C++
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
C2Q Q9550, ASUS P5Q DLX 2x2GB OCZ REAPER 1066 CL5 MSI 8800GTS 512 OC, WD VelociRaptor 150G
ráadásul még ilyen simán "C++" nevezetu topiktok ugyse volt szal tessék orulni !!!<#mf1>#mf1>
C2Q Q9550, ASUS P5Q DLX 2x2GB OCZ REAPER 1066 CL5 MSI 8800GTS 512 OC, WD VelociRaptor 150G
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Vaxi: thx
Elolvastam pár konyvet a c++-rol, és a nyelv alapjait úgyérzem sikerult megértenem (változók, ciklusok feltételek stb.), és most rá szeretnék térni a felhasználói felulet készítésére. Valakinek valami tippje hogy honnan/mibol (visual c++ .net ben dolgozom, de nem a .netes formokra gondoltam, hanem valami standard library-s cuccra, amivel a kódban hozom létre a formokat stb.") tudnám ezt megtanulni? pl a C++ primer plus-t olvastam, de abban errol nemsok szó van, amiben meg van az meg .netes formok, amiket designerrel csinálok elemek "átthuzogatásával"...)
Thx
<#help>#help>