758
-
#758 Viszik a gyereket world seriesre, premier league-be, érdemes lesz figyelni hogy kezeli a hirtelen felnövést. -
#757 Littler döntős pedig Cross rendesen bekezdett. -
#756 találtam egy oldalt itt vissza lehet nézni a meccseket
link -
#755 Sziasztok!
Brutális a Littler csávó, remélem jó sokáig marad ez a formája
A tegnapi Cullen vs Humphris vége brutál volt,
-
#754 hát sajnos MVG meccstől (Buntingtól) sokkal sokkal többet vártam... :( ahogy Smith-től is.... csalódás volt az este. -
#753 Gerwyn Pricenak csúnya volt ez a vereség de Dolan megérdemelte.
Humphriesnál mennyire rezgett a léc.Csoda,hogy megfordította.A végén kitört belőle minden.
Mai tippek :
Heta,Clayton,Barneveld
Krcmar,Dobey
Michael van Gerwen - Stephen Bunting itt meg el nem tudom képzelni,hogy mi lesz -
#752 Ha marad a formája, Bunting Gerwenen is túllép... -
#751 Itt lehet követni,hogy a VB után mi lesz a világranglista : dartsrankings.com
MvG , Smith , Humphries fej-fej mellett. -
#750 Igen,minden mérkőzést.
Nagyon sok jó játékos kiesett. Wright és Van den Bergh amekkora jó kedvel bulizva vonult be olyan szomorúan távoztak. Őket és Noppertet sajnáltam a legjobban.
Arra is számítottam,hogy Josh Rock okoz egy jobb menetelést de nem így lett.Korrekt volt,hogy csitította a közönséget amikor fújoltak.
Gilding - Littler meccs volt számomra eddig a best.Ott volt végig izgultam az egészet.
Akit nagyon nem bírok az a Pietreczko.Nagyon unszimpatikus.
Most őket várom,hogy a legtovább eljussanak :
Raymond van Barneveld , Luke Littler -
#749 Nézi valaki a vb-t? -
JonasSandor #748 Én is csak a végére néztem az eredmény.hu-n. -
#747 Én lemaradtam róla. wdf-world-championship/
PDC-t nézem csütörtökönként. -
JonasSandor #746 Duff nyerte a hatalmas csatát, azt hittem Tricole fogja behúzni. -
#745 Azért csak eljött ez is : Top 100
-
#744 Ranking
Michael van Gerwent nem mostanában fogják megelőzni... -
#743 jah :/ sajnos csalódás volt :( -
#742 néztem... de minek :\ -
#741 na, legalább a döntőt nézitek? :) -
#740 :DDDDDDDDDDDDD -
#739 -
#738 köcsög kopasz -
#737 hogyne néznénk :) -
#736 Nézi valaki?
Első set gyorsan lement.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.01.02. 21:31:35 -
#735 -
#734 Így van! Tavaly végignéztem,idén se hagyom ki :) -
#733 huhú -
#732 Holnap kezdi a vb-t! -
#731 Szép 170es kiszálló (vam gerwen) -
#730 hali,
sport1-et lehet valahol online nézni ? vagy tudna valaki adni egy linket élő streamhez plz ?
a #712-ben lévő link alól sajnos már kilőtték.. -
#729 és nem csak az :D -
#728 na mivan gyerekek, megy a PDC, mi ez a pangás? :D
óriási a Gerwen-Barneveld meccs -
#727 huligánok :D -
#726 -
#725 Premier League Darts a Sport TV-n!
A Sport TV február 5-én 20 órától élőben közvetíti a Premier League Darts leedsi viadalát. -
#724 A soft nyilak jóval könnyebbek (16 - 18 g), hogy ne tegyenek kárt a műanyag táblában, a steel nyilak pedig nehezebben (19 - 28 g) hogy stabilabban megálljanak a szizál rost alapú táblában. Persze vannak eltérések, 10 g-tól 48-ig gyártanak nyilakat, de ha maradsz a műanyagnál, akkor a 16 vagy 18 g-osat ajánlom. Utóbbinál sok jelentősége nincs, de a profi steel játékosok 23-25 g-osakkal játszanak, mert azokat picivel jobban lehet irányítani.
Egyébként a nyíl megfelelősége teljesen különböző mindenkinél, az idő haladtával kipróbálsz többféle méretű és súlyú nyilat, és kitapasztalod a számodra leginkább kézreillőt. -
#723 Hány grammos nyilat ajánlasz? Mi a játékbeli különbség a könnyebb és a nehezebb nyíl között? -
#722 Teljesen rendben van az is, ha nem sajnálod rá a pénzt, akkor nyugodtan megveheted. A nyilakat képről nem lehet megállapítani, hogy milyenek, előfordulhat, hogy majd venned kell hozzá egy idő után. (nem illik a kezedbe, túl könnyű/nehéz, kipattanó nyíl műanyag szára beletörik a vas szárba, stb.) -
#721 Köszönöm!
Amit linkeltem arról mi a véleményed? Az egyben van minden, nem kell külön-külön beszerezni hozzá a kellékeket. Minőségre milyen? Megfelelő lenne egy kezdő számára (nekem)? -
#720 szia kezdésnek szerintem elég egy ONE80 ACHIEVER vagy egy WINMAU PRO tábla is.
Nyilakat meg csak egy idő után tudod eldönteni, hogy melyik a leginkább kézreálló, ezért nem célszerű nagyon drágákat venni.
Számolásra találsz mobilra is alkalmazásokat, meg számítógépre is. Utóbbira ezt ajánlom, hazai amatőr versenyeken is ezzel számolnak.
Egyébként én elektromossal kezdtem, szerintem kezdőknek az az ideálisabb, nem megy el annyi idő a számolgatással. -
#719 Hali!
A VB alatt teljesen belehabarodtam a dartsba, szeretném én is elkezdeni ezt a fajta sportot.
Milyen táblát ajánlotok egy kezdőnek? Ha nem elektromosat veszek, akkor hogy tudom egy játék során a pontjaimat könnyedén számolni? Mit ajánlotok? Milyen nyilakat?
Ezt néztem ki, ez megfelelő lenne?