ZerA IMPERAN INTRIGUE - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Haló, most néztem csak topicra, az érdekelne igazából, hogy le lehet-e szedni valami angol klienst,vagy játékon belül be lehet állítani, hogy angol legyen?

megnéztem,4 választható class van csak:summoner,wizard,ranger,warrior
nagyon népszerü kezd lenni -gondolom a gyorsabb fejlesztés érdekébe- hogy alig van választási lehetõség és ezek is a legalapabb classok...
mobok arik voltak a kezdõhelyen, csak azabaj driverproblémás,szinte teljesen láthatatlan minden es most nincskedvem drivereket cserelgetni😊
mindenesetre megnézném a saját szememmel,ha nem szarakodna a netem és végre lejönne az update...mivel open béta
agyhalál
Hát tényleg nem. Szép színes és csillog, villog mindenhol, de mintha a grafikusaik cserére szorúlnának.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

EmThor
neem, AAA, vagy ha jobban tetszik A kategória, a ktg. vetést tekintve.

pedig nem néz ki ez rosszul, de a sok idegen kari visszatart 😄

BBird
háromÁs elem kategória? ;-DD
EmThor
persze, igazad van minden koppintás, csak más névvel, tudok példát innen is, onnan is... az oldalsó ikonokról jutott csak eszembe, egyébként nem tûnik rossznak... csak 12 egy tucat... :/ attól még lehet jó, de inkább AAA kategóriára szavazok.

BBird
Szeretem ezeket a koppintás dumákat. Mutasson már nekem valaki egy olyan játékot, amire nem lehet mondani, hogy koppintás. :-)

Mondjuk se ezt, se azt nem ismerem, de eme két kép alapján ez nem PvP -nek tûnik. GW meg tudtommal az. Vagy tévedek mindkettõben? ;-)
EmThor
gw koppintás

[/img]

[/img]

nem néz ki jobban mint a l2😊
Tojesz
Ja ki van ez írva angolul is😄

Tojesz
Hehe, és te anyanyelvi szinten érted ezt a nyelvet?😊

Nem igazan ertettem a leirasat a jateknak,de 3 karaktered lehet,akiket egy leader iranyit,de ezek a sajat karaktereid,mint egy hagyomanyos rpg-ben. Akkor hol a tobbi jatekos,mert a leirasban,csak npc-rol esik szo. Hol van itt az MMO. Valaki tudja?

Triathlon for life

Reg guide 1

Reg guide2

na van talan esely a jatekra,ahogy lesz Teszt,ez a reg guide, ezt azutan lehet csinalni,mikor mar beirtuk a koreai nevet es a hozza valo KSSN kodot,eddig csak foglalt Kssn kodot talaltam a neten,van egy online generator de ottmeg nincs nev:Ezaz

go keresni kodot!😊van remeny,mert pl.elobb csinaltam reget a Cabal onlinera😊
kliens nem muxik meg,es eleggé bonyolult koreai game-el jatszani(elvileg nem lehetetlen😊)
gyönyörü szép

megéri leszedni?

http://www.lohere.net - a MagyarChan

phalanx
OST és képek alapján eddig jónak tünik

itt van pár kép

mabbak
fizetõs lesz vagy ingyenes?
hmhm
nem igaz hogy minden letölthetõ mmoprg keleti..

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

mabbak
nos legalább lesz számunkra is érthetõ verzió :-)
nemigazan😊par hir volt csak rola angolul,kb,annyit lehet rola tudni,hogy mar elvan hatarozva hogy lesz usa/uk megjelenes
mabbak
vmi emberi nyelven nem lehet vmi óvasni róla? 😄
RESOURCES alatt van az OST+kliens ha valaki nem találná😊
Év utolsó meglepije!!!!Letölthetõ az OST és a kliens!!!!OST csodaszépen hangzik,a kliensre nem sok szukseg lesz meg egy ideig,mert csak koreai Stress Test lesz januarba. Játék maga 2006 egyik nagy meglepije lehet,majdmeglassuk ki fut be😊

Hivatalos oldal