7
-
k0zi #7 Szerintem az hogy több millió ember gépét teszik sebezhetővé a hackerek számára, bőven kimeríti a terrorcselekmény fogalmát :)
Múltkor mi volt? Egy looser DDoS-olt egy katonai bázis szerverét, és most meg 50 évre akarják lesittelni terrorcselekmény miatt. Pedig szerintem fele akkora kárt nem csinált mint a Sony. -
tomo #6 érdekes, a sonyt miert nem nevezték még terrorista cégnek?
ennel sokkal kevesebbert is terroristanak belyegeznek egy fileletoltogetot... -
#5 Ezaz, sonyék rohadt férgek. -
ThomasTheKoRner #4 "Ne lopj, az állam nem szereti a konkurenciát..."
Ez tetszik... -
k0zi #3 hmm, van egy cég amelyik a felhasználók tudta és beleegyezése nélkül olyan szoftvereket telepít a gépükre, amelyek károsíthatják azt. Ez szerintem bőven kimeríti a vírusírás fogalmát. Volt is róla szó, hogy esetenként valami 150000$-os büntetést kell kiszabni a cégre, mert ugyanebben a törvényben az illegális letöltésekért ennyit kell fizetni.
Nos teszem azt én letörlöm azt a védett tartalmat amihez illegálisan jutottam és mondjuk kifizetem a jogtulajdonosnak a DVD árát, akkor vajon elengednék a büntetést? Hát a nagy büdös l***szt!
A nagy Sony szépen lekenyerezte az amerikai kormányzatot, a felhasználók szemét meg kiszúrja pár dollárral.
Ne lopj, az állam nem szereti a konkurenciát... -
roliika #2 Mit szívnak szerencsétlenek... -
Zedas #1 "és az elkövetkezendő két évre nézve a vásárlók érdekeit szem előtt tartva módosítja gyakorlatát"
Édi.