16
Minden ami C++
-
Darkboy #16 üTYifaty! :DDDD -
#15 csináltam egy rajzolós programot c++ban, és abba rajzoltam !44 -
#14 vagy talán ez, de azért tudod van egy olyan oldal is, hogy gúgle, szerintem keresd meg egy kerespvel! :DDDDD -
#13 Találtam még rólad képet:
-
#12 Azt hiszem: ezt nem kellett volna & nem hasonlít rá.... de annál inkább... -
stormnet #11 ez nem az a topig hogy tegyél be képet magadról... -
stormnet #10 jóvan bzmeg mácsak elfér itt +egy toppik
ráadásul még ilyen simán "C++" nevezetu topiktok ugyse volt szal tessék orulni !!! -
#9 -
#8 -
#7 -
#6 Csicsa windows gui-ra gondolsz? Egy rakás tutorial van azokra a neten, csak keress rá. Visual c++-al nem lesz gond összehajigálni az ablakokat meg mindenféle kattintós dolgokat :) -
stormnet #5 amugy lehet angol is mindegy csak jó legyen
Vaxi: thx -
Peugeot #4 -
#3 tanuld meg előbb a keresőt használni -
#2 prog.hu -
stormnet #1 Hello
Elolvastam pár konyvet a c++-rol, és a nyelv alapjait úgyérzem sikerult megértenem (változók, ciklusok feltételek stb.), és most rá szeretnék térni a felhasználói felulet készítésére. Valakinek valami tippje hogy honnan/mibol (visual c++ .net ben dolgozom, de nem a .netes formokra gondoltam, hanem valami standard library-s cuccra, amivel a kódban hozom létre a formokat stb.") tudnám ezt megtanulni? pl a C++ primer plus-t olvastam, de abban errol nemsok szó van, amiben meg van az meg .netes formok, amiket designerrel csinálok elemek "átthuzogatásával"...)
Thx