Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Lenne anyi bvétel PC-s eladásból mint konzolból, az egy másik dolgo hogy PC-s verziót többen warezolják igy jobban károsítják azzal a fejlesztõt mint a konzolosok.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

De érted most miért nem lehetne egyszere megjelentetni az összes platformon.Biztos több pénzt szednének be.Vagy nem is egyszere de ne fél év külömbséggel.
Nem rossz kis lightos szám 😛
egyébként a német besoroló szervezet oldalán ez van: "Sprache: deutsch"
szóval elég valószínû hogy nem hagyják ki
_____
egyéb: az egyik bemutatón a Vibe FM ment a rádióban és az Inner City Blues (Make Me Wanna Holler) címû szám volt hallható
a DJ-nek pedig mély blues-os hangja volt
Majd ha lesz kedvem kicsemegézem nektek az infókat az elözetesbõl.
Elég sokat írnak a küldikröl ,h mentek mint mentek ,volt olyan is ahova többször elmentek csak éppen az idöjárás ,napszak nem volt ugyanaz stb. stb.
Stand by , stay tuned !
Amugy Kikizo azt irja ,h valszeg Márciusba jön egy Hands-on Multi prev + PS3 on is kiprobaljak a gamet ...huh de varom mar a konkrét multi infokat!
Egyébként a képek jók ,nemtom mit fikázzák itt egysek õket.
Nekem a sniperes tetszik nagyon meg amikor Niko sétál épp a nagy templom elõtt! De a többi is jó.
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak
Én a Kikizo -ba ugy olvastam ,h a játékban lesz lehetöségunk atókat bérelni stb. és ,h azoakt nem lehet majd módositani v vmi ilyesmi
Egyébként pedig zárójelben lévõ megjegyzésbe kötsz bele, mikor senkitsem érdekel.
Vedd meg, legyél rá büszke aztán kész, én nem rendelkezem önálló keressettel, ha meg nyáron melozok meg gyüjtök pénzt akkor abbol elég gépet fejleszteni nem még a mostanában futoszallagon gyártott játékokra pénzt kiadni...
Persze nyilván vannak akik megvehetnék mert futja rá nekik, de õk mégis inkább warezolnak, ezzel megint nem tudsz mit kezdeni... õ dolguk.
És Lengyelórszágot megint nem értem mért kevered bele, nem a népességtõl függ a dolog hanem a jövedelem átlagától.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Ez játék és nem valóság. Ha sötét van, attól még az útkeresõ rutin megy, szóval ha olyan feature nincs a játékban, hogy a rossz látási viszonyok hatnak a rendõrökre meg másokra, akkor nemtom honnan veszed, hogy ez így menne... lol ^^
púúúúú
Mintha azt mondták volna, hogy ezeket a faszságokat kiveszik a játékmenetbõl.
púúúúú
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
- a fényszórót lehet országútira és tompítottra is kapcsolni, de lekapcsolni nem: egy lépéssel elõrébb, de még mindíg nem a célnál 😄 értem az alatt, hogy miért nem lehet lekapcsolni? :S pillanatokba tartana nekik megírni a scriptet
mindenesetre ne vedd még 100%-nak, volt már olyan, hogy egyik magazin leírt valamit, majd a másik megcáfolta
eddig nem arról volt szó,hogy ez megmarad?vagy megint csak arról van szó,hogy egy-ketten elhíresztelték,mert a képeken láttak olyan kocsit,amin volt optikai tuning...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nekem nem kell mesélned, én rendszeresen veszek játékokat PC-re...
Mo.-nak korlátozott piaca van, de jóval kevesebben vesznek játékot, mint akik megtehetnék, más részrõl pl. annak ellenére, hogy Lengyelország 4x népesebb ország, itthon jóval komolyabb játékpiac van .
Végezetül nyilván nem fordítanák le a játékokat mostanság, ha nem érné meg...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Na ez egy jó ötlet hogy nem lehet raktározni a fegyokat. Korábban már irta valaki, hogy ha utcán a kezünkben a fegyo akkor felhivják a rendörõket a járókelõ népek. Remélem, hogy nem lehet magunknál tárolni 20-25 fegyvert egyszerre mert az elégé nem valóságos.
Max két hely lenne a jó
egyikben pisztoly, uzi, smg vagy vagy ütõ eszköz,
a másik fegyo meg a hátunkon lenne, tehát mesterlövész, ak47, m16, vagy valami.
ezeket még ugy ahogy takarná a nagykabát.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
- a kipróbált verzók 3 hetesek voltak
- ha tankra lövünk megint robban majd a jármû
- tuningolni nem lehet
- Niko az izraeli speciális erõk által használt "Krav Maga" harcstílus mestere 😊
- miután meghaltál, a kórháznál újraszületve kapsz egy SMS-t, amiben felajánlja a játék az elbukott küldetés újrakezdését
- elõször csak a Broker-t és Dukes-ot tartalmazó terület járható be, de a következõ (Bohan) hamarabb megnyílik mint az elõzõ részekben
- a fényszórót lehet országútira és tompítottra is kapcsolni, de lekapcsolni nem
- a térképen sajátkezûleg bejelölt úticélhoz vezetõ út kék színnel lesz jelölve
- fegyvereket nem lehet tárolni a kocsikban, a kocsikat viszont ismét lehet a garázsokban
- az egyik rádió neve The Vibe és RnB/soul zenéket lehet majd hallgatni rajta
- a földön lévõ fegyverek körül sárga fény látható, és a küldetéseket indító fényt (pl. SA-ban piros) egy lefelé mutató sárga nyílra cserélték
megint rohadt hosszú cikkek,és nincs kedvem olvasni,valaki majd a lényeget pls 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
most szerintem eléggé csuklik szegények anyja 😊
az elsõn olyan,mintha nem is Noki lenne 😊
De biztos van vlaahol statisztika, ami nem sokat érdekel mert nem vettem még játékot, (se konzolra se pc-re) és nem is fogok... (na jó kijön a gta4 pc-re és ha 5kHuf alatt lessz akkor megveszem)
Fejlesztõk "szarják le" a pc-seket vagy nem...
"(Ehez még anyit, hogy nálunk nem de máshol van még pc-s játékoknak piaca, van rá kereslet, és nem mindenki teheti meg hogy vegyen konzolt a játék miatt)"
Ezzel csupán arra akartam kijukadni, hogy itt nem mindenki teheti meg igy 10-bõl mondjuk 4-en veszik meg ellenben mondjuk németórszággal ahol 10-bõl 9-en veszik meg. (ez csak egy példa, nem tudom a valós adatokat)
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
nos gazdasági szemmel nézve elképzelhetõ az, hogy kiadják konzolra a jtákot, igy a részvényeik ára felmegy, majd mikor elérte a maximumot és már nem emelkedik tovább akkor bejelentik hogy jön pc-re. Igy a Pc-s verzió ismét megugrasztja a részvények árát.
(nem azt mondom, hogy mikor már nem emelkedik a résvények ára akkor bejelentik hogy két nap mulva kintlessz a játék, csupán hogy bejelentik hogy majd jön vagy készül)
Nem egy rossz gazdaság politika.
De ez csak egy vélemény...
(Ehez még anyit, hogy nálunk nem de máshol van még pc-s játékoknak piaca, van rá kereslet, és nem mindenki teheti meg hogy vegyen konzolt a játék miatt)
talán most nem változtatnak rajta
Ez kb olyan szinten van mint a torrent oldalaon a kéréseknél ott van hogy GTA 4 (PC) aztán pár százan kérték...
tudom hogy nagy baromság az egész, csak a poén kedvérét írtam be xD
a tuntessonline.hu-n sem lehet elérni semmit
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu