Borerjesztés számítógéppel?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha így is lesz, akkor is csak arra lesz jó, hogy a gazdag bortermelõ még gazdagabb legyen (mert ki tudja fizetni a technológiát), a szegény meg mégszegényebb (mert nem tudja megfizetni)
Nem hiném, hogy errõl lenne szó. Nem kell mindjárt a legrosszabbat feltételezni.
Simán csak tanulmányozzák a folyamatot, hogy optimalizálni tudják. Ez azt jelenti, hogy több, finomabb, olcsóbb bor lesz.
Simán csak tanulmányozzák a folyamatot, hogy optimalizálni tudják. Ez azt jelenti, hogy több, finomabb, olcsóbb bor lesz.
😊
"tudom hogy most csak a matrix hiteti el az agyammal hogy ez a hús, szaftos..." 😉
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Mátrix (amikor a kopasz kajál az ügynökkel) <#idiota>#idiota>
kb, de nem idézem a szöveget a filmbõl
kb, de nem idézem a szöveget a filmbõl
azért ez a találmány kicsit túlzás
hihetetlen, hogy mit meg nem tesznek egy adag plusz haszonért
ugyanakkor gyerekesnek tartom ezt az "Istent játszom, édenkertet teremtek" elméletet
minden földnek megvan a maga bor stílusa és íz-illat világa... kár lenne egy monoton számítógépes borra cserélni mindent
én mindenesetre maradok az Egri és Tokaji hazai boroknál, a Debrõi is bejövõs, azt iszom amit éppen szeretnék, nem pedig egy számítógép legyártotta adott valamit
igaz ez nálam elvi kérdés is
hihetetlen, hogy mit meg nem tesznek egy adag plusz haszonért
ugyanakkor gyerekesnek tartom ezt az "Istent játszom, édenkertet teremtek" elméletet
minden földnek megvan a maga bor stílusa és íz-illat világa... kár lenne egy monoton számítógépes borra cserélni mindent
én mindenesetre maradok az Egri és Tokaji hazai boroknál, a Debrõi is bejövõs, azt iszom amit éppen szeretnék, nem pedig egy számítógép legyártotta adott valamit
igaz ez nálam elvi kérdés is