Horrorra Akadva 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
winampban és windows media playerben pedig nem tudom hol lehet bekapcsolni/kiválasztani a feliratot
www.hosszupuska.freeweb.hu
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
én egy ilyent találtam, de ez csak 711 mb, nem tom, hogy letöltsem-e.
Szerintetek ez milyen minõségû lehet?
ezis kamerás? nemvágom ezeket a rövidítéseket 😊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
moziban nem lesz szinkronos, csak ha majd kiadják dvd-n:S
A Csupasz pisztoly filmek elkövetõi azonban nem csak sikerfilmeket tesznek nevetség tárgyává, hanem a közelmúlt nagy horderejû eseményeit, trendjeit és természetesen a mindenhonnan folyó sztárokat is. A gyilkos mp3-lejátszókról nem is beszélve...
A történet szerint a bugyuta Cindy Campbell és enyhén nimfomán barátnõje, Brenda a szintén nem IQ-jával hódító Tom Ryannel kiegészülve veszik magukra a világ megmentésének nem kis terhét. Az elvetemült idegenek pedig özönlenek, nyomukban a Horrorra akadva filmektõl megszokott poén- és sztárfelhozatallal: feltûnik Leslie Nielsen, Carmen Electra, Shaquille O' Neal, Dr. Phil, Bill Pullman, Chris Elliott, Molly Shannon, Michael Madsen, Lil' John és még sokan mások...
Bemutató dátuma: 2006. április 27.