54919
-
#19570 természetesen nem megerőltető, de nem nagyon értem, minek? Erre a social clubra is 2X kellett reggelnem, mert elősször nbem küldtek aktiváló e-mailt. Ha nem a GTA-ról lenne szó, más játék már kukában landolt volna. -
#19569 Na tegnap én is megvettem, nem bírtam magammal. Telepítés viszonylag simán zajlott, csak egyszer kellett rebootolnom az első indítás előtt.
Grafot engedi maxra húzni, alapból high/high-t javasol. A kinézete számomra bőven megfelelő, engem az AA hiánya sem zavar.
Maga a játék nagyon jó! Számomra az eddigi legjobb GTA. Egy két apró textúrahibán kívül bugot nem tapasztaltam...
DE
A gépigénye horror! Ilyen optimalizálatlan játékkal még nem találkoztam.
Átlag 25-40 FPS között mozog, de csak egy ideig. Aztán kifogy a memóriából, és ahogy száguldok, folyamatosan kerregteti a winyót, és a framrate ettől 10-20 FPS-re zuhan. De sokszor 30-33 körül marad, mégis iszonyúakat akad az egész.
Szóval ez a gém úgy falja a RAM-ot, mint etióp gyerek a pizzát.
1 óra játék után aztán akartam egy benchmarkot futtatni, és lepusztult memória hibával
Ma megyek, és veszek még 2 giga ramot. Remélem használ neki. -
#19568 hát én meg nem fogom akkor megvenni a közeljövőben, mivel proxy tiltja a netes játékost, a regisztrálás is maga lenne a horror, 2x olyan problémás, főleg nálam, mert nálam simán még soha nem ment semmi, se szoftveres dolgok, se hardveres!
ráadásul ATI-m van, én meg nem fogok egy bugos, textúra hibás játékért kiadni egy vasat sem :S
kipróbálom majd, várom a patch-t, és ha úgy látom h problémamentes, megveszem, addig pedig szégyelje magát a R* -
RedRiot #19567 "igen be kell lepni a livera (ami nemsokbol tart ha mar regeltel oda)"
Nekem már ott bukik az egész, hogy a Live updatelni akar vmi az XP-n. Bedob vmi Microsoft linket, ahonnan egy hotfixet kéne letölteni. Ezt meg is tettem ahogy kell, telepíteném, de mivel a hotfix angol, a Winfosom magyar, nem engedi a telepítést!
Magyar Microsoft oldalon pedig nem sikerült ráakadni erre a hotfixre. Így ez itt megbukott.
OK, azért csak regisztráltam magam a Live-ra, mint Edward D. West Pennsylvaniából. :)) Ettől függetlenül mikor a játékban belépnék a Live-ra, kiírja hogy Not supported country / region / akármi.
Vki járt már így? Hogy a tökben tudom azt az XP-apdétet véghezvinni?
Hogy a fenében tudom a Live-ot meggyőzni, hogy becsületes amerikai polgár vagyok, nem kelet-európai sutyerák? :)
-
#19566 igen be kell lepni a livera (ami nemsokbol tart ha mar regeltel oda) es aztan tudsz menteni meg visszatolteni (nemtom ebbe mi a megerolteto). amugy single is van olyan elvezetes mint a multi en mind2 miatt vettem.
-
#19565 Hát, én eddig úgy érzem, hogy kidobtam 12ezer pézt. A telepítés maga volt a horror, nem tudom mi a bánatért kellett így megbonyolítani, bár amiben a mikrofosnak benne van a keze... Én nem multizok, és szerintem ezzel vannak még jó páran, nem értem, miért kellett ennyire multi centrikussá tenni a játékot.
Nem mondanám, hogy egy alja gépem van, mégis csak minden minimumra véve fut akadás mentesen, de legalább játszható. Menteni nem tudtam, mert ahhoz is be akart jelentkezni a netre (?).
Szóval tegnap kb 2 óra telepítés, meg netes regisztrációk után elindítva, miután játszottam kicsit, anyázva nyomtam ki a gépet, mikor már megint a netre akart regisztrálni.....
A hardver része ami hamarosan megoldódik, a többit meg majd elviselem....remélem, ha jobban belefolyok a játékba már nem fogom kidobott pénznek érezni -
retek683 #19564 nekem az alábbi gépen ien beállításokon ennyit tud:(:( játék közbe így ahogy van 5* os körözés rendőr mentő helikopter ... úgy 30 alá ritkán esik .. szal éppen jáccható neeklm így:(:( szépnek szép de szebb is lehetne sokkal... szénné kell húzni a gépem ..:D:D:D a procim csak 3.7 en ment most mert a régi gyárihűtő van rajta most csak...még a windózba a kinézetet is levettem "legjobb teljesítményre.."
Statistics
Average FPS: 47.05
Duration: 37.11 sec
CPU Usage: 90%
System memory usage: 84%
Video memory usage: 90%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (75 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 20
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Szervizcsomag 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9800 GT
Video Driver version: 180.48
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel Pentium III Xeon processzor------------------------------------------->ez mi:D:D:??????????????????????
File ID: Benchmark.cli -
#19563 nekem a legújabb 8.12 RC3-mal egészen szépen megy, de elvileg a 8.10 is elég neki. -
crossy104 #19562 Sziasztok. Ati kártyánál melyik Catalist-ot használjátok? -
#19561 Szorri, nem olvastam vissza a tegnapi párezer hsz-t. Az a lényeg hogy megy, nézted már egyébként úgy hogy összefűzi rádióműsorrá, és két szám között vannak szövegelések is? -
#19560 Olvasd el mit írtam.
Windowsba ékezettel kezdődik a nevem. Mindent úgy csináltam ahogy kell, bemásoltam a megfelelő helyre több féle zenét, szkenneltem össze vissza, beálitottam hogy csak zene szoljon miegymás, mégsem szolt 10 percen át semmi zene. Pedig mindent megprobáltam ahogy csak lehet, elhiheted.
Csináltam új felhasználói fiókot ami nem ékezetes, abba megműködik. Ez nincs benne a kézikönyvbe.
Mivel a játék a dokumentumokból olvassa be a zenéket, de mivel ékezettel kezdődött amit a játék nem ismert, ezért valószinüleg valami hülye karakterrel modositotta azt az 1 ékezetes karaktert, és mivel a windows meg nem talált olyan mappát ezért ugy viselkedett mintha nem is másoltam még volna be a zenéket. -
heringer #19559 Na meghozták nekem is.:D -
#19558 nekem a gtx260hoz a 180.48as -
Ronnie17 #19557 meik a legújjabb?? mert nekem a 178.24-es driver van. -
#19556 Ákoskám nem tudom van-e még neked bajod az indep fm-mel a játékban, ha igen akkor lapozgasd át a második kis könyvet, mert a végén leírják a hogy-s-mintet. :) -
#19555 ha ékezettel kezdődik a felhasználói neved windosba az lesz a gond.
de szerintem más értékekben is, szóval akinek olyan a neve, csináljon új fiókot! -
#19554 videokari driver frissites? -
Ronnie17 #19553 Hali, nekem olyan gondom lenne hogy nincsenek textúrák a játékban, csak a kocsit látom meg néha egy oszlopot. Mit csináljak vele hogy lássak mindent??? -
#19552 arra van valami megoldas hogy a graf beallitasaimat ne kelljen minden inditas utan megadni?
marmint hiaba allitom be a grafot minden inditasnal ujra visszaallitja magat :S
kiprobaltam a multit rohadt jo volt a team Deathmatch remelem egyre tobb magyar emberke lesz mert most nemtalalkoztam egyel sem :D
most olvastam hogy elvileg warezzal is tudnak valahogy multizni, remelem nem mert ha minden warezos felszabadul a szerokra a vegen azoknak nem jut majd hely akik megvettek a gamet (bar nemtom hogy muxik a szerver, es a multit nem kocsogsegbol irom jaccanak csak a singlevel :D). -
Torrents #19551 hogy is van ez a parancsikon dolog? megkeresem total commanderben a gtaIVlauncher exe-t és azt átnevezem gtaIVlauncher -norestriction -nomemrestrict -re? ugye így van?:) -
#19550 Nálam is volt ilyen. Próbáld meg a főmenüben az audio settingsben a complete scant elpöcsöl egy ideig (ha sok számot raktál be) és utána indíts a játékot. Náalm utána működött. -
#19549 Én hiába másoltam be a zenéket... Csak a duma megy :( -
heringer #19548 Megvetted?
Az enyémet elvileg ma hozzák:D -
Torrents #19547 hamarosan feltelepítem :D -
#19546 RTFM -
Torrents #19545 tényleg a saját számokat hova kell rakni? -
mike01010101 #19544 Koszi:) -
Neoncsoves #19543 nekem a foskazal 8800GT-men HIGH grafon megy simán csak néha belassul :) -
#19542 ez a videokari dolog már olyan mint a politika, rendszeresen a szopatásról szól és háttérbe került az igazi fejlődés... -
#19541 e-vel fütyülsz neki, ha jön mjad asszem megint e vel beszálsz... -
#19540 Elég nevetséges, hogy egy halom embernek foskazal 9600gt-jén teljesen jól fut, míg másoknál 4870-en is szar :X -
mike01010101 #19539 Hulye kerdes de nem talalom : hogyan tudok a taxiba beszallni mint utas? -
#19538 az élsimítást tegyék elérhetővé és én már meg is nyugodtam :D -
GPx8 #19537 Jó lenne, ha a patch hozna +15-20 FPS-t. Mondjuk, ez csak álom...
Valszeg csak az lesz, hogy engedik a menüben az amúgy most külső paramétereket és estleg optimalizálják az Ati kártyákra is. Ne legyen igazam, persze... -
rage at work #19536 ne a GTAIV.exe parancsikonjába, hanem a launchgtaiv.exe parancsikonjába tegyétek
S norestrictions, többesszámban -
#19535 tudtam, mennyire tudtam..
az új ékezet nélküli fiókban gond nélkül betudtam szkennelni a mappát:@@@ nesze neked 21. század, 2008 év végi játéka, ami nem ismeri fel az ékezettel kezdődő mappákat.
pedig SA és a többi gta felismerte jól.
mekkora kibaszás már. -
#19534 nah megvan, asszem, de megleltem a saját zenéim beállitásait is ugyanott, valami usermusic mappa amibe 3 fájl van:ufile, utrack.dat meg cpuinfo.
mindegyikbe zagyvaság de az ufile-ba benne vannak azok az mp3-ak amik elvileg a jó mappába vannak.
mégse szól rendesen. ahogy kéne:S -
#19533 sztem azt a live tarolja neten , bar ebbe nemvagyok biztos. -
#19532 elmentéseket hol tárolja? csinálok uj felhasználói fiokot vistán, hátha azért nincsennek saját zenéim, mert ékezettel kezdődik a felhasználó nevem...
Csak szeretném lehetőleg ott folytatni a játékot:) -
#19531 gondolom oda ahol van hely :D nekem En van :D