380
valyon miért?
-
static #60 Elég jó arc vagy, hogy ezt így leírtad... -
puding00 #59 szép -
#58 Goth és CSOCSO....
hát igen =)... én épp úgy állok hozzá az egészhez, mint Goth....és csak az a baj, h bármennyire is meg szeretném tanulni pl a törit nem megy...és nem azért mert nem tudom megjegyezni a dolgokat, hanem meg sem tudom próbálni megjegyezni őket.Komolyan...leülök a töri füzet elé és csak nézem....és csak bambulok rá....meg így vagyok pl az irodalommal...költők életável....verselemzésekkel...stb...
szal egyszerűen reménytelen vagyok...de tudom h ez az ÉN hibám és nem az iskoláé....tudom h Én vagyok az, aki nem tudja beseggelni az anyagot, mert nem bírja a gyomrom....és tudom....legalábbis gondolom h ez nem a suli hibája.De szerencsére van egy pár tantárgy mint a biosz,kémia és fizika, amit nem kell h tanuljak, mert órán megjegyzem az anyagot...érdekes, h iradolomból meg töriből nem...szal szerencsére a bioszt meg a kémiát szeretem is, és ha haza megyek nem azzal leszek elfoglalva, h megtanulom, amit az iskolában feladtak bioszból, hanem utánanézek a neten egy pár olyan dolognak, ami a mai bioszanyaggal kapcsolatos, de mégsem tanítják a suliban, hanem esetleg az egyetemen fogják... Szal leszarom azokat a tantárgyakat amelyek nem érdekelnek(kb 3as ra tudom), és ráhajtok azokra amelyekből jó vagyok, de nem úgy h beseggelem az aznapi anyagot...=)
-
TomBond #57 Sokat gondolkodtam hozzászóljak-e ehhez a topichoz. Aztán -lehet fölöslegesen- mégis hozzászólok, hátha tanul valaki a példámból!
Nem szerettem iskolába járni, ez meg is látszott a jegyeimen, épphogy meg nem buktam több tárgyból. Tanultam egy szakmát amiből nem lehet megélni abban a városban ahol élek. Rájöttem (kb. 25 évesen) hogy ha nem akarom az életemet munkanélküliként tölteni akkor bizony tanulni kell. Tanultam még egy szakmát. Most 30 évesen tartok ott, hogy idén érettségizem, levelező szakon. Az átlagom mindig 4-es fölött van. November óta munkanélküli vagyok. Bárhová elmegyek munkára jelentkezni nem foglalkoznak velem mert nincs érettségim, mondom hogy most fogok érettségizni. Jöjjek vissza utána -mondják.
Tehát ez a 22-es csapdája! Dolgozni nem tudok mert tanulok, tanulni viszont nem tudok ha dolgozok.
Tanuljatok az esetemből és örüljetek hogy van lehetőségetek tanulni. -
#56 bazz még manapság is álmodom olyat hogy már csak egy doga van év vége elött
és 1-re állok és beadom a dogát és tudom hogy elbasztam :O -
#55 jo reggelt
-
Thanatos #54 hát a fejlsőoktatás majd rádöbbent a nagyon minimális taulásra :) -
#53 Az iskoláknak hülyékre van szükségük! Ott elhitetik velünk hogy a Nap mindig süt! Pedig igazából nem! Én éjszaka még nem láttam sütni!:DDDDDD -
#52 Sztem a tanárokkal nincs baj,legalábbis nálunk!
Nálunk pont hogy forditva van!A tanároknak van baja velünk!
Mi majdnem hogy egész orán dumálunk,igaz,hogy az én osztályomba 1 csaj sincs,de akkor is az fordul elő sűrűn,hogy a tanároknak kell hivni az igazgatót vagy a helyetesét!
:)
Ugyhogy aki nem nagyon birja a tanárját hivjon minket!:DDDDDDDDDDDD
De azé vannak kivételek! :((Ott aztán kussba vagyunk! -
#51 nem is tudom hogyan fogalmazzam...
hulye felfogas???
rosszul indulsz ki a dolgokbol..
elso dolog:
SULI!! nem kell csinalnod semmit.. nem kell 8-12-16 oraban gurizned es nyalnod a fonokod segget... nem kell adot fizetned.. nem kell benzinre koltened.. biztositassal szarakodnod.. semmivel. majd rajosz 25 evesen hogy mennyivel jobb volt szaros fizikat meg kemiat tanulni mint szopni a nagybetus VILAGBAN!!!
nekem is mondtak ilyeneked.. nem hittem el. ti se hiszitek...
viszont bevallom nem tudnek ujra pad moge ulni es orakat tanulni otthon a konyv felett... egyszeruen nem megy... viszont belatom hogy mennyivel zsirabb volt ulni szaros 45 perceket majd jott a szunet.. baromkodtunk a suliba es ezen kivul alegnagyobb gondom az volt hogy a julcsi ma nem jott suliba.. ennyi...
megjegyzem nincs bajom... irok sor negativ dolgot, de szerencsere nem sajat tapasztalatom az hogy szopni a nagybetus VILAGBAN!
ja es a fizika meg kemia meg ilyenek.....
ezek nem azert vannak hogy te ne unatkozz es hogy hetente ne csak 4 kulonbozo ora legyen.... hanem azert mert mondjuk az egesz osztalybol lesz 4 gyerek akinek bejona fizika. ok elmennek egyetemre es professzorok lesznek..pedig o egy kis aszaros gyujtogato volt a telepen..oszt megis bejott neki a fizika...
vagy ott vagy a hulyegirnyo gyerek.. akinek bejon a tesiora. .es hopp.. 10 ev mulva elsportolo es a tv-ben vigyorog rad.... de van akinek a nyelvtan jon be... vagy legyen foldrajz... hidd el... ha minden olyant meg kene tanulnod fizikabol... foldrajzbol es minden masbol ahogyan azt azok teszik akik rakattannak az ilyen tntargyakra.. megrokkannal... tanulsz valamit... ha bejon tovabbhaladsz azon az uton.. ha nem akkor a helyi coraban leszel arufeltolto es soha nem erted meg mi a fasznak kellett azt a sok szart tanulnod... -
#50 multkor olvastam valamit es hirtelen ez a szo kerult elem:
"decimeter"
en olyat rohogtem, hogy nemigaz!
miert? mert nem emlexem mikor hallottam ezt a szot utoljara:D
sokmindent tanulunk... sokmindent felejtunk -
Goth #49 na egy kicsit hosszú voltam, detélleg :D -
Goth #48 Aki leszarja az iskolát, tudja hogy magával cseszik ki. Én is leszarom az iskolát, de azért, mert képtelen vagyok leülni és beleverni a szart a fejembe, nem vagyok vevő a hülyeségre. Szeretem, hogyha az jövedelmez amit megtanulok, és nem pusztán az jövedelmez, hogy tanulok. van manapság egy rakás trendi kurva plázacica 100-110-es IQ-jú stréber kitűnő tanuló, az elbaszott oktatási rendszer ezeknek teremti meg a jövőt, és rengeteg normális, jó képességű gyereket kiszórnak, mert nem akarja megtanulni azt, amivel semmit nem ér ha megtanulja.
Tudom, hogy attól, hogy semmire nem megyek vele még meg kell tanulnom hogy menjek valamire, de egyszerűen mostanába már nem megy, valami elkezd tiltakozni bennem ha leülök egy könyv fölé, nekem ezt nem veszi be a gyomrom.
Szerettem az iskolát elsőtől ötödik általánosig, ameddig írni olvasni számolni tanultunk, utána jött egyretöbb baromság, és amikor jött a kémia, akkor mondtam hogy nah jó, a kurva anyátok.
Dolgozó emberek mondjátok meg nekem, hogy középiskolában megtanult fizikai - és kémiai ismereteknek, a megtanult fogalmaknak nap mint nap hányszor veszitek hasznát?
Sejtettem, hogy egyszersem. Szóval minek is van nekem szükségem erre?
Kung Fu-t tanulok, mert tudom, hogy van értelme.
De ha az utcán megtámad 2 cigó, a konstitúciós izomer fogalmával nem tudom őket pofánvágni. -
Goth #47 A legnagyobb baj az, hogy a szubsztitúciónak, a diffúziónak és a spinkvantumszámnak hasznát soha a büdös életbe nem veszem. Sőt, kijárom a sulit és egy év múlva arra sem fogok emlékezni hogy vannak ilyen fogalmak. Manapság 100-ból 99 ember nem emlékszik igazán még a tavaj tanultakra sem, mert annyi sok faszságot tanítanak teljesen feleslegesen, hogy az nemigazz... Egyszerűen nem értem, minek kell szerencsétlen gyerekeket hülyeséggel kínozni? És a fejüket minden szarral teletömni, kurvára feleslegesen. Szívesen eljárnék iskolába. Ha értelmes dolgokra tanítanának, és ami a legfontosabb, gondolkodni tanítanának. Mert a lexikális tudásommal 10 év múlva kitörölhetem a seggemet, hacsaknem bekerülök a legyenönismilliomosba és elviszem a főnyereményt, amire több mint 0.0000000000000000000001 % esély van.
De a megoldás nem abban van, hogy felrobbantjuk az összes iskolát.
Hanem abban, hogy megölünk mindenkit aki tanár akar lenni :DDDDDDD
Minden szarban követjük a nyugati trendet, csak ebben az egy dologban nem, de mért nem? Az oktatási rendszerben van nekünk egy jó magyar, fejteletömős-agyfelbaszós-kínzós módszerünk.
Kedves oktatásügyi miniszterünk, de baromálat, mikor akarsz már megdögleni? -
Goth #46 Ha már a helyesírásnál tartunk, felsorolásnál nem teszünk az és elé vesszőt :D -
#45 tudatosuljon egy kicsit, ha már ilyet nyit -
tehen_m #44 Más meg olvasni nem tud, mert nem látja, hogy már többen is kijavították a helyesírási hibákat.... -
#43 inkabb az a siralmas hogy a munka ketszer haromszor konnyebb dolog mint dolgozni.. manit keresni.. gazdasagoskodni, meg az a feleloseg ami az ember nyakaba szakad...blah.. iskolaundor??? akaszd fel magad mert 30 evesen sokat fogsz bogni az utcan ( mivel a suli semmi a munkahoz kepest)
...majd rajosz 30 evesen mennyivel jobb suliba jarni.. es 21 evesen is igy gondolom..ahhoz kepest hogy nagyon is jol keresek -
#42 Na vajon? Iskolaundor? -
#41 -
#40 -.- -
#39 Megértelek én is gólya vagyok a VP-i egyetemen, egészen e hónap 19-éig. Elég volt... -
Pemp #38 Télleg gondoljatok bele!!!
Először mindenki szőke hajjal születik(kivéve aki nem) és mit tesz az iskola? Mindenkinek barna hajat. -
#37 bocs, ezen beszartam:
iskolaundór, valyon .D
Iskolaundor, és vajon -
#36 fuuuuuuuuuj iskolaaaaaaaaaaa, rossz dolog ^.^ -
Verseghy #35 Én nemtom.. Az a bajom, hogy lassan az iskola a kocsmázás rovására megy..:(( -
#34 egyet értek -
#33 Ja ez sajnos így van, de sajnos valami hülye így találta ki, és ezért így is kell maradnia. -
#31 Nekem inkább azzal van a bajom, hogy rengeteg felesleges szart tömnek a fejünkbe, aminek semmi hasznát nem fogjuk venni majd az életben, max a Legyen Ön is Milliomosban:P -
#30 hányszor mondjátok még el? -
Braveheart #29 Nem csodálom hogy iskolaundorod van, ha ennyire szar a helyesírásod... -
#28 Dehogy megyek dolgozni lol akkor is korán kéne kelni :) szerzek még pár papírt ha ilyen egyszerű (eddig van érettségi+ecdl, nagyon minimális tanulással), aztán lehet szó munkáról. -
#27 Összeteheted a 2 kezed amíg iskolába jársz, mert 1 évből 4 hónapig otthon vagy.Majd ha dolgozol, lesz huszonegynéhány nap szabid egy évben oszt hali:D
Mondjuk az igaz, hogy olyan szempontból jobb a munkahely, hogy van pénzed(már ha normális munkahely) és nem vagy rászorulva a szülőkre, akik vagy adnak pénzt vagy nem ha meg akarsz venni valamit, és azt csinálsz munkaidőn kívül amit akarsz. -
#26 pl mert írni sem tudnak... -
#25 Kedden suli :@ -
#24 #4 és #19: ott a pont. -
#23 általában ami kötelező az sose jó(; -
#22 Iskolaundor Hivatalos Weboldala Egy haverom odlala :) -
Thanatos #21 jah de ha dolgozik és utánavisszamehetne tanulni egy idő után megint dolgozni akarna :) szal nem az a lényeg hogy az egyik vagy a másik jobb mert egyik se hanem hogy az embernek mindig az kell ami nincs :) -
#20 Nekem van olyan hogy már egyetemről visszamennék suliba, mert tele van a tököm az egésszel :D