Mit, és hogyan igyál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Kavet ill tejet kell inni mert felszivjak az alkoholt. Pialas elott es vagy alatt zsiros kajat kell enni. Zsiroskenyer tokeletes.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Másnaposság ellen fejfájásra hideg zuhany algopyrinnel(nekem beválik)!
A felesek között kis szünetet hagyni ne mint a gödény mert tuti hányás! Ja és sok sört kisérõnek meg ropogtatni valót!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
http://epica.nl
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Hát tejet szívószállal!
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Házi pálinka. Szerintem.
Lemegy, körülnéz, és visszajön..
Azt mondják azért mert az alkohol a fehérjét csapja ki a gyomorba (s ott volt a török italtól) és nem az agyad veri oda...
<#pias>#pias><#pias>#pias><#bee1>#bee1><#nyes>#nyes>
1. Alkohol fogyasztás elött mindig egyél bõségesen, eszedbe ne jusson éhgyomorra piálni.
2. A piát ne keverd, lehetõleg egyfélét igyál.
3. Piálás közben ajánlott bõségesen nem alkohol tartalmú italt pl udítõt, ásványvizet inni (akkor is ha nem vagy szomjas !), mert az alkohol vizet von el a szervezetbõl és a vércukorszintet nõveli, ez okozza a kiszáradást és a rosszullétet.
Végül : Ne vedelj..hanem igyál.