423
Nos biztos van több is.. :)
-
#423 igazad van, erről elfeljtkeztem, pedig tényleg jó :) -
#422 Az étcsoki narancsos ízzel is isteni. :] -
#421 fehércsoki, tejcsoki, töltött, töltetlen, csak legyen. étcsoki max marcipánnal, vagy mentakrémmel. a mogyorókrémes és a smarties-os fehércsoki nagyon fincsi. na és a tejkrémes milka. -
#420 Sima tejcsoki Milka :) -
xido #419 az ananászos a legjobb -
#418 Abból a feketeribizlis a legjobb. -
Piszke01 #417 A Tibi étcsokoládé mogyorós változata. -
ATibike #416 Sziasztok!
Valakinek esetleg van már tapasztalata ezzel az oldallal? Jó csokik vannak, de nem tudom, hogy tényleg egyből hozzák-e...
http://csokimost.hu/ -
bpisti22 #415 Mi a probléma abban, hogy Szlovákiában gyártják? Ettől még lehet finomabb, mint a tibi, nem? -
szlivike #414 Az én kedvenc csokim a Tibi étcsokis mogyorós! és azért mert itthon, Magyarországon, magyar emberekkel gyártják!
A vásárlók viszont legtöbbször a márka vagy a termék neve alapján döntik el, hazai termékről van-e szó.
Meg kell nézni a mostanában a boltokban kapható Boci csokikat. Mindegyikre rá van írva, származási hely Szlovákia.
Én emiatt nem veszek Bocsi csokit, semmilyen kiszerelésben, inkább a Tibi csokit veszem, ami magyar termék! -
ipari jani #413 Ez az én kedvenc csokim: http://tiny.cc/csoki
-
mikusmate #412 epres-joghurtos Milka -
akhork #411 Nem kell feltétlenül csokival képet csinálni. Az a lényeg, hogy látszódjon, hogy éhes vagy:) -
#410 Bounty, és a mogyorós balaton -
AgyAnnnnnna #409 Azon a 100ft-on ne múljék. Úgyis azért veszed azt meg, hogy megedd. Kész luxus az egész. -
vassildiko86 #408 Jó az a nyereményjáték, ahol pénzt nem, csak energiát kell befektetni, végülis a boltban is lefényképezhetem magam csokival :D -
#407 örök favorit
-
fiorobolo #406 Ó köszönöm. És azt merre találom? -
AgyAnnnnnna #405 A snickers oldalán megtalálod -
fiorobolo #404 Tényleg és ez merre lehetséges? -
hulloreka85 #403 Nem, ez most netes, nem papíros, képet kell feltenned magadról és akiét a legtöbben likeolják az nyer. Eddig elég béna a mezőny, úgyhogy van még esély :D -
vassildiko86 #402 van ilyen most ilyen nyeremény ? de jó ! -
#401 ugyanilyen 'papíros' játék?
kibontod,belsejét csekkolod és meglátod,hogy nyertél-e vagy sem!? -
akhork #400 A mostani se pista, lehet menni szigetre velekemény -
#399 akarom mondani, ingyér -
#398 a legtutibb az az akciója volt amikor a papírjával lehetett nyerni.
volt úgy,hogy egymás után 4 csokit ettem inyér:D -
vassildiko86 #397 egy jó csoki most jól esne :) -
ZsaniC #396 Én az ilyen egyszerűbb csokikat nagyon szeretem, pl bounty meg sportszelet, mars, meg snickers is finya -
#395 nem veszthetsz vele semmit:)
és nem drága:) -
#394 -
#393 értem, köszi a felvilágosítást, de nem hiszem hogy kipróbálnám :) -
macilaci49 #392 a marcipános cote d'Or-nak nem lehet ellenállni :D:D -
patkomar #391 kekszes-barackos boci ^^ -
#390 A Vadász tipikus trüffel-szerű csoki, vagyis étcsokoládé csokis/rumos/narancsos (ez így egyben) töltelékkel. -
#389 Kb. millió helyen, de ahogy lentebb írták, szinte mindegyik Sparban, Matchban is láttam, plusz kis boltokban... magyarul szinte mindenhol :) -
#388 tudom, hogy ez csak saját vélemény, de ennek a Vadásznak tényleg csoki íze van??
amióta kipróbáltam a magas kakaótartalmú (kb. 50-70%) CSOKIKAT, azóta csak olyat eszek...
-
#387 Tibi ostyás-mogyorós
A Milka limitáltak
Minden ami Boci :D -
#386 vágom;)
én coop ba veszem:) -
#385 az igen!
nálunk sehol nem láttam még:( -
#384 Vadászt lehet kapni,múltkor a Sparban láttam.