39
Mit, és hogyan igyál
-
feketeribizli #39 szuper -
-
-

-
Dehogynem!
-
_Vegeta_ #34 sört kiseronek? Te nem vagy komplett. :)
Kavet ill tejet kell inni mert felszivjak az alkoholt. Pialas elott es vagy alatt zsiros kajat kell enni. Zsiroskenyer tokeletes. -
ha ezt előbb mondod :) -
Szerintem csak jó minőségű piát szabad inni! Tescos pacsmagok meg hasonló társaik kizárva(olcsó húsnak híg a leve). Keverni nem szabad!
Másnaposság ellen fejfájásra hideg zuhany algopyrinnel(nekem beválik)!
A felesek között kis szünetet hagyni ne mint a gödény mert tuti hányás! Ja és sok sört kisérőnek meg ropogtatni valót! -
Szerintem mindenki ilyen whisky-ket igyon , de csak mértékkel ......... -
the bezt -
Phúúú
hányingerem lett, múlt héten sikerült ebből 3-4 feles egy pár órára a gyomromban tartani, pár deci vodka mellett 
-
azám:) legjobb... -
szalacsisanyika #27 Amikor felébredsz és qrvára fáj a fejed. -
_Vegeta_ #26 Vizet, tisztan nem keverve. -
Mit, és hogyan igyál?
Hát tejet szívószállal!
-
Most épp alkalmas :S -
miko? -
hidegzuhany.
10millió jómunkásember nem tévedhet!!:) -
szalacsisanyika #21 Másnaposság ellen kiváló a nagyi 1200 mg-os Nootropilja, vagy 4-5 szem Memoril tabletta. -
Hát nem, majd megeszed a port :c -
nyuszis kakaó rulz. :D és igen, nem szabad keverni :P -
igeige, életünk itala -
DJviolin #17 Szamóca, sárgabarack, sárgadinnye, meggy, körte keverék. Ez a király. Énmondom a metil-alkohol ehhez képest egy szűzangyal. :-)) -
Prank #16 ebben az a jó, hogy sokat lehet belőle inni...
-
Tegnap olyan hp-t szagoltam, azt hittem szétég az orrom
-
DJviolin #14
Házi pálinka. Szerintem. -
partotmos #13 csak BOR-t, hajnalban (3után) meg némi kis á. vizet - borral -
na hát...ez kemény pia...szal csak annak, aki alkesz :P
-
szerintem.. -
Most ki vagy oktatva #1 -
-
Grenzjager #8
-
Igyál vizet, Grenzjager fizet
-
kev #6 Arra figyelj, hogy ne legyen buvárital amit iszol.
Lemegy, körülnéz, és visszajön.. -
6. Ha a szörpöt ásványvízzel öntöd fel úgy fincsább, mert a csapvíz klóros... :/ -
Grenzjager #4 Múltkor tintálás közben lettem kajás, és csak török kajálda volt a közelben, mondom csúsztatok a kajcsi mellé egy ájránt (mittomé hogy írják) ( vmi kefír szerűség, sóval, szódával), bevágtam 3 decit, aztán vissza piálni, és másnap semmi gáz, semmi másnaposság, semmi fejfájás.
Azt mondják azért mert az alkohol a fehérjét csapja ki a gyomorba (s ott volt a török italtól) és nem az agyad veri oda... -
*UPTADE*
4. ha nincs pézed,igyál vizet
5. de lassan mert hideg ^^, -
Grenzjager #2

-
kev #1 Három egyszerü szabály van, amit ha betartasz, nem "halsz" meg másnap.
1. Alkohol fogyasztás elött mindig egyél bőségesen, eszedbe ne jusson éhgyomorra piálni.
2. A piát ne keverd, lehetőleg egyfélét igyál.
3. Piálás közben ajánlott bőségesen nem alkohol tartalmú italt pl udítőt, ásványvizet inni (akkor is ha nem vagy szomjas !), mert az alkohol vizet von el a szervezetből és a vércukorszintet nőveli, ez okozza a kiszáradást és a rosszullétet.
Végül : Ne vedelj..hanem igyál.