24
ZerA IMPERAN INTRIGUE - MMORPG
-
Kiado #24 Haló, most néztem csak topicra, az érdekelne igazából, hogy le lehet-e szedni valami angol klienst,vagy játékon belül be lehet állítani, hogy angol legyen? -
najó #23 megnéztem,4 választható class van csak:summoner,wizard,ranger,warrior
nagyon népszerü kezd lenni -gondolom a gyorsabb fejlesztés érdekébe- hogy alig van választási lehetőség és ezek is a legalapabb classok...
mobok arik voltak a kezdőhelyen, csak azabaj driverproblémás,szinte teljesen láthatatlan minden es most nincskedvem drivereket cserelgetni:)
-
najó #22 mindenesetre megnézném a saját szememmel,ha nem szarakodna a netem és végre lejönne az update...mivel open béta -
#21 Hát tényleg nem. Szép színes és csillog, villog mindenhol, de mintha a grafikusaik cserére szorúlnának. -
#20 neem, AAA, vagy ha jobban tetszik A kategória, a ktg. vetést tekintve.
pedig nem néz ki ez rosszul, de a sok idegen kari visszatart :D -
#19 háromÁs elem kategória? ;-DD -
#18 persze, igazad van minden koppintás, csak más névvel, tudok példát innen is, onnan is... az oldalsó ikonokról jutott csak eszembe, egyébként nem tűnik rossznak... csak 12 egy tucat... :/ attól még lehet jó, de inkább AAA kategóriára szavazok. -
#17 Szeretem ezeket a koppintás dumákat. Mutasson már nekem valaki egy olyan játékot, amire nem lehet mondani, hogy koppintás. :-)
Mondjuk se ezt, se azt nem ismerem, de eme két kép alapján ez nem PvP -nek tűnik. GW meg tudtommal az. Vagy tévedek mindkettőben? ;-) -
#16 gw koppintás -
najó #15 [/IMG]
[/IMG]
nem néz ki jobban mint a l2:) -
#14 Ja ki van ez írva angolul is:D -
#13 Hehe, és te anyanyelvi szinten érted ezt a nyelvet?:)
-
Freeeee #12 Nem igazan ertettem a leirasat a jateknak,de 3 karaktered lehet,akiket egy leader iranyit,de ezek a sajat karaktereid,mint egy hagyomanyos rpg-ben. Akkor hol a tobbi jatekos,mert a leirasban,csak npc-rol esik szo. Hol van itt az MMO. Valaki tudja? -
najó #11 Reg guide 1
Reg guide2
na van talan esely a jatekra,ahogy lesz Teszt,ez a reg guide, ezt azutan lehet csinalni,mikor mar beirtuk a koreai nevet es a hozza valo KSSN kodot,eddig csak foglalt Kssn kodot talaltam a neten,van egy online generator de ottmeg nincs nev:Ezaz
go keresni kodot!:)van remeny,mert pl.elobb csinaltam reget a Cabal onlinera:) -
najó #10 kliens nem muxik meg,es eleggé bonyolult koreai game-el jatszani(elvileg nem lehetetlen:)) -
Shadow_THH #9 gyönyörü szép
megéri leszedni? -
#8 OST és képek alapján eddig jónak tünik
itt van pár kép -
#7 fizetős lesz vagy ingyenes? -
#6 nem igaz hogy minden letölthető mmoprg keleti.. -
#5 nos legalább lesz számunkra is érthető verzió :-) -
najó #4 nemigazan:)par hir volt csak rola angolul,kb,annyit lehet rola tudni,hogy mar elvan hatarozva hogy lesz usa/uk megjelenes -
#3 vmi emberi nyelven nem lehet vmi óvasni róla? :D -
najó #2 RESOURCES alatt van az OST+kliens ha valaki nem találná:) -
najó #1 Év utolsó meglepije!!!!Letölthető az OST és a kliens!!!!OST csodaszépen hangzik,a kliensre nem sok szukseg lesz meg egy ideig,mert csak koreai Stress Test lesz januarba. Játék maga 2006 egyik nagy meglepije lehet,majdmeglassuk ki fut be:)
Hivatalos oldal