380
valyon miért?
-
#19 téma:valyon miért?
1#:vajon miért...
hm -
#18 Majd ha kikerulnek az iskolabol, rajonnek mennyivel jobb is volt iskolasnak lenni, "csak" tanulni, massal nem is foglalkozni:) De ezt csak az latja be aki kikerult az iskolabol, annak mar mindegy, annak aki meg tanul ezt nem lehet megmagyarazni, vagyis ez egy orok korforgas:))))
Hasonloan a szuloi nevekeshez - mar akit nevelnek egyaltalan:D Ott is utaljak az emberek az "igy csinald, ugy csinald, ne csinald" papolast, de majd rajonnek a lenyegere kemenyen, hogy a szuleik is tapasztalatbol "papoltak", es Ok is "papolni" fognak:)))))
Termeszetesen ez nem biztos hogy igaz a beleszuletett majer, politikus, maffiozo es hasonlo vagy idokozben azza degradalodott egyenekre...:D -
#17 én szeresema sulit csa ne lenne annyi EGYES!: ÁESDÉ -
#16 -
#15 igazad van de ez igy van.
mikor iskolába jársz dolgozni szeretnél, mikor dolgozol akkor iskolába szeretnél vissza menni. -
#14 egy időután nem kötelező suliba járni, lépj ki, menj el egy gyárba valami futószallag mellé pl. csirkét belezni (mert a "végzettséged" miatt másra nem vagy alkalmas) és 2 óra múlva sírva szaladsz vissza az iskolába -
#13 nem mert mindenkit cseszegetnek, pedig még nem is szivatjuk öket -
#12 De van de van! Korán kell kelni :) tanulni viszont nemsokat kell :D -
Garfield #11 Talán mert fingjuk sincs arról, hogy rövidtávú előnyök érdekében ("szarjuk le a sulit, a tanulást, mindent") magukkal csesznek ki hosszútávon? -
#10 azért bunkók mert házifeladatot adnak fel és még feleltetnek is? -
#9 a tanár miatt nem nagyon -
pasquale #8 on butter? -
#7 látom te a nyelvtant se szeretted -.- -
puding00 #6 ne károgj már neki -
puding00 #5 szerintem a sok bunko tanár. tisztelet a kivételnek -
#4 Gondolom te azért, mert folyton szembesülsz azzal, hogy még helyesen írni sem tudsz... -
#3 mert tanulni kell,mert sztem az odajárással nincs bajuk -
#2 mert szar -
#1 vajon miért van hogy a kölkök és a kamaszok utálják az iskolát?