5675
Dinoszaurusz és egyéb őslények.
-
garex #1391 igen ez volt az az Erketu -
W B #1390 itt a dögöd, a hirrel együt remélem ennyi elég. (neten való utánna nézés, engedéjezet) -
garex #1389 segítség:
testhosszához viszonyítva neki volt a leghosszabb nyaka (a nyaka 8 m hosszúvolt) -
garex #1388 a képpel kapcsolatban:
itt egy jobb kép -
W B #1387 annyira nem biztos -
garex #1386 így már teljes -
W B #1385 hm légyszi ügyelj a helyes írásra, ilyenkor, mert alig találtam meg.
na akkor:
Baryonyx 10m
Suchomimus 12m
Allosaurus 12m
Acrocanthosaurus 13m
Torvosaurus 13m
Mapusaurus 13m
Saurophaganax 13m
Carcharodontosaurus 14m
Tyrannotitan 14m
Giganotosaurus 15m (néhány centi híján)
Tyrannosaurus 15m
Spinosaurus 18m -
garex #1384 Torvosaurus nem jutott eszembe de a Saurophanganax is 12-13 m lehetett -
W B #1383 akkor:
Baryonyx 10m
Suchomimus 12m
Allosaurus 12m
Acrocanthosaurus 13m
Torvosaurus 13m
Mapusaurus 13m
Carcharodontosaurus 14m
Tyrannotitan 14m
Giganotosaurus 15m (néhány centi híján)
Tyrannosaurus 15m
Spinosaurus 18m
remélem, nem hagytam ki semit
-
garex #1382 igaz de vmit kihagytunk
-
W B #1381 12 m, + SPinosauridea. vagyis egyértelmü. Hal/dög evő, és gyenge -
garex #1380 a Suchimimus is elég nagy volt. -
W B #1379 szerintem:
1, T-rex
2, Giganto
3, Maposaurus
4, Charca
5, Acrochanto
da valami miat úgyérzem, hogy valamit kihagytunk -
garex #1378 most leírom normálisan:
ha összeállítanák egy ranglistát a legnagyobb VADÁSZÓ ragadozó dinosaurusokról(a Spino-t kihagynám mivel nem vadászott)akkor ez lenne:
az 1. talán a T-rex lenne
a 2. a Gigantosaurus(de a Rex és a Giga közt kicsi a különbség)
a 3. hely már húzósabb: ott lehetne a Mapusaurus,Charcaradontosaurus, de az Acrochantosaurus is nagy volt. -
garex #1377 ha osszeállítanák egy ranglistát a legnafyobb VADÁSZÓ ragadozó dinosaurusokról(a Spino-t kihagynám mivel nem vadászott)akkor ez lenne:
az 1. talán a T-rex lenne
a 2. a Gigantosaurus
a 3. hely már húzósabb: ott lehetne a Mapusaurus,Charcaradontosaurus, de az Acrochantosaurus is nagy volt. -
W B #1376 hagyuk... -
#1375 Nem szoktad, de mindegy -
W B #1374 de én oda szoktam tenni azt, hogy HA.
amúgy nincs normális elmélet, hogy mért haltak ki. akinak van tippje az mondja nyugottan
-
garex #1373 elmondom az egyik legesélytelenebb kihalásról alkotott elképzelést: a virágos novények fogyasztásától székrekedést kaptak és e miatt pusztultak ki -
#1372 A 'szerintem' szokott hiányozni barátunk mondataiból, tudod. -
garex #1371 sztem lehet hogy volt tolluk de bizts hogy nem tudtak a föld alatt közlekedni csak életük kis részét tölthették üregegben.szerintem. -
#1370 "Üregekben aludt, ennyi. nem úgy élt mint a vakondok. te hát "föld alat is éltek dinosaurusok" cím egy nagy hülyeség"
"ezzel vitázni tudnék... túlhideg vagy túl meleg... a hüvöset kibírták (naja, hóban szaladgáltak...)"
Ezekben nyomát sem találom a feltételezés csírájának se. -
W B #1369 oda tetem a HA szót -
#1368 Ha! Te viszont úgy beszélsz, mintha minden 100%-osan bizonyos lenne. -
W B #1367 és ha annak is volt? -
#1366 A csirkéknek van tolluk és egész más a szervezetük éghajlati szempontból. -
W B #1365 figyelj: Télen a csirkék kint szaladgálnak a hóban, de ha nagyon hidegvan, összebújnak az ólban. -
#1364 Te ott voltál anno, amikor éltek és mérted a hőmérsékletet? -
W B #1363 ezzel vitázni tudnék... túlhideg vagy túl meleg... a hüvöset kibírták (naja, hóban szaladgáltak...) -
GVG #1362 nem mondtam hogy van extra, a címet meg csak odaírtam, nem én írtam a cikket
-
#1361 Föld alatt élhettek akkor amikor a kinti klíma hideg volt.... -
W B #1360 ebben mi az extra??? Üregekben aludt, ennyi. nem úgy élt mint a vakondok. te hát "föld alat is éltek dinosaurusok" cím egy nagy hülyeség -
GVG #1359 föld alatt is éltek dinoszauruszok
nem a kitalálós dologhoz vág, csak érdekes;) -
W B #1358 akkor majdnem eltaláltam -
garex #1357 a nyakát tényleg vízszintesen tartotta de nem mamenchisaurus
a góbi sivatagban találták nemrég -
W B #1356 Mamenchisaurus. szerintem, ez a faj vízszintesen hordte a fejét. csatlakozom ezzel az elöttem szolóhoz -
contego #1355 szerintem megtévesztő a kép. Ez a fajta általában nem felemelve tartja a fejét a magasban, sokkal inkább vízszintesben van a teste nem? -
garex #1354 nem
-
W B #1353 Brahosaurus-ra tipelek, bár annak hosszabb a farka -
garex #1352