Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SötétBarom: nem tudom, mennyi idõ lesz teljesen végigtolni a játékot, de nem hinném, hogy ldavid kicsit játszogatna vele, aztán rögtön utána eladná! 😛
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
a Sprunk-os játékot próbáltátok az oldalon? tiszta szopás..
Dávid , az irányitás krvajó ...azt tanácsolom ,hogy 360-at vegyél ,ha veszel mégiscsak konzolt , nekem PC után pikk -pakk ment az irányitás ...az Xbox 360 joy-a nagyon kézreálló ésé kényelmes , tökéletes.
Sajna a PS3-as kontrollerrõl ezt nem tudnám elmondani (több embertõl hallottam , akinek pl mindkét konzolja van) , sokkal szarabb a fogása , kialakitása , gombelrendezése ....ja és nem rezeg (jelenleg még nemhozták ki a Dual shock 3 as yot ami már képes rezegni) , ez utóbbi hidd el fontos tényezõ , hozzádob a hangulathoz eléggé .
Tegnap Gears of War -t nyomjuk és már annyira le volt merülve a joy ,h nem rezgett , lusta voltam felkelni és rárakni a töltõre (play & charge kit) és rohadt szar volt igy mégiscsak ráraktam .
Azt tudom tanácsolni ,hogy ha teheted vegyél egy Xbox360-at , pl PREMIUM -ot , kb 75e Ft-ért megkapod. (vinyó , vezetéknélkuli joy , headset + mostanába jár hozzá ajándék játék v vmi) .
Nemtudom ,h milyen tv-d van , de egy 82cm -es HD nem ártana , 140-150k ért vannak jók! Vagy ha esetleg nagyobb képernyõs TFT moncsid van még az is elmegy.
Üdv. Ragnar 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Serjoga - King Ring
Angel y Khris - Ven Bailalo
Sergej Shnurov - Nikogo ne Zhalko
R. Kelly - Bump 'n' Grind (ez csak egy magazin szerint lesz benne)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
http://9gag.com/gag/5135249
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Hello World!
nagy játék lesz ez...

PLZ VALAKI scannelje be a blikk ezen számát, ahol ez a cikk megjelent a játékokról 😄 ^^
púúúúú
de lehet irónikus volt 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Milyen lol emberek vannak ott??? Ezek után mit higyjünk el? (hozzáteszem, egy volt osztálytárs egyszer benne volt és tök más adatokat írtak róla, meg a történetet is kiszinezték, nem kicsit 😄)
Szóval mindenki óvakodjon a Blikktõl.
púúúúú
púúúúú
Megnézegettem a hivatalos oldalt, most már végre mûködött normálisan, nagyon baba "kis" játék lesz ez!
Egyébként meg visszatérhetnénk a PC vagy semleges hangnemhez, van konzolos topikja is GTA4-nek... :------)
púúúúú
Vagy ha az oldal elsõ látogatásánál való bejelentkezésnél nem vagy elég idõs, akkor nem megy.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
hivatalos oldal:
2. Ismerd fel a képröl az animét
3. House,techno klasszikusok
4. Grand Theft Auto IV
5. Vaj vagy Margarin?
6. Test Drive Unlimited
7. Melyik tápot?
8. Radeon HD Series
9. Call of Duty 4: Modern Warfare
10. Humoros és aranyos képek, videók
nyomjuk<#hehe>#hehe>