kell produkálnom hozzá, nagy segítség lenne, ha egyszer megnéznéd! egyébként tényleg vicces😊
a meeg milyen faj...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
a Rex ennél vaskosabb szerintem
T-rex de kiírom rendesen tyrannosaurus rex
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
alberto?
igen
mostmár bejön
nem jön be semmi cwi-s oldal nekem
nem
csak a bunkósfarkút
de írtam csak sokáig tartott
méterekkel nagyobb...
Igen de szerintem nem volt az amúgy meg a méreteivel a dinoszauruszok a Föld uraiban túlóztak.Nagyobb volt annál.
azért nem alartam tippelni mert ismerem azt a homlapot ahonnan van
a Dinosaurusok a föld urai szerint part menti dögevõ?
jó vannak, finyásak
azokkal játszunk, amik a filmben/könyvben voltak. ha lessz új kilesz bövítve
te tudod.amúgy meg ne légy már olyan maradi a JP szerepjátékon.Biztos hogy vannak még ismeretlen fajok.Ne kösd meg a kezem.(a karakterem kezét<#szomoru1>#szomoru1>)
a passzív dögevõség, olyan szintü, hogy azt NEM hangsújozuk ki. mert ha azt mondom hogy ragadozó akkor alapból passzív dögevõ.
a t-rex hogy vadászott az nem kérdés.
a képen valami allosaurus szerûvan,azzaz valami carnosauria,nem?
a Discoveryn a "Hogyan készült?" c. mûsorban az volt hogy hogy készítik a múzeumokba szánt dinosaurus csontváz másolatokkat