Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
Ezt észre se vettem a videókból.

púúúúú

kifli
Ja igen az se lenne rossz ha egy robbanásnál szakadnának a végtagok mert robbanásnál tényleg mûanyag a dolog!! Ha már ennyire élethûre akarták...

A kamera miatt meg nem kell aggódni pc-re majd úgyis jön majd a camera hack 😊
kifli
Cs-be is nagyjából ilyen a rongybaba effekt miután már meghalt az ember 😊
Szerintem amég él addig nem így kéne mozognia...
Synit HUN
A kamera sztem kicsit szopó, de meg lehet szokni. Ha autóban ülsz akkor is az ember van középen, tehát az autó bal oldalát látod jobban. De tökre nem fog érdekelni ha már játszol 😄 Kárpótol az élmény.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Istencsászár
A kamera tökéletes, semmi baj vele... nem a videók alapján kell megszakérteni, a grafika meg minden csak nem mû...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Minstrel
elég hülyén van a kamera megoldva vezetésnél külsõ nézetbõl. én pl. nem szoktam meg pár óra után, úgyhogy inkább a motorházas nézetben vezettem, ott sokkal jobban lehet érzékelni a távolságot meg azt, hogy mikor kell fékezni

http://topgearhungary.blogspot.com/

Dante73
Nem játszottam még vele, ezért is írtam, hogy a videók alapján. Ki tudja, lehet, hogy tetszeni fog, ha a játékot látni fogom, "élõben"... Mindenesetre egyenlõre nekem kissé müanyag hatásu az egész, túl élethü akar lenni, az erõs tulzásig, legalábbis, az én szememnek Dehát ugye izlések, és pofonok...
Azért egy kérdés; Azt látni, hogy a kamera vezetésnél pont ugyanott van, ahol sa-ban. Ennél sem lehet átálitani? mert azt nekem nem sikerült megszokni....

http://www.freetvmaci.info/

rayx
Huh, tényleg szép munka nagyon élethü.

Nehéz AZ éleT!

Minstrel
szép munka <#hehe><#idiota>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Totti totti...nem nked való akkor :S

szerk.: amugy igen azt kiabálja a csaj, hogy "segítség"

Istencsászár
Látvánnyal semmi baj, a fizika is nagyon jó, sõt kiváló.. a stunt videókból meg nem kell kiindulni én ilyen repüléseket 23 óra játék alatt 2szer ha csináltam... ha direkt nem csinálod akkor nem tudsz ilyeneket repülni esni...

Lájvon letölthetõ tartalmak lesznek, uj helyszínekkel, kocsikkal, fegyverekkel, küldetésekkel vagyis komplett kis kiegészítõ csomagok...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Synit HUN
Éppen hogy ezzel lett reálisabb. Nemtom játszottál-e vele, én dobozon kipróbáltam. A életszerûséggel nehezítették meg a játékot. Ütközéskor is sérülsz végre és egy balesetben meg lehet halni. És a rongybaba: végre nem fekvõhelyzetben repkednek az emberek gázolás után. És rengeteg dolgot sorolhatnék még, de nem 😊

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Magiszter
Megnéztem az öngyilkos meg a részeges videókat. Ez a játék úgy ahogy van nagyon dúrva. Miután megjelent PC-re ezzel is hetekig fogok szórakozni, mindenféle küldetés nélkül, mint az eddigi részekkel. Nem semmi játékot hoztak össze a készítõk. Az Euphoria nagyon jó választás volt!

KG21
ha nagyon nagyot repül az ember, vagy úgy csapódik vhová, akkor biza nem kel föl utána. Kukacoskodás ebbe is belekötni, ez a legjobb rész a játékban, eddig nagyon béna fizika volt az emberekre

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

bertino
-.-

majd legközelebb...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Tomsteel
Teljesen valósághû a rongybaba minden elemében (euphoria nevezetû advanced ragdoll). Ha nem vagy bekötve bizony repülsz elõre, az meg, hogy feláll és leporolja magát nyílván a készítõk akarták így, hogy látványos legyen, mégse járjon következményekkel.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Dante73
Mostanában elég sokat unatkozom, nincs semmi jó játék a piacon. Gondolkoztam az SA telepítésén, de hiába full magyar immár, (mikor végigtoltam, nem volt az) hiába szedtem le hozzá hi-res texturákat, valahogy mégsem tudom rávenni magam a telepítésére... Szerintem, valahogy így értette az, aki szerint unalmas.
A másik, hogy tudtommal, dobozra lesznek cuccok a GTA4-hez, Live!-on keresztül, gondolom, jó pénzért...

Viszont, az igazat megvallva, (kövezzetek meg nyugodtan) nekem ez a "rongybaba effekt" nagyon nem jön be... Az eddig látott gameplay videók alapján iszonyatosan eltulzott. Mi az, hogy kirepül a sofõr? Viszi magával a kormányt, vagy hogy? Meg repül 30 métert, feláll, leporolja magát, és továbbmegy... Ugyanmár! Tudom, egy GTA-ban nem kell a valóságot keresni, de azért vannak dolgok, amik már kiverik a biztosítékot. Egyébként, látványos, meg minden, de valahogy... müanyag...

http://www.freetvmaci.info/

Synit HUN
<#kocsog><#mf1>

Attila8805
Az irígység szól belõled😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Istencsászár
Unalmas ahogy az összes GTA... a mod meg a gány nem segít rajta, csak egy jó érv a felesleges pécés pénzkidobásokra.

Nathan66
ez az ami miatt a pc-s verzió egy fényévvel távolabb lesz a konzolostól. max letesztelésképp próbálnám ki a konzolos verziót...

DJ Skyline
"csak aztán jön a modding... -.-" <#hehe><#eplus2>

Tomsteel
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

bertino
ennyit a konzolról akkor... 😄DDDDDDDDDDDd
persze PCn is meg fogja nagyrészt az emberek többsége unni egy idõ után.

csak aztán jön a modding... -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ha nyerünk, akkor veled vagyok! <#wink> (Meg pénzem sincs konzolra, gépbõl meg már régóta új kell.)
[Bár bevallom, játszottam már GTAIV-vel, van egy áruló barátom. Nem bírta ki, vett egy Xbox-ot, meg egy GTAIV-t, de már unja...<#confused>]
drot
én már régóta akartam egy konzol és most itt volt az ösztönzés és vettem a gta 4 es kiadást rohadt jóó de a pc-t akkorsem pótólja😊

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

broman191
Pedig nehéz ellenállni...<#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

n3whous3
^^

púúúúú

Pepsi Twist
jaja mi konzol ellenesek fogunk nyerni higgyetek nekem <#vigyor3> (bár érzem a zavart a PC-ben)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

broman191
Nekem sincs testvér, de ne sírjunk, dont wörry bí hepi jön pcre is ^^

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

n3whous3
Sajnos nem a hangulatot, hanem a szomorúságot fokozza, hogy nincs konzolom <#idiota>

púúúúú

n3whous3
(Y)

púúúúú

broman191
New See 😊

n3whous3
jaaah x)

púúúúú

n3whous3
Én nem tudom kivenni, légyszi írd már be mi volt az.

púúúúú

Get See ?<#buck>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

broman191
Kitudja...vannak érdekesen hallatszó idegen szókapcsolatok...

elitehun
sztem fake
greg benz
Kedves játék ez a GTA,ezért szeressük<#hehe>

LeslieD
Ja télleg! most kivettem

LeslieD
Nem hallom ettõl a barom zenétõl!!! Mit mond?

broman191
Ööö "Segítség"? ...

Attila8805
Érdekes de lehet fake is.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Most kaptam 1ik staff barátomtól egy igen érdekes videólinket...
Nagyon figyeljetek 30 másodperc környékén, hogy mit mond egy civil csaj(molotov koktél elhajintása után) ,a vidibe persze (hangot adjatok rá)

DURVA MI ?😄DDD

Itt pedig a vidi linkje külön:
http://www.youtube.com/watch?v=HbPqJuSofn0

broman191
Így nyáron biztos nem égnének bele a hardverek...<#idiota>

Snexi
Értelem az megvan<#idiota>

Pepsi Twist
lol

valaki PC-t épített a Special Edition-ös fémdobozba

Pepsi Twist
sztem túl gyorsan kel fel 😄

Nohab
Ha megfigyelitek még a másik csávóban is próbál kapaszkodni 😄