Peren kívül fizet a Sony a másolásvédett lemezek után
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem az hogy több millió ember gépét teszik sebezhetõvé a hackerek számára, bõven kimeríti a terrorcselekmény fogalmát 😊
Múltkor mi volt? Egy looser DDoS-olt egy katonai bázis szerverét, és most meg 50 évre akarják lesittelni terrorcselekmény miatt. Pedig szerintem fele akkora kárt nem csinált mint a Sony.
Múltkor mi volt? Egy looser DDoS-olt egy katonai bázis szerverét, és most meg 50 évre akarják lesittelni terrorcselekmény miatt. Pedig szerintem fele akkora kárt nem csinált mint a Sony.
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
érdekes, a sonyt miert nem nevezték még terrorista cégnek?
ennel sokkal kevesebbert is terroristanak belyegeznek egy fileletoltogetot...
ennel sokkal kevesebbert is terroristanak belyegeznek egy fileletoltogetot...
Ezaz, sonyék rohadt férgek.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"Ne lopj, az állam nem szereti a konkurenciát..."
Ez tetszik...<#vigyor>#vigyor>
Ez tetszik...<#vigyor>#vigyor>
hmm, van egy cég amelyik a felhasználók tudta és beleegyezése nélkül olyan szoftvereket telepít a gépükre, amelyek károsíthatják azt. Ez szerintem bõven kimeríti a vírusírás fogalmát. Volt is róla szó, hogy esetenként valami 150000$-os büntetést kell kiszabni a cégre, mert ugyanebben a törvényben az illegális letöltésekért ennyit kell fizetni.
Nos teszem azt én letörlöm azt a védett tartalmat amihez illegálisan jutottam és mondjuk kifizetem a jogtulajdonosnak a DVD árát, akkor vajon elengednék a büntetést? Hát a nagy büdös l***szt!
A nagy Sony szépen lekenyerezte az amerikai kormányzatot, a felhasználók szemét meg kiszúrja pár dollárral.
Ne lopj, az állam nem szereti a konkurenciát...
Nos teszem azt én letörlöm azt a védett tartalmat amihez illegálisan jutottam és mondjuk kifizetem a jogtulajdonosnak a DVD árát, akkor vajon elengednék a büntetést? Hát a nagy büdös l***szt!
A nagy Sony szépen lekenyerezte az amerikai kormányzatot, a felhasználók szemét meg kiszúrja pár dollárral.
Ne lopj, az állam nem szereti a konkurenciát...
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
Mit szívnak szerencsétlenek...
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
"és az elkövetkezendõ két évre nézve a vásárlók érdekeit szem elõtt tartva módosítja gyakorlatát"
Édi.
Édi.