5675
Dinoszaurusz és egyéb őslények.
  • Looooser
    szétkergetni nem tudták, mert azok ís úgy védték a kicsiket, mint most az elefántok. zárt körben áltakés az életük árán sem mozdultak...
  • W B
    De nem úgy ejtete el a T-rex a Tricit hogy szemből neki megy. nem! szét kergetik a csordát és ki spéciz 2vagymég néhány rex egy Tricit és körbeveszik egy elvonja a figyelmét, a többi hátulról elkapja. fen maradt olyan kövület, hogy az élő triceratops lábát KITÉPTE a T-rex
  • garex
    a T-rexnek falkában kellet vadásznia mert:
    T-rex vs. 1 csorda Triceratops= 1 halott Rex vagy jó esetben csak sérült
    viszont: falka Rex vs. csorda Triceratops = jó esetben sérülésmentes és jóllakott Rexek
  • W B
    a T-rex falkás elmélet azért mert:
    -sérült egyed nem tudot lábra álni de több évig élt, eteték a társai, de egy fajtársa ölte meg, vagyis a falkák gyilkolták egymást.
    -a fiókák 80-90%a fenőt ivar éret lett. egy állat ilyesmire nem képes, sem kető, hanem legalább egy falka, ráadásul nem kis falka.
  • garex
    a T-rex SZERINTEM túl nagy volt ahhoz hogy csak dögök lássák el ezért vadásznia is kellett
  • garex
    igaz hogy ezt már mondtam de szerintem a T-rexet úgy kell elképzelni mint az oroszlánt tehát falkában vadászott de ha talált 1 dögöt vagy 1 kissebb ragadozót a prédájával azt eltulajdonította és megette
  • Looooser
    wazze ez nekem is új T-Rex-ek falkában???? idáig nem hallottam olyat, hogy T-Rex falka maradványaira bukkantak...
    úgy tudtam, hogy csak a kissebbek, mint példáol a Velociraptorok és a Compsugnatus Triassikusok jártak falkában... de kössz az értékes infót...
  • W B
    most cseszted el. a T-rex falkákban vadászot. paszívdögevő volt. vagyis ha talált egy ehető dögöt azt azért megette
    a Spinosaurus halkat és dögöket evet...
  • Looooser
    aham értem akkor ő is kb egy T-rex-hez hasonló dögevő, ha jól sejtem...
  • garex
    ezt is jól megaszondtam
    bocs nem moziszorny hanem moziszörny
  • garex
    a Spino hiába volt olyan nagy de lomha az álkapcsa és a csontváza alkalmatlan a vadászatra úgyhogy nem értem hogy a JP 3 ba mért kellet így ábrázolni tipikus moziszorny eset
  • W B
    a Spinosaurust a Második világhábori elöt/idején fedezték fel a németek, de a Berlini muzeumot lebombázták és a csont nak is kaput
  • Looooser
    sziasztok! egy időbn nagyon oda voltam a dinók ért rengeteget olvastam utánuk és a több ,de egy valamit nem értek ez a Spinosaurus ez vmi új fajok köztlévő állat , mert a a jurrassic park 3 elött nem igazán hallottam róluk
  • W B
    ha nem vetétek észre

na nagydínók javítva:
    Abelisaurus 10 (pár centi híján)
    Baryonyx 10m
    Afrovenator 12m
    Suchomimus 12m
    Allosaurus 12m
    Acrocanthosaurus 13m
    Torvosaurus 13m
    Mapusaurus 13m
    Saurophaganax 13m
    Carcharodontosaurus 14m
    Tyrannotitan 14m
    Giganotosaurus 15m (néhány centi híján)
    Tyrannosaurus 15m
    Spinosaurus 18m
  • W B
    nem! nem kellet gyorsan futnia! ugyanis fő tápláléka a Ceratopsidák és Ankylosauriák
  • garex
    a t-rex nek gyorsan kellet futnia hogy bírjon vadászni
    egyet értek veled
  • W B
    csak az a gond, hogy a lábából maradt fent izomzat, ami elvileg "gagyi" míga struccé príma! vagyis úgytűnik hogy a T-rex igenis jó futó volt...
  • garex
    ebben van valami. az izomzata alapján a strucchoz tényleg jobban hasonlít a testfelépítése
  • W B
    hülyeség! csak azért a csirkét mondták mert azt mindenki ismeri... amúgy a Strucc ami közelebbi, az izomzat alapján
  • garex
    nem tom rajtam kívül van e itt valaki
    de a tollas T-rex-ben én mindig hittem és most hogy kiderült hogy a csirke a legközelebbi ma élő rokona a Rex-nek biztos vagyok benne hogy a Rex vmilyen szinten tollas volt ha ennyire nem is attol még valamennyir tollas volt
    PERSZE EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM
  • W B
    ez meg lepet...

amúgy rajtad kívül van itt valaki?
  • garex
    nem néz ki rosszul
  • W B

mien élethű T-rex. Viccen kívül
  • garex
    most még nem tom megnézni mert kölcsön adtam az 1ik haveromnak aki nagyon mély karcookkal adta vissza de 2 héten belül megszerzem
  • W B
    3 magyar ember csinálta, lényegében könyítés setöbb se kevesebb.
    klik a letöltéshez
    én vagyok ki a nagyrészét megcsinálta.
    új modelekkel a GEP probálkozik, amerikaiak. honlapjuk
  • garex
    a kinézet stimmel de a módot nem ismerem
  • W B
    és az alap szine sárga, a fején van egy kékes rész is, és "elég" fuha a hangja a JP:OGban :)
    amúgy a modom ismered?
  • garex
    a JP:OG ben t ény leg bennt van
  • W B
    JP:OGban is bent van, emléxem a modomban sikerült ezt a fajt elszurnom... Kicsit legyengítetem a harapásának erejét, és sikerült elhagynom egy vesszőt ami miatt ha az állat a parkban volt a játék ki fagyot.

• garex
    itt a kép
  • W B
    ja
  • garex
    megjöttem!!!!!!!!!!!!!
    a képen 1 Pteranodon sternbergi van szerintem
  • W B
    mérések... jól tudok magyartot =)
  • W B
    de fura. én ezt tudtam, és ,érések sem kelletek
  • garex
    a Spinoénál sokkal érőssebb .
    végeztek 1 tanulmányt ahol kiderült hogy a Spino állkapcsa olyan volt mint a gaviálé ami csak a halak megtartására alkalmas de a vergődő préda szétroncsolná
  • W B
    de jóval erősebb mint a Spinoé
  • garex
    a charca majdnem akkora mint a Rex de csak majdnem.viszont a harapása jóval elmarad a Rex-étől
  • W B
    mivan?!

A Spino a Charcha és a T-rex elől is sírva menekülő ragadozó. a Charcha mer a T-rexszel erősködni, hisz majdnem egy súlyban vannak
  • Kongy
    Az meglehet de a tápláléklánc itt van:
    Charcha
    Spino
    T-Rex
  • W B

akor ismét dobok. kivételesen a teljes nevet kérem.